Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha öncede yazmıştım ama sanırım okunmadı neyse ilk evlendiğim zamanlar adet bittikten sonra hamile kalma riski olduğunu bilmiyordum ve o dönemde korunmasız oluyordu ama hiçbiri tutmadı bu bir kaç ay devam etti sonra araştırdığımda bıraktık tabi bunu ama aklımda kaldı niye tutmadı felan diye şimdide endişe içinde bekliyorum o yüzden bir sorun vardır belki diye korkuyorum
arkadaşlarımm bende yatayım artık zahmet vede ayıp olmazsa diyorum :86:
çok sevdim hepinizi,öpüyorum çokkk :79::79::79::79::79::79::79::79:
arkadaşlarımm bende yatayım artık zahmet vede ayıp olmazsa diyorum :86:
çok sevdim hepinizi,öpüyorum çokkk :79::79::79::79::79::79::79::79:
sayfalar hızlı ilerlediği için kaçırmış olabiliriz canımm...
ama adettin bittikten sonra hamile kalma şansı adet siklüsü kısa olan insanlarda var..
mesela benim iki adet arası 31 günn o yüzden adetten hemen sonra hamile kalma şansım yok denecek kadar çok azz...
mesela benim ablamında 26 gün o adetten hemen sonra hamile kalabilir meselaa...
senin kaç ortalama ??
23 gün canım geçen ay 25 inde olmuştum bu ay 20 si diye bekliyorum yani 7 gün 5 gün gibi öne atıyor
o zaman senin de kalma ihtimalin olabilir canımm...
acaba netten hesapladıgında çalışma günlerini ne olarak veriyor...
ona bakarak daha iyi anlarsınn..
o günlerin 2-3 gün öncesi ve sonrasını düşünerek çalışılması mantıklı...
belki senin ki hemen adet bitiminden sonra başlıyordur...
denedik bakalım canım olursa ilk muayeneye gittiğimde o zaman yeni evlenmiştim kontrol amaçlı gittim ve çok sancılı adet dönemi geçiriyorum onun için bana rahimde ufak parçalar olduğu doğum yapmadan müdahale edemeyeceklerini söylediler
belki olur ben 3 gün önce folik plus kullanmaya başladım nasrettin hoca işi ya tutarsa
sormadım canım engel olsaydı söylerdi heralde dr doğumla düşer atılır gibi bir şeyler söylendi haftaya gitmeyi düşünüyorum yeniden dr.a kan sayımı vs gibi kontroller yaptıracağım hamilelik kararı alındıktan sonra yapılması gereken rutin kontroller varmış onları yaptıracağım kendimi iyice hazırlamalıyım bu konuya
başlamakla çok iyi yapmışsın canımmmm...
neden tutmasın süprizzzz diyebilir size ( inşşş )
o zaman kafana hiç birşeyi takmaa canımm...
olmaz diye de düşünme sakınn...
bende tahlillerini de yaptır kafan rahatlasınn..
stres te yapmazsın hem...
öptümm çokk
Günaydın kııııııızlarcım İyisinizdir İnşAllah canlarım! umutdeniz bacım nasıl oldu ayagın?
Her halde gözden kaçırmışsın... mende kırmızılar geldi, temmuza sal canım 10 temmuz bat.
Dün üzüldüm bir azacık üze vurmak istemiyordum,keyfim halim yoktu,partlıcak bir neden arıyordum, eşim israrla dışarı çıkalım havanı deyiş dedi, çıktım, kendimi tutamadım ağladım,derdimi anlatdım. Neden anne ola bilmiyorum diye soruyorum, neden istemiyene Allah verir, bize vermir?Deyecek derdimi bölüşecek kimsem yok dedim duvara ağlıyorum artık.. Eşime her şey anlatdım, eşim meni İLK defe dinledi sona kadar, bana söyledi ki, lazımsa gediriz doktora, sen derd etme. İçim okadar rahatladı ki, yeni aya yeni umutla başladım
Öpüyorum hepinizi! İnşAllah güzel haberlerinizi duyarız!