HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

2 tane dürüm yedim..
yemişim yani farkında değilim

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)

88prenses22,umutdeniz,DERin83,sifaa,sonson,aysunsedat,sivatan,dalgali,nisanur_2007,melanloli,Evitax,

maşallah kızlar................

Şifa kızz bu ne böyle, yaptıklarınla kaç tane bebe büyür.
Ellerine sağlık harika gözüküyorlar. Rabbim yaptıklarının içini dolduracak sağlıklı bir bebek verir sana inşallah
öyle valla dediğim gibi bazılarını hediye ettim sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun amin canım benim aminnn inşallah beeee

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)

88prenses22,umutdeniz,DERin83,sifaa,sonson,aysunsedat,sivatan,dalgali,nisanur_2007,melanloli,Evitax,

maşallah kızlar................

ben hayalet takılıyorum ama :82:
dur yeşilleniim :92:

2 tane dürüm yedim..
yemişim yani farkında değilim
inşallah hamişsindir de iştahın bu yüzden açılmıştır yarasın sana ve bebişine yinede şartlanmayalım inşşşşşş güzel haberin çok yakında

Kızlarrrr bana müsade tanıştığıma memnun oldum fırsat buldukça aranızdayım hadi kalanlara hoş sohbetler ALLAH a emanet olsun müjdeleriniz bol olsun inşallah

şifacımmmm
görüşürüz canımm,sende Allaha emanet ol ve en kısa zamanda kucağında bebikin olsun inşallahhh...

yawww benim büyük bir sorunum var yaaaa

akşama ne pişircem benn karnım agrıyo :26::26:

ufffff kolay bişi makarna mı pişirim ki yaa

yawww benim büyük bir sorunum var yaaaa

akşama ne pişircem benn karnım agrıyo :26::26:

ufffff kolay bişi makarna mı pişirim ki yaa

Kocişi kandır git dışarda ye...Ben akşamı kurtardım kayınvalideme gidicem yemeğe bu ayakla bide yemekle uğraşamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…