• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

arkadaşlarımm bende yatayım artık zahmet vede ayıp olmazsa diyorum :86:

çok sevdim hepinizi,öpüyorum çokkk :79::79::79::79::79::79::79::79:

daha öncede yazmıştım ama sanırım okunmadı neyse ilk evlendiğim zamanlar adet bittikten sonra hamile kalma riski olduğunu bilmiyordum ve o dönemde korunmasız oluyordu ama hiçbiri tutmadı bu bir kaç ay devam etti sonra araştırdığımda bıraktık tabi bunu ama aklımda kaldı niye tutmadı felan diye şimdide endişe içinde bekliyorum o yüzden bir sorun vardır belki diye korkuyorum:43:

sayfalar hızlı ilerlediği için kaçırmış olabiliriz canımm...
ama adettin bittikten sonra hamile kalma şansı adet siklüsü kısa olan insanlarda var..
mesela benim iki adet arası 31 günn o yüzden adetten hemen sonra hamile kalma şansım yok denecek kadar çok azz...
mesela benim ablamında 26 gün o adetten hemen sonra hamile kalabilir meselaa...

senin kaç ortalama ??

arkadaşlarımm bende yatayım artık zahmet vede ayıp olmazsa diyorum :86:

çok sevdim hepinizi,öpüyorum çokkk :79::79::79::79::79::79::79::79:

bat 13 ümm..
iyi sabahlarr..tatlı rüyalarr :1:
bende seni sevdimm :70:

en kısa zamand a görüşmek üzeree...
çok öpüyorumm...

sayfalar hızlı ilerlediği için kaçırmış olabiliriz canımm...
ama adettin bittikten sonra hamile kalma şansı adet siklüsü kısa olan insanlarda var..
mesela benim iki adet arası 31 günn o yüzden adetten hemen sonra hamile kalma şansım yok denecek kadar çok azz...
mesela benim ablamında 26 gün o adetten hemen sonra hamile kalabilir meselaa...

senin kaç ortalama ??

23 gün canım geçen ay 25 inde olmuştum bu ay 20 si diye bekliyorum yani 7 gün 5 gün gibi öne atıyor

veeeee kod adı bat 13 kaçaaarrrr:82: :10:

:16::79:yarın görüşürüüüüzzz

23 gün canım geçen ay 25 inde olmuştum bu ay 20 si diye bekliyorum yani 7 gün 5 gün gibi öne atıyor

o zaman senin de kalma ihtimalin olabilir canımm...

acaba netten hesapladıgında çalışma günlerini ne olarak veriyor...
ona bakarak daha iyi anlarsınn..
o günlerin 2-3 gün öncesi ve sonrasını düşünerek çalışılması mantıklı...

belki senin ki hemen adet bitiminden sonra başlıyordur...

o zaman senin de kalma ihtimalin olabilir canımm...

acaba netten hesapladıgında çalışma günlerini ne olarak veriyor...
ona bakarak daha iyi anlarsınn..
o günlerin 2-3 gün öncesi ve sonrasını düşünerek çalışılması mantıklı...

belki senin ki hemen adet bitiminden sonra başlıyordur...

denedik bakalım canım olursa ilk muayeneye gittiğimde o zaman yeni evlenmiştim kontrol amaçlı gittim ve çok sancılı adet dönemi geçiriyorum onun için bana rahimde ufak parçalar olduğu doğum yapmadan müdahale edemeyeceklerini söylediler :43:

belki olur ben 3 gün önce folik plus kullanmaya başladım nasrettin hoca işi ya tutarsa :1:

denedik bakalım canım olursa ilk muayeneye gittiğimde o zaman yeni evlenmiştim kontrol amaçlı gittim ve çok sancılı adet dönemi geçiriyorum onun için bana rahimde ufak parçalar olduğu doğum yapmadan müdahale edemeyeceklerini söylediler :43:

ne parçalarıymış bu??
peki sordun mu canım hamileliğe engel mi yardım almak gerekiyor mu??

eğer yardım almak gerekiyorsa dr a başvurursun..
boşa zaman geçirmezsin canımm...

