• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

gunaydın kızlarrr.... bugün itibariyle 5 gün gecikti gelen giden yokk.... çok sık giremiorum son durumu bildireyim dedim :69:

kızlarrr yine kaynatmışsınız bende birazdan işe gidicem gitmeden okuyayım dedim malım bugün cuma iş yeri yoğun olabilir sabah bakiim dedim.
aysunsedat ve edammm atak geçirirken aynı şeyleri yaşıyoruz bende serum yaptırıyorum başka hiçbirşey geçirmiyor o da sadece o akşam rahat uyumamı sağlıyor ertesi gün yine aynı. allah şifa versin

canım hepimize allah kolaylık versin.:59::59:

12736_203200604347_203196464347_4024699_3301459_n.jpg

günaydın canım bende genelde nette hesaplarım regl günlerimi ama son 3 ayın adet günleri siteniyor ya öyle hesaplayınca daha net çıkıyor sanki sonuç sen sadece son adetinle mi hesapladın :26: sen tekrar 3 ay adetini hesapla sonuca bi bakalım :29: :16:
GÜNAYDIN kızlar nasılsınız :54: umutdenizim biraz kocişle limoniymişsin düzelir ve unutursunuz inşallah fazla uzatmamaya bak canım inşallah bebişle yuvalarımız daha bi şenlenecek :emir_bebek: :nazar: :65: :16:

yok canım son 3 aya göre hesapladım sonuç 15 haziran 20 haziran çıkıyo...

umutdenizcim üzme kendini oluyo arada böyle şeyler..İnş tez vakitte düzelir ve yoluna girer ;))) Stres yapma belki de bebiş karnında ;))) Kızlar selamımı alan olmadı ama dün de sordum ben bir şey sormak istiyorum.Burada genelde yumurtlama günleri 12. ile 16. gün arası deniyor.bu ay 26 günde regl oldum ben.ondan önce hap vardı hep 28 gündü zaten... Şimdi yumurtlama günlerimi netten hesaplayınca 15 haziran 20 haziran arası görünüyor.. 7 haziranda regl oldum ben. şimdi 15 haziran ile 20 haziran arası mı yoğunlaşacak çalışmalar.Ama 15 haziran reglden sonraki 8. gün 20 haziran da 13. gün oluyo :S :S

Bu yumurtlama günleri benimde kafamı karıştırıyo hep..7siinde olmuşsun canım... bence sen işini garantiye al..15-26 arası günaşırı dene....

bu arada günaydın kızlar umutdenizcim takma kafana sonra kendisi gelip yanaşır bizimde öyle oluyo arada onlar nazar boncuğu evliliğin üzme tatlı canını :62::62:

oooooo ilginçmiş tabi normalde adetin kaç gün sürüyor ki :26: inşallah yakındır bebişine kavuşman :emir_bebek: :16:

hap kullandım ben cnm o zamandan beri 3. gün akşam biterdi yani normalde bugün akşam ama 1. gün gelir 2 ve 3 damla damla olurdu.neyse canıma minnet bebiş gelsin artık :))) Valla kızalr şimdi benim için yumurta çatlama zamanı 20 haziran mı ben en iyisi bugünden itibaren gün aşırı devam edem :D :D :D

hap kullandım ben cnm o zamandan beri 3. gün akşam biterdi yani normalde bugün akşam ama 1. gün gelir 2 ve 3 damla damla olurdu.neyse canıma minnet bebiş gelsin artık :))) Valla kızalr şimdi benim için yumurta çatlama zamanı 20 haziran mı ben en iyisi bugünden itibaren gün aşırı devam edem :D :D :D
aynenn öyle canım aynen öyle valla bende 9. günden itibaren gün aşırı çalışıyorum bugün 16. gün
ama 21. güne kadar devam etmeyi düşünüyorum çalışmalara :9:

Back