Barışmak yok akşam biraz anlasın uyuzluğunu...Valla belirti olarak kasıklarımda batmalar var ama adet mi gebelik mi bilmiyorum özellikle sol tarafımdaa
hadi inşallah çok heyecan verici beklemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Barışmak yok akşam biraz anlasın uyuzluğunu...Valla belirti olarak kasıklarımda batmalar var ama adet mi gebelik mi bilmiyorum özellikle sol tarafımdaa
hayırlısı canım..evlilik yıldönümüzde yaklaştı diye hatırlıyorum...inş.çifte kutlama yaparsınız..
Evlilik yıldönümümüze 9 gün kaldı ama bu sinirle kutlama yapmam ben
günaydıınnnnn ben geldim.:79::80::79::80:
kesinlikle bebeğin sağlığı açısından çok önemlicanım benimde 6 ay oldu bırakalı..başlangıçta baya zor, ilk 1 ayı hatırlamak bile istemiyorum hatta...şimdi canım istemiyo desem yalan olur..arada sırada hele yemek arkası aklıma geliyo....çok şükür frenliyorum kendimi..sigarasız yaşam çok ama çok sağlıklı..ve önce sahip olacağımız bebeğimizin sağlığı...
kızzz kocişle işin bitti kavgamı ettin adamla , sıkma canını geçer gider, evlilik yıldönümü için birşeyler yapmaya bakNasıl olsun yatarsam ayağımın şişi iniyor ağrı gidiyor biraz gezeyim tekrar şişip ağırıyor...Canımda sıkkın zaten eşimle tartıştım dün gece döndüm kıçımı uyudummm offf offf
kızzz kocişle işin bitti kavgamı ettin adamla , sıkma canını geçer gider, evlilik yıldönümü için birşeyler yapmaya bak
bu kadar önemli bir konumu tartıştığınız şey? :26:Yapmıcam bişey barışmakta yok şimdi aradı yine tartıştık yüzüne kapattım teli sinir oldum sinirrrrr
bu kadar önemli bir konumu tartıştığınız şey? :26:
Hayır dedim ya b..ktan bir konu ama uzadı işte amannn offf bebekte istemiyorum onuda naparsa yapsınn
Töbe dee kız ya hamileysen allahın gücüne gider valla
günaydın canım bende genelde nette hesaplarım regl günlerimi ama son 3 ayın adet günleri siteniyor ya öyle hesaplayınca daha net çıkıyor sanki sonuç sen sadece son adetinle mi hesapladın :26: sen tekrar 3 ay adetini hesapla sonuca bi bakalımumutdenizcim üzme kendini oluyo arada böyle şeyler..İnş tez vakitte düzelir ve yoluna girer )) Stres yapma belki de bebiş karnında )) Kızlar selamımı alan olmadı ama dün de sordum ben bir şey sormak istiyorum.Burada genelde yumurtlama günleri 12. ile 16. gün arası deniyor.bu ay 26 günde regl oldum ben.ondan önce hap vardı hep 28 gündü zaten... Şimdi yumurtlama günlerimi netten hesaplayınca 15 haziran 20 haziran arası görünüyor.. 7 haziranda regl oldum ben. şimdi 15 haziran ile 20 haziran arası mı yoğunlaşacak çalışmalar.Ama 15 haziran reglden sonraki 8. gün 20 haziran da 13. gün oluyo :S :S
selammm canımmumutdenizcim üzme kendini oluyo arada böyle şeyler..İnş tez vakitte düzelir ve yoluna girer )) Stres yapma belki de bebiş karnında )) Kızlar selamımı alan olmadı ama dün de sordum ben bir şey sormak istiyorum.Burada genelde yumurtlama günleri 12. ile 16. gün arası deniyor.bu ay 26 günde regl oldum ben.ondan önce hap vardı hep 28 gündü zaten... Şimdi yumurtlama günlerimi netten hesaplayınca 15 haziran 20 haziran arası görünüyor.. 7 haziranda regl oldum ben. şimdi 15 haziran ile 20 haziran arası mı yoğunlaşacak çalışmalar.Ama 15 haziran reglden sonraki 8. gün 20 haziran da 13. gün oluyo :S :S
canım bünyenin kiloyla alakası olmuyor ki...
ben anne sütü emememişim o yüzden bünyem çok fazla zayıf...
vitamin demir eksikliğim varr..