HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kocişi kandır git dışarda ye...Ben akşamı kurtardım kayınvalideme gidicem yemeğe bu ayakla bide yemekle uğraşamam...

bende mi gitsem ki yaaa aman boşkoy
şimdiki konu da eltim abimle boşancaklar mı artık ne olacakları belli değil stres yapıyorum bende çok ii anlaşıyorum kızla 1 tanede kızları var:26: allah sonlarını hayır etsin

cnm eşin sorun yapmıyorsa makarnayla geçiştir bu günü

en iyisi o zaten öyle yapayım baliii

Son düzenleme:
Kızlarım, minnoşlarım ben çıkıyorum mesai bitti.
Akşama kocişkocuğumm kurtlar vadisi takılacağı için ben muhtemelen 8:30-9 gibi topicte olacağımmm. Buyrun sohbete

tosun deelim ben
baluk etlüyüm o kadan

istesek de istemesek de gelcek kilolar zaten bundan sora yaaaa,ver verebilirsen sora :86:
mecazi anlamda söylemiştim ben ama
merak etmeyin , beslenme danışmanınız ve spor hocanız olacağım öyle çok kilo almak çok. 12 yıldır neredeyse profesyonel olarak spor yapıyorum 1 yıldırda ileri seviyede pilates çalışıyorum. kontrol altına alıcam hepimizi

Kızlarım, minnoşlarım ben çıkıyorum mesai bitti.
Akşama kocişkocuğumm kurtlar vadisi takılacağı için ben muhtemelen 8:30-9 gibi topicte olacağımmm. Buyrun sohbete

deriiiinnn,geyikteki fatmagülgillerin topiğine gel..
hepinis gelin yane
görüşürüüüzzz

ay ne kadar güzel olur valla ben kilolu değilim ama biraz göbeğim var

Neyse şekerler, size doyum olmuyo, aklım burda kalaraktan çıkıyorum mesai bitti. Satenizde fazla mesaiye kalıp paracıkları mı artırsam napsamm Neyse kaçtım ben görüşürüz. öptüm hepicüğünüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…