- 25 Ağustos 2019
- 61.819
- 117.363
- 698
- 31
Yanlis hareket yapmış olabilirim arkadaşım öyle diyo nefes alıp vermem yanlış yaptıysan bulantı olurmuşNiye acaba.
Benim bacaklar pert oldu okadarda bile .
Pert olduysa işe yaramıştır demektir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis hareket yapmış olabilirim arkadaşım öyle diyo nefes alıp vermem yanlış yaptıysan bulantı olurmuşNiye acaba.
Benim bacaklar pert oldu okadarda bile .
akşam kızı banyoya attım, 10 dk dursun da sporumu yapıyım dedim, ip atlıyodum banyodan çıktı geldi yeter ip atladığın gel artık!! diye sdhfjdslf salmıyo beni spor yapmam için ben de öğle arasında bi tur yürüyüş yapıyorum şartlar el verdikçe hallediyorumevettt ama senden de leslie bekliyorummm![]()
![]()
Ahahahahah bak hele şu dilleeeakşam kızı banyoya attım, 10 dk dursun da sporumu yapıyım dedim, ip atlıyodum banyodan çıktı geldi yeter ip atladığın gel artık!! diye sdhfjdslf salmıyo beni spor yapmam için ben de öğle arasında bi tur yürüyüş yapıyorum şartlar el verdikçe hallediyorum![]()
bence menüleri gayet güzel, bir hafta daha böyle devam et derim sonra bir tık azaltalım
hahahahaha ben şey.... bella hadidd'ten de uzunum..... ama görüntü olarak öyle düşünelim demek istedim yahuuuBen daha çok Salma Hayek falan
Ay merak ettim baktım boyuna, 3 santim uzunmuşum ondan![]()
yemin ediyorum bela bela asjflsdfH
Ahahahahah bak hele şu dilleee![]()
Teşekkür ederim kaptanicemTebrikler
Sabit candır
Plastik top olur herhalde. Veya cembersiz bir egzersizBen yapamadımm ya midem.bulandı o ara
Ise yarıyomu o neoluyore ben egzersiz konusunda pek bilmemPlastik top olur herhalde. Veya cembersiz bir egzersiz![]()
Aynn koluda yapacagimYanlis hareket yapmış olabilirim arkadaşım öyle diyo nefes alıp vermem yanlış yaptıysan bulantı olurmuş
Pert olduysa işe yaramıştır demektir![]()
Kol egzersizinde cemberde vardi da oyuzden sordum bakayim cembersiz varmiPlastik top olur herhalde. Veya cembersiz bir egzersiz![]()
Pilates kesin olarak ise yarar vucudu sıkılastirirIse yarıyomu o neoluyore ben egzersiz konusunda pek bilmem![]()
Ebru döve döve nefes aldırıyor. Sevme sebeplerinden biri de o. Dikkat etmedin demek ki. Çok tok veya çok sıvı almış olma, belki acele ettin. Bir de (Yanlis hareket yapmış olabilirim arkadaşım öyle diyo nefes alıp vermem yanlış yaptıysan bulantı olurmuş
Pert olduysa işe yaramıştır demektir![]()
Ben de hiç çember almadım önemli olan içe doğru esneyecek birşey olmasıIse yarıyomu o neoluyore ben egzersiz konusunda pek bilmem![]()
Bir de bu varKol egzersizinde cemberde vardi da oyuzden sordum bakayim cembersiz varmi
Hm topta olur aslinda
Güzelmiş ama almak gerekirBen de hiç çember almadım önemli olan içe doğru esneyecek birşey olması![]()
Evett işte benim okadara zamanim olmuyo leslieye bile zor yetişiyorumm yanii oglum beni pek bırakmıyo 2 sene sonra anca egzersiz zamana ihtiyacım olması lazim evett acele ettim o anda olsun bitsin çabuk çabuk diyeEbru döve döve nefes aldırıyor. Sevme sebeplerinden biri de o. Dikkat etmedin demek ki. Çok tok veya çok sıvı almış olma, belki acele ettin. Bir de (yosunlupapatya için de soyliyim) videoda bazı plsnsizliklar olmuş. Ben de laflara yetişemiyorum diye ilk zaman durdurup yapıyordum ama gerek yokmuş çünkü zaten lafa dalıyor fazla yaptırıyor
şu ayakla minik minik daireler çiziyoruz derken o ne öyle 20 tamam da sola geçince 30 falan yapacak kadar zaman oluyor o da çok yakıyor. Özellikle o harekette ilk zaman 15-20 saymak lazım
Zamanim olsaPilates kesin olarak ise yarar vucudu sıkılastirir
Bir de bu var
Bence de menülerin güzel . Ne kadar oldu diyetisyene başlayalı? Tahlillerine bakıldı mi ?