• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ooofff saate bakın,uyuyamadım kalktım oturdummm :47:

kafayı yicem ben yaa :37:
geldi gelenler:27:
valla test olsa evde hemmennn yapcamm hemmennnn :78:

hayırlı yazılar yaz Allahım hepimize inşallahhhh...
AMİN...

oyyy benim hürremim sen kaça kadar oturdun öyle?:1:
sabret kuşumm az kaldı şu haftayı bir geçir, şimdi testte çıkmayabilir ümitsizliğe girme o yüzden.
adet belirtisi oluyormuydu sende 1 hafta önceden? o belirtiler varmı ordan takip et :34: ben regl olmadan 1 hafta karın bel ağrılarım başlar. sende yok gibi sanki gibeğğğmisin yoksa :65:

kızlarrr yine kaynatmışsınız bende birazdan işe gidicem gitmeden okuyayım dedim malım bugün cuma iş yeri yoğun olabilir sabah bakiim dedim.
aysunsedat ve edammm atak geçirirken aynı şeyleri yaşıyoruz bende serum yaptırıyorum başka hiçbirşey geçirmiyor o da sadece o akşam rahat uyumamı sağlıyor ertesi gün yine aynı. allah şifa versin

Günaydııııııııın Türk güzelleri:54: İyisinizdir İnşAllah!!!
Men bu sabah başladım bal-tarçın karışımına. Şifasını görürüz İnşAllah!:49:
umutdeniz nasılsın canım?
Her sabah işl önce 1-ci sayfadan başlıyorum, hamişimiz varmı diye, bir değişiklik yok malesef. Hadi kızlar, bir az koçişinizi yorun nesil artırın :65:. Bizim yaşımız çok, çabuk yoruluruz bir az zaif çalışıyoruz:1:

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bu cuma günün yüzü suyu hürmetine rabbim dularımızı kabul etsin inş bol bol hamiş haberleri alalım inş.benimde adetim bugun bakalım ne olacak bel ağrım var hafiften başkada bişeyim yok acaba diyom adetmi olacağım rabbim hayırlısıyla herkesin yüzüne gülsün(AMİNNNNNNN)

günaydın kızlaaaarr :))) Nasılsınız?? Hadi bugün de alalım hamiş haberleri...Kızlar gene çok konuşmuşsunuz ama yaaa :50: nasıl okuyacağım bu kadar sayfayı :)))) Kızlar hadi ben bayağı bi geçmişe dönüyorum taaa dün öğlene bitireyim gelirim...Bu arada benim reglim bitti sonunda bugün:1::21:

:3::3::3:
günaydın kısslarrr vallqa yetişemiyorum size yoğunluktan varmı güzel gelişmeler?allahım şu mubarek cuma gününde hepimizin yüzünü güldürür işşallahlah:nazar::nazar:bu arada bal tarçın karışımı nedir?nasıl uygulanıyor?

Günaydın canım

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Günaydın canım

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

kızlar bu karışım aç karna mı yenicek

ben iki ay önce bıraktım şekerim konsantre meselesi kafanda bitir

canım benimde 6 ay oldu bırakalı..başlangıçta baya zor, ilk 1 ayı hatırlamak bile istemiyorum hatta...şimdi canım istemiyo desem yalan olur..arada sırada hele yemek arkası aklıma geliyo....çok şükür frenliyorum kendimi..sigarasız yaşam çok ama çok sağlıklı..ve önce sahip olacağımız bebeğimizin sağlığı...

Nasıl olsun yatarsam ayağımın şişi iniyor ağrı gidiyor biraz gezeyim tekrar şişip ağırıyor...Canımda sıkkın zaten eşimle tartıştım dün gece döndüm kıçımı uyudummm offf offf:19::19::19:

geçmiş olsun umutcuum:((evliliğin tuzu biberi bu ufak tefek tartışmalar...karı koca arasında olur arada:1::1:sıkma canını akşama bişey olmamış gibi devam edersiniz...senin bat yaklaştı baya nasıl var mı belirti falan ????

kızlar bu karışım aç karna mı yenicek

Ac karına tavsiye etmem, ac karına allerji ola bilirsiz, hem de şeker oranınız arta bilir. En iyisi kahfaltıdan sonra.

umutdeniz, canını sıkma, keyfini pozma! Hayat çok güzel, her şeyde hayır var! Ayağın geçer, hamiş olcaksın belki, Allah sınava çekiyo, döz bacım:54:

geçmiş olsun umutcuum:((evliliğin tuzu biberi bu ufak tefek tartışmalar...karı koca arasında olur arada:1::1:sıkma canını akşama bişey olmamış gibi devam edersiniz...senin bat yaklaştı baya nasıl var mı belirti falan ????

Barışmak yok akşam biraz anlasın uyuzluğunu...Valla belirti olarak kasıklarımda batmalar var ama adet mi gebelik mi bilmiyorum özellikle sol tarafımdaa:6:

Nasıl olsun yatarsam ayağımın şişi iniyor ağrı gidiyor biraz gezeyim tekrar şişip ağırıyor...Canımda sıkkın zaten eşimle tartıştım dün gece döndüm kıçımı uyudummm offf offf:19::19::19:

canım benm sıkma canını akşama barışırsınız karı koca arasında oluyor bizde evlendiğimiz ilk aylarda o kadar çok kavga ediyordukki çok sakin olmama rağmen kişilik değiştirmiş gibiydim:))):1:çok şükür şimdi evliliğimizin 9.ayı bitiyo sorunlar geride kaldı

Back