• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Sorması ayıp kim kalkıp yapacak onu:60::60::60:Kalkabilsem yapmam zaten o da var gerçii:60::60::60:Abimin düğünü 25 inde canım o zaman geçer merak etme bu arada dün sıcak sıcak anlamadım çarşıda alışverişten sonra fenalaştımmm...Elbiselerimide aldım ayyy çok beğendim ama batttıkkkk:1::1::1:

şişlik var dimi :50: kesinlikle kendiliğinden geçer deme daha fena olabilir :20::20: ben:20:ce birini çağır komşu falan o yapsın yada buz koy biraz ama hiç bişey yapmadan geçmesi uzun sürer:92::92:

Canımmm gitme bugünnn okulaaa güldür beniii:60::60::60:

bugün aslında boş günümdü ve gerizekalı müdür kermes yapıyo :47::47: nefret ediyorum eğitim öğretim dışında herşeyi yapıyoruz :50::50: ve ben biletçiyim standta neyse birazdan çıkarım:58: ama gelince güldürürüm be:66::66:nde

iyi aksamlar kizlar ..
kana da baktirdim :) 236 cikti.. bebisim geliyor galiba,allahin izniyle..
allahim hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün.. allahim esimle zirlayip duruyoruzz..
saskina döndük..verdiginiz destek icin hepinize tesekkür ederim.. :49::34:

canım benim hayırlı uğurlu olsun.bizim içinde dua et olur mu :1: allah hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin inaşallah canım.:nazar::emir_bebek::49:

Kızlar sakın topiğe girmeyin bercesteyle sizi döfeceğizzz:60::60::60:Siz delimisiniz yaaa bu topik tabi hamiş olmayanlarla dolu olur gidin kocişlerin yanına gece 4 e kadar ne işiniz var burda delülerrrr:60::60::60::60:Valla bi yerden sonra okuyamadım başım döndü heee:60::60:Ama helal olsun topiğimiz 7/24 açık artıkkk mutlu oldum kabardım kabardımmm:60::60::65::65::65::65:

serdarzu Gunka luckyincident

Kızzzlarr sizede günaydın katılın sohbeteee durmayın öleeee:32::32::32:

kızlarrr sizde geçmişi görünce şaşırdınız dimi evt gece 4e kadar konuşmuşlarrr:52::52: ben çıkıyorum okula gitmek için hazırlancam daha:58: sabah 7den beri burdayım ve geçmişi okudum tam çıkarken siz geldiniz olmazki:9::9:

sen birini çağır bugün yanına böyle olmaz mazallah canım yaaa :34:

Kimi çağırcam canım kardeşi çağırsam gelip laptopu isticek kavga etcezz:1::1::1:Babam diyo seni bize getirelim ordada laptop yok pc var oturamam onada yaıyorum çünkü başkada gelebilecek kimse yok hepsinin bebeği varr:60::60::60:

adete 4 günüm var ama hamilelik adına hiçbir belirti yok :84::84::84::84::84::84:

bende de yoktu :)) belirti arama..

sadece gögüslerim bu sefer farkli sisti,sismedi sanki bir beden büyüdü..
bir de bu belirti mi bilmem alnimin ortasinda cikan sivilce yanagimda haddinden fazla büyük cikti :))

baska hicbir belirti yok.. he bir de masallah benim sistem iyi calisirdi azucuk kabiz oldum 1 haftadir öle..

Tebrikler canım İnş. sağlıklı sıhatli olur bebişiniz:nazar::nazar:
Bizler içinde dua et allah Hamilelerin duasını kabul edermiş.Bende yarını bekliyorum ...Hepinizin dualarını bekliyorum:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ins hamilesindir canim..yarin da sen senlendirirsin burayi ins.
sabah kalktim ezanla..abdest aldim,namaz kilacaktim fakat etegimi bulamadim,esimi uyandirmimm diye fazla ses cikarmadim,sonra bebegim ve sizler icin dua ettim..
simdi telasliyim dr a gidene kadar bebegin sagligi endiselendiriyor beni,ins normal gebeliktir ve bebisin kesesi olusur saglikli büyür.. offf

haftaya tatile cikiyorum orada gitcez ilk kez doktora.. :( günler gecse de icimi biraz rahatlatacak seyler duysam..

çok mantıklı:65: bencede güzel çözüm:71: brn iyice geç kaldım kızlar müdürle kavga etcez artık:22:

günaydın hepinize kıslar nasılsınız?ben cok heycanlıyım bakalım ne olacak yarın adet günüm hemen hemen 1haftadan beri belim hafif ağırıyor karnım şiş acaba adet mi olacam adet ağrılarım var yani rabbim hayırlısıyla yuzumuze güler inş hepimizinde...

Back