Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooofff saate bakın,uyuyamadım kalktım oturdummm
kafayı yicem ben yaa
geldi gelenler
valla test olsa evde hemmennn yapcamm hemmennnn :78:
hayırlı yazılar yaz Allahım hepimize inşallahhhh...
AMİN...
günaydın kısslarrr vallqa yetişemiyorum size yoğunluktan varmı güzel gelişmeler?allahım şu mubarek cuma gününde hepimizin yüzünü güldürür işşallahlahbu arada bal tarçın karışımı nedir?nasıl uygulanıyor?günaydın bacılarrrr...
günaydın kısslarrr vallqa yetişemiyorum size yoğunluktan varmı güzel gelişmeler?allahım şu mubarek cuma gününde hepimizin yüzünü güldürür işşallahlahbu arada bal tarçın karışımı nedir?nasıl uygulanıyor?
Günaydın canım
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Günaydınnnnn
günaydın canım nasıl oldun ne yaptınnn
ben iki ay önce bıraktım şekerim konsantre meselesi kafanda bitir
Nasıl olsun yatarsam ayağımın şişi iniyor ağrı gidiyor biraz gezeyim tekrar şişip ağırıyor...Canımda sıkkın zaten eşimle tartıştım dün gece döndüm kıçımı uyudummm offf offf
kızlar bu karışım aç karna mı yenicek
geçmiş olsun umutcuum(evliliğin tuzu biberi bu ufak tefek tartışmalar...karı koca arasında olur aradasıkma canını akşama bişey olmamış gibi devam edersiniz...senin bat yaklaştı baya nasıl var mı belirti falan ????
Barışmak yok akşam biraz anlasın uyuzluğunu...Valla belirti olarak kasıklarımda batmalar var ama adet mi gebelik mi bilmiyorum özellikle sol tarafımdaa
Nasıl olsun yatarsam ayağımın şişi iniyor ağrı gidiyor biraz gezeyim tekrar şişip ağırıyor...Canımda sıkkın zaten eşimle tartıştım dün gece döndüm kıçımı uyudummm offf offf