Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr yine kaynatmışsınız bende birazdan işe gidicem gitmeden okuyayım dedim malım bugün cuma iş yeri yoğun olabilir sabah bakiim dedim.
aysunsedat ve edammm atak geçirirken aynı şeyleri yaşıyoruz bende serum yaptırıyorum başka hiçbirşey geçirmiyor o da sadece o akşam rahat uyumamı sağlıyor ertesi gün yine aynı. allah şifa versin
günaydın canım bende genelde nette hesaplarım regl günlerimi ama son 3 ayın adet günleri siteniyor ya öyle hesaplayınca daha net çıkıyor sanki sonuç sen sadece son adetinle mi hesapladın :26: sen tekrar 3 ay adetini hesapla sonuca bi bakalım
GÜNAYDIN kızlar nasılsınız umutdenizim biraz kocişle limoniymişsin düzelir ve unutursunuz inşallah fazla uzatmamaya bak canım inşallah bebişle yuvalarımız daha bi şenlenecek
günaydın canım hoş geldin inşallah beklediğine değecek bu ay süpriz yapmıştır bebişingunaydın kızlarrr.... bugün itibariyle 5 gün gecikti gelen giden yokk.... çok sık giremiorum son durumu bildireyim dedim
selammm canımm
bence 23 hazirana kadar uzat çalışmaları
umutdenizcim üzme kendini oluyo arada böyle şeyler..İnş tez vakitte düzelir ve yoluna girer )) Stres yapma belki de bebiş karnında )) Kızlar selamımı alan olmadı ama dün de sordum ben bir şey sormak istiyorum.Burada genelde yumurtlama günleri 12. ile 16. gün arası deniyor.bu ay 26 günde regl oldum ben.ondan önce hap vardı hep 28 gündü zaten... Şimdi yumurtlama günlerimi netten hesaplayınca 15 haziran 20 haziran arası görünüyor.. 7 haziranda regl oldum ben. şimdi 15 haziran ile 20 haziran arası mı yoğunlaşacak çalışmalar.Ama 15 haziran reglden sonraki 8. gün 20 haziran da 13. gün oluyo :S :S
gunaydın kızlarrr.... bugün itibariyle 5 gün gecikti gelen giden yokk.... çok sık giremiorum son durumu bildireyim dedim
Bu yumurtlama günleri benimde kafamı karıştırıyo hep..7siinde olmuşsun canım... bence sen işini garantiye al..15-26 arası günaşırı dene....
olsun canım bu kez erken başlamış olursunuzyok canım son 3 aya göre hesapladım sonuç 15 haziran 20 haziran çıkıyo...
oooooo ilginçmiş tabi normalde adetin kaç gün sürüyor ki :26: inşallah yakındır bebişine kavuşmantamam canım çok sağol bi de ilginçtir 7sinde başladı dün akşam bitti.bugün tık yok
oooooo ilginçmiş tabi normalde adetin kaç gün sürüyor ki :26: inşallah yakındır bebişine kavuşman
kaos sen test yapmıştın negatif çıkmıştı galibaa.gunaydın kızlarrr.... bugün itibariyle 5 gün gecikti gelen giden yokk.... çok sık giremiorum son durumu bildireyim dedim
kaos sen test yapmıştın negatif çıkmıştı galibaa.
ama niyyessee banada sen hamileymişsin gibi geliyor
aynenn öyle canım aynen öyle valla bende 9. günden itibaren gün aşırı çalışıyorum bugün 16. günhap kullandım ben cnm o zamandan beri 3. gün akşam biterdi yani normalde bugün akşam ama 1. gün gelir 2 ve 3 damla damla olurdu.neyse canıma minnet bebiş gelsin artık :))) Valla kızalr şimdi benim için yumurta çatlama zamanı 20 haziran mı ben en iyisi bugünden itibaren gün aşırı devam edem
slm kızlar bende yeniyim:)) bu bat nedemek çokk merak ettimm
15 haziran 23 haziran arası mı önemli yani bende :))
sağolun kızlaarr[/
cnm sen bana kaç gunde bır adet oldugunu ne zmn adet oldugunu yaz ver bana ben takvımden bakayım solerım sana cnm
slm kızlar bende yeniyim:)) bu bat nedemek çokk merak ettimm
hoşgeldin canımslm kızlar bende yeniyim:)) bu bat nedemek çokk merak ettimm