• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

günaydınlar nerelerdesiniz umutdenizcim seni bekliyorum burda :74::74: ayağın nasıl oldu sonucu öğrenemedim dün akşam:17: arkadaş geldi oturmayaaa.. iyisin dimi

günaydınlar nerelerdesiniz umutdenizcim seni bekliyorum burda :74::74: ayağın nasıl oldu sonucu öğrenemedim dün akşam:17: arkadaş geldi oturmayaaa.. iyisin dimi

Günaydın kuşummm ayy kıyamam sana ya bu kaddennn değerli ollduğumu bilmiyordum kalkamıyorum yerimden eşimde gitti yapayalnız kaldım vallaa:59:

damlacımm ben de kaçayım...
sabah 10 da arkadaşımın dr randevusu var..
onunla gidicemm..

en azından 4-5 saat uyuyayımm..
yarın görüşürüz canımm..

iyi sabahlarr...
çok öpüyorum senii..

tanıştıgıma çok sevindimm :70:

Kızlar yuhhh yaa saat 4 ve siz burdasınız helal beee bu kadarmı bağımlılık yaptı bu topik şokk oldummm:53::53::53::53:

Günaydın kııııııızlarcım:71: İyisinizdir İnşAllah canlarım! umutdeniz bacım nasıl oldu ayagın?
Her halde gözden kaçırmışsın... mende kırmızılar geldi, temmuza sal canım 10 temmuz bat.
Dün üzüldüm bir azacık üze vurmak istemiyordum,keyfim halim yoktu,partlıcak bir neden arıyordum, eşim israrla dışarı çıkalım havanı deyiş dedi, çıktım, kendimi tutamadım ağladım,derdimi anlatdım. Neden anne ola bilmiyorum diye soruyorum, neden istemiyene Allah verir, bize vermir?Deyecek derdimi bölüşecek kimsem yok dedim duvara ağlıyorum artık.. Eşime her şey anlatdım, eşim meni İLK defe dinledi sona kadar, bana söyledi ki, lazımsa gediriz doktora, sen derd etme. İçim okadar rahatladı ki, yeni aya yeni umutla başladım:71:

Öpüyorum hepinizi! İnşAllah güzel haberlerinizi duyarız!:49::71:

Canım Teşekkür ederim yatıyorum valla kötü bi haldee:14::14::14:Senin içinde hayırlısı böyleymişşş:34::34::34:

Kızlar yuhhh yaa saat 4 ve siz burdasınız helal beee bu kadarmı bağımlılık yaptı bu topik şokk oldummm:53::53::53::53:

yaa sorma nasıl kıskandım anlatamam bide şey diyolarr:43::43: eğer siz varsanız topikte konuşuruz yoksa başkasıyla konuşmam diyolar:43: bizde bigün sabahlayalım nurhannnn:48::48: çok kıskandımmmm

Son düzenleme:
Günaydın kuşummm ayy kıyamam sana ya bu kaddennn değerli ollduğumu bilmiyordum kalkamıyorum yerimden eşimde gitti yapayalnız kaldım vallaa:59:

değerli olmazmısın canım benim bilirim ayak sakatlıklarını sendeki sorun neymiş şimdi dr ne dedi

Allahım en güzelini bilir hakkımızdacanım benim..:26::26: lütfen kendini ferah tut yoksa bebişlerimiz stresli olur:61::61: hadi bakalım zaten yeni aya umutla başladım diyosun bizde umutla senden gelcek haberleri bekliyoruzzz:64::64:

Canım menim, çok teşekkür ediyorum! Umutlarımız boşa çıkmaz İnşAllah! :71::54::54::54:

yaa sorma nasıl kıskandım anlatamam bide şey diyolarr:43::43: eğer siz varsanız topikte konuşuruz yoksa başkasıyla konuşmam diyolar:43: bizde bigün sabahlayalım nurhannnn:48::48: çok kıskandımmmm

O cümleyi kim kullanmış şekerim de bakemm:27::27::27:Merak etme bizde sabahlarız kuşum nasıl olsa bu ayakla artık kocişe gerekte yokkk:9::9::9:

değerli olmazmısın canım benim bilirim ayak sakatlıklarını sendeki sorun neymiş şimdi dr ne dedi

Güzel soru kuşummmm bu sorunu dr a gitmediğim için ess geçiyorum...Kociş akşam götürmedi ezilmiş nurhan buna yapacak bişey yok serum ve ağrı kesici yaparlar dedi eee bebiş olayı var dr lar bebek dinlemezler dedi...Korktum bende gitmedim...:34:

Güzel soru kuşummmm bu sorunu dr a gitmediğim için ess geçiyorum...Kociş akşam götürmedi ezilmiş nurhan buna yapacak bişey yok serum ve ağrı kesici yaparlar dedi eee bebiş olayı var dr lar bebek dinlemezler dedi...Korktum bende gitmedim...:34:

ozaman kocakarı ilaçlarına kaldınmı:64::64: istersen söyleyebilirim çok etkili:34::34: abinin de düğünü vaaarrrrr ne yapcan şimdi yaaaa:97: neyse bildiğin zeytini çekirdeğiyle dövüp ayağına sar çok iyi gelecek caım ben beden eğt. öğretmeni olarak genelde sakatlıta bunu kullanıyorum:54::54:

ozaman kocakarı ilaçlarına kaldınmı:64::64: istersen söyleyebilirim çok etkili:34::34: abinin de düğünü vaaarrrrr ne yapcan şimdi yaaaa:97: neyse bildiğin zeytini çekirdeğiyle dövüp ayağına sar çok iyi gelecek caım ben beden eğt. öğretmeni olarak genelde sakatlıta bunu kullanıyorum:54::54:

Sorması ayıp kim kalkıp yapacak onu:60::60::60:Kalkabilsem yapmam zaten o da var gerçii:60::60::60:Abimin düğünü 25 inde canım o zaman geçer merak etme bu arada dün sıcak sıcak anlamadım çarşıda alışverişten sonra fenalaştımmm...Elbiselerimide aldım ayyy çok beğendim ama batttıkkkk:1::1::1:

Kim demişse halt etmiş bizim toplu halde muhabbetimize şahit olmamıştırda ondan ne sohbetlerdi online 10 15 kişi offff beee:1::1::1:

yaaaa dimi gelince söyleyecem ona ben:86::86: ama onlarda fena değil şimdi gecenin 3ü 4-5 kişiler valla helel olsun :65: ama küstüm işte baışmam artıkınn:22::52::52:

Back