- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
zordur tabi ama istiyorum işte...Allah kolaylığını verir ya her güzelliğin bir zorluğu vardır niyetimi aldım yani ben
istiyorsan inşşş nasip olur canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zordur tabi ama istiyorum işte...Allah kolaylığını verir ya her güzelliğin bir zorluğu vardır niyetimi aldım yani ben
ilk bebişte olmadııı..
bunda da olmasınn...
kaybetme korkusu çok zorrr...
hemde çok güzel gururu okşanıyor kişinin sevgiyi hissediyorsun
vaaaaoooooovvvvv öpeyim elini abla
Edebiyat en sevdiğim ders olmakla beraber bir dönem bende edebiyat öğretmeni olmak istiyordum.
Sonra ilgi farklı yönlere kaydı vazgeçtim. Öğretmenlere hak ettikleri edeğer ve önemin gösterilmediği bu ülkedeeee BEN YİNEDE, bir öğretmenle tanıştığıma memnn oldum..
öyledir kessin canım benim ... çok istediğin çok değer verdiğin gözünden sakındığın içinde büyüttüğün canı kaybediyorsun ama rabbim nasip etmedi demek ki kısmet değilmiş diye düşünmelisin. hayırlısı olsun demelisin hatta demeliyiz
Sayfda nicki görünmeyen arkadaş...Açıklamamı okuduğunu umuyorum...İsmin listede görünmüyor iyi akşamlar listemde oradan kopyalıydı.Farketmedim olmadığını, hiç hoşlanmadığım ve tarzım olmayan bir duruma düşmek istemem her nekadar tanımasamda seni bu yüzden tekrarlyorummm....
kızlar sanırsam kaliba benim uykum geldi.namaz vakti de girdi namazı kılıp uyuyorum ben...ben bundan sonra buraya takılırım.gündüz ya da gece bilmiyorum artık..bu kadroyu görmek isterim..iyi sabahlar...
mucuk sucuk
kızlar sanırsam kaliba benim uykum geldi.namaz vakti de girdi namazı kılıp uyuyorum ben...ben bundan sonra buraya takılırım.gündüz ya da gece bilmiyorum artık..bu kadroyu görmek isterim..iyi sabahlar...
mucuk sucuk
mucuk sucuk
evet benim de uykum gelmiş yeni farkettim.............ben de namaz kılıp yatıcam hepinizi tanıdığıma çooook sevindim............herkese iyi sabahlar.....hepinizi
evet benim de uykum gelmiş yeni farkettim.............ben de namaz kılıp yatıcam hepinizi tanıdığıma çooook sevindim............herkese iyi sabahlar.....hepinizi
ben de....yav gidemiyorum kardeşim ...bak benden sonra yazmayın merak ediyorum
ben de....yav gidemiyorum kardeşim ...bak benden sonra yazmayın merak ediyorum
tabi ki canımm kaybetmeseydim sakat olup bir ömür yatalak da kalabilirdi...
o yüzden allah hepimize hayırlısını sağlıklısını nasip etsinn..
bunun içinde acele etmeyip zamanını beklememiz lazımm...
tabi boşmamak şartylaa...