Sorması ayıp kim kalkıp yapacak onuKalkabilsem yapmam zaten o da var gerçii Abimin düğünü 25 inde canım o zaman geçer merak etme bu arada dün sıcak sıcak anlamadım çarşıda alışverişten sonra fenalaştımmm...Elbiselerimide aldım ayyy çok beğendim ama batttıkkkk
okurken de sayacak kesinnnnn
Canımmm gitme bugünnn okulaaa güldür beniii
şişlik var dimikesinlikle kendiliğinden geçer deme daha fena olabilir ben ce birini çağır komşu falan o yapsın yada buz koy biraz ama hiç bişey yapmadan geçmesi uzun sürer:92::92:
iyi aksamlar kizlar ..
kana da baktirdim :) 236 cikti.. bebisim geliyor galiba,allahin izniyle..
allahim hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün.. allahim esimle zirlayip duruyoruzz..
saskina döndük..verdiginiz destek icin hepinize tesekkür ederim..
Sen gelllllllll
emin ol yanında olamadığım için diyorum yaa şunu yap bunu yap diye canım benim.. ne zor olduğunu en iyi bilenlerdenim keşke orda olsam
Acıktımmmmmmmmmm nasıl mutfağa gidicem yaaa
sen birini çağır bugün yanına böyle olmaz mazallah canım yaaa
adete 4 günüm var ama hamilelik adına hiçbir belirti yok :84::84::84::84::84::84:
Tebrikler canım İnş. sağlıklı sıhatli olur bebişiniz
Bizler içinde dua et allah Hamilelerin duasını kabul edermiş.Bende yarını bekliyorum ...Hepinizin dualarını bekliyorum
Kimi çağırcam canım kardeşi çağırsam gelip laptopu isticek kavga etcezzBabam diyo seni bize getirelim ordada laptop yok pc var oturamam onada yaıyorum çünkü başkada gelebilecek kimse yok hepsinin bebeği varr
canim gecmis olsun..
laptop i da götür babanlara :))
çok mantıklıbencede güzel çözüm brn iyice geç kaldım kızlar müdürle kavga etcez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?