• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

ilk bebişte olmadııı..

bunda da olmasınn...

kaybetme korkusu çok zorrr...

öyledir kessin canım benim ... çok istediğin çok değer verdiğin gözünden sakındığın içinde büyüttüğün canı kaybediyorsun ama rabbim nasip etmedi demek ki kısmet değilmiş diye düşünmelisin. hayırlısı olsun demelisin hatta demeliyiz

kızlar sanırsam kaliba benim uykum geldi.namaz vakti de girdi namazı kılıp uyuyorum ben...ben bundan sonra buraya takılırım.gündüz ya da gece bilmiyorum artık..bu kadroyu görmek isterim..iyi sabahlar...

mucuk sucuk :1:

Sayfda nicki görünmeyen arkadaş...Açıklamamı okuduğunu umuyorum...İsmin listede görünmüyor iyi akşamlar listemde oradan kopyalıydı.Farketmedim olmadığını, hiç hoşlanmadığım ve tarzım olmayan bir duruma düşmek istemem her nekadar tanımasamda seni bu yüzden tekrarlyorummm....:34:

Edebiyat en sevdiğim ders olmakla beraber bir dönem bende edebiyat öğretmeni olmak istiyordum.
Sonra ilgi farklı yönlere kaydı vazgeçtim.:66: Öğretmenlere hak ettikleri edeğer ve önemin gösterilmediği bu ülkedeeee BEN YİNEDE, bir öğretmenle tanıştığıma memnn oldum..:66:

ben de canım...teşekkür ederim

öyledir kessin canım benim ... çok istediğin çok değer verdiğin gözünden sakındığın içinde büyüttüğün canı kaybediyorsun ama rabbim nasip etmedi demek ki kısmet değilmiş diye düşünmelisin. hayırlısı olsun demelisin hatta demeliyiz

tabi ki canımm kaybetmeseydim sakat olup bir ömür yatalak da kalabilirdi...

o yüzden allah hepimize hayırlısını sağlıklısını nasip etsinn..

bunun içinde acele etmeyip zamanını beklememiz lazımm...

tabi boşmamak şartylaa...

Sayfda nicki görünmeyen arkadaş...Açıklamamı okuduğunu umuyorum...İsmin listede görünmüyor iyi akşamlar listemde oradan kopyalıydı.Farketmedim olmadığını, hiç hoşlanmadığım ve tarzım olmayan bir duruma düşmek istemem her nekadar tanımasamda seni bu yüzden tekrarlyorummm....:34:

bende cevap yazdım ya canım benim :70:
hayalet takılıyorum ben :82:

görüşürüüzzzz :16:

kızlar sanırsam kaliba benim uykum geldi.namaz vakti de girdi namazı kılıp uyuyorum ben...ben bundan sonra buraya takılırım.gündüz ya da gece bilmiyorum artık..bu kadroyu görmek isterim..iyi sabahlar...

allah kabul etsinn canımm...
sabahları ben pek giremiyorum ama öğleden sonra girmeye çalısıyorum..
akşamları da ugruyorum inş karşılaşırız..
iyi gecelerr..çok öpüyorumm..

Allah kabul etsin bizim içinde dua et iyi geceler şimdiden evde olduğum her gece mutlaka burdayım hayırlısı ile sizi:16:

evet benim de uykum gelmiş yeni farkettim.............ben de namaz kılıp yatıcam hepinizi tanıdığıma çooook sevindim............herkese iyi sabahlar.....hepinizi :54::54::54::54::54::54:

evet benim de uykum gelmiş yeni farkettim.............ben de namaz kılıp yatıcam hepinizi tanıdığıma çooook sevindim............herkese iyi sabahlar.....hepinizi :54::54::54::54::54::54:

allah kabul etsin canımm...
bende tanıştıgıma memnun oldumm...
iyi sabahlarr..öpüyorumm...

tabi ki canımm kaybetmeseydim sakat olup bir ömür yatalak da kalabilirdi...

o yüzden allah hepimize hayırlısını sağlıklısını nasip etsinn..

bunun içinde acele etmeyip zamanını beklememiz lazımm...

tabi boşmamak şartylaa...

daha öncede yazmıştım ama sanırım okunmadı neyse ilk evlendiğim zamanlar adet bittikten sonra hamile kalma riski olduğunu bilmiyordum ve o dönemde korunmasız oluyordu ama hiçbiri tutmadı bu bir kaç ay devam etti sonra araştırdığımda bıraktık tabi bunu ama aklımda kaldı niye tutmadı felan diye şimdide endişe içinde bekliyorum o yüzden bir sorun vardır belki diye korkuyorum:43:

Allah kabul etsin canım sende dua et bizim için iyi geceler yada iyi sabahlar :16:

Back