Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Cezani cekmissin afiyet olsun canım
İyi akşamlar kızlar.
Bugün tek öğün yedim.
Köfte salata ,2 dilim ekmek ayran.
Cezamı çektim
Eki Görüntüle 3355606
Tamamdir canim afiyet olsun

Merhaba
Fit mutlu anne Chocolita
20 Aralık,Çarşamba günü
Menüm:
Kahvaltı (08:00)
*haşlanmış yumurta
*6 siyah zeytin
*2 ince dilim beyaz peynir
*roka
*2 dilim tam buğday ekmeği
(10:00) sade Türk kahvesi
(12:30) cafe latte
Akşam yemeği (19:00)
*ızgara et
*4 y.k. z.yağlı barbunya pilaki
*1 dilim tam buğday ekmeği
(20:00)
*1 yerli muz
*1/2 portakal
Adımlarım: 7233 adım
(Öğlearasında 45 dak. yürüyüş)

Eklentiler

• 20231220_212830.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 29
Tamamdir canım dikkatli git bu hafta ilk diyet dışı ikinci uyarı sebebi biliyosun

Selam canım insAllah gecikmez ya o da çok sıkıntı oluyo çünki
Evet ya geçen ay 15 gün gecikmisti inşallah bu ay gecikmez
17 ye çıktı. Nörolojiye gideceğim en kısa zamanda. Sebebini bulmak lazim. Sağolun kızlar
Yüksekmiş canım git mutlaka,hatta simdiden tansiyon takibi yap gittiğinde elinde olsun zaten takip isteyecek senden

Günaydın kızlaar, dün akşam gelmemişim

20 Aralık menüm
10:00

-1 kupa filtre kahve

12:30
-4 kaşık mercimek yemeği
-1 kase yoğurt
-1 minik yuvarlak ekmek

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

17:00
-1 küçük yeşil elma
-1 mandalina

19:30
-1 avuç içi kadar tavuk
-salata
-4-5 ince patates

Su: 1,5 lt
Adım: 4.293

Fit mutlu anne Chocolita

Can kızlar öncelikle herkese merhaba, Konu başlığını görünce bu ara bende kabak detoksu yaptığım için kimler nasıl etki görüyor diye merak ettim ve sayfanızı biraz inceledim. Tabi ki tüm yazışmaları okumaya fırsat bulamadım ama dünden beri bayağı bir bakmışımdır. Hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum. Ben iş yoğunluğumdan kaynaklı düzenli bilgi paylaşma konusunda ve tüm kurullara uyma noktasında eksik kalabilirim bu yüzden katılım talebinde bulunamıyorum tabi. Ama artık gizli bir takipçiniz var kendimce sürece devam edip kendimi sizle motive etmeye çalışacağım. Herkesin en kısa sürede hedeflerine ulaşması dileğiyle Sevgiler,

Tabi ki hoş geldiniz, sevgiler

delfinia bugun de spor kaldi, haftasonu da kardesim geliyor, bu haftayi ekmis gibi oldum hadi gene iyisin

Adimlayayim bari
ilahi arkadaşım.
Şimdiden iyi haftasonları diliyorum Alys ciğim. Ne güzel kardeşinle hasret giderirsiniz inşallah.
Bugün ben de rahatsızdım, evde idim. Tansiyonum düştü. Tüm gün uyudum neredeyse. Spor yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…