sormadım canım engel olsaydı söylerdi heralde dr doğumla düşer atılır gibi bir şeyler söylendi haftaya gitmeyi düşünüyorum yeniden dr.a kan sayımı vs gibi kontroller yaptıracağım hamilelik kararı alındıktan sonra yapılması gereken rutin kontroller varmış onları yaptıracağım :1: kendimi iyice hazırlamalıyım bu konuya

damlacımm ben de kaçayım...
sabah 10 da arkadaşımın dr randevusu var..
onunla gidicemm..

en azından 4-5 saat uyuyayımm..
yarın görüşürüz canımm..

iyi sabahlarr...
çok öpüyorum senii..

tanıştıgıma çok sevindimm :70:

sormadım canım engel olsaydı söylerdi heralde dr doğumla düşer atılır gibi bir şeyler söylendi haftaya gitmeyi düşünüyorum yeniden dr.a kan sayımı vs gibi kontroller yaptıracağım hamilelik kararı alındıktan sonra yapılması gereken rutin kontroller varmış onları yaptıracağım :1: kendimi iyice hazırlamalıyım bu konuya

o zaman kafana hiç birşeyi takmaa canımm...
olmaz diye de düşünme sakınn...

bende tahlillerini de yaptır kafan rahatlasınn..
stres te yapmazsın hem...

öptümm çokk :54:

başlamakla çok iyi yapmışsın canımmmm...

neden tutmasın süprizzzz diyebilir size ( inşşş :nazar: )

bir tek biz kalmışız konuda :1: inş canım sanada sürpriz yaparsa bebiş ne güzel olur çok kafaya takıncada olmuyormuş ben bazen eşime söylüyorum sanki hamileymişim gibi bebeğimizle konuş sev onu diye elini karnıma koyuyorum beni kırmıyor yapıyor söylediklerimi ama sanki gerçekten olmadığını hissettirmeye çalışıyor bir yandan

sen yaptırdın mı test vs gibi şeyler hiç konuya bugün girdiğim için pek bilgim yok hakkınızda

Günaydın kııııııızlarcım:71: İyisinizdir İnşAllah canlarım! umutdeniz bacım nasıl oldu ayagın?
Her halde gözden kaçırmışsın... mende kırmızılar geldi, temmuza sal canım 10 temmuz bat.
Dün üzüldüm bir azacık üze vurmak istemiyordum,keyfim halim yoktu,partlıcak bir neden arıyordum, eşim israrla dışarı çıkalım havanı deyiş dedi, çıktım, kendimi tutamadım ağladım,derdimi anlatdım. Neden anne ola bilmiyorum diye soruyorum, neden istemiyene Allah verir, bize vermir?Deyecek derdimi bölüşecek kimsem yok dedim duvara ağlıyorum artık.. Eşime her şey anlatdım, eşim meni İLK defe dinledi sona kadar, bana söyledi ki, lazımsa gediriz doktora, sen derd etme. İçim okadar rahatladı ki, yeni aya yeni umutla başladım:71:

Öpüyorum hepinizi! İnşAllah güzel haberlerinizi duyarız!:49::71:

Günaydın kııııııızlarcım:71: İyisinizdir İnşAllah canlarım! umutdeniz bacım nasıl oldu ayagın?
Her halde gözden kaçırmışsın... mende kırmızılar geldi, temmuza sal canım 10 temmuz bat.
Dün üzüldüm bir azacık üze vurmak istemiyordum,keyfim halim yoktu,partlıcak bir neden arıyordum, eşim israrla dışarı çıkalım havanı deyiş dedi, çıktım, kendimi tutamadım ağladım,derdimi anlatdım. Neden anne ola bilmiyorum diye soruyorum, neden istemiyene Allah verir, bize vermir?Deyecek derdimi bölüşecek kimsem yok dedim duvara ağlıyorum artık.. Eşime her şey anlatdım, eşim meni İLK defe dinledi sona kadar, bana söyledi ki, lazımsa gediriz doktora, sen derd etme. İçim okadar rahatladı ki, yeni aya yeni umutla başladım:71:

Öpüyorum hepinizi! İnşAllah güzel haberlerinizi duyarız!:49::71:

Allahım en güzelini bilir hakkımızdacanım benim..:26::26: lütfen kendini ferah tut yoksa bebişlerimiz stresli olur:61::61: hadi bakalım zaten yeni aya umutla başladım diyosun bizde umutla senden gelcek haberleri bekliyoruzzz:64::64:

Back