Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Birilerinin de omad yaptığını bilmek beni motive etti açıkcası bugün 12. günüm başlangıç kilom 76.1 di 10.gün tartıldığımda 72.6yı gördüm totalde 3.5 kilo tam gaz mayıs sonuna kadar devam

20.bucuk saat açlık yaptım saat 3.15 de ana ögünümü yedim sonrasında cevız protein bar ve 1 minik nokul yiyip 16.42 ' de Günü kapadım akşama bir tur daha spor yapacagım
Chocolita

Eklentiler

• 1000069439.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000069484.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000069482.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000069460.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000069225.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 2
Kızlar bişey sorcam afedersiniz diyette sizdede kabızlık oluyormu
Lifli şeyler tüketmezsem veya az su içersem kabızlık oluyor bende.
Dün okudum, kuru erik de çok iyiymiş, kayısı gibi.
Salatayı az tüketiyorum,belki onu eklersem daha iyi olur diye düşündüm geçen gün
HuMIsma
Kefir de iyi geliyormuş.

Ben çok kötü oluyorrum yaa denerim umarım işe yarar

Ben çok kötü oluyorrum yaa denerim umarım işe yarar
Limonlu su da iyi gelirmiş. Şöyle bir yazı okudum HuMIsma
"Sabahları limonlu su içmek kabızlık gibi bağırsak problemlerinin giderilmesinde etkilidir. Bu suyun sıcak veya ılık olarak tercih edilmesi sindirim sisteminin hareketlerini düzenleyerek gün içinde etkili bir rahatlık sağlar. Sindirim sisteminin düzenlenmesi tüketilen yiyeceklerin sindirilmesini kolaylaştırır."

Limonlu su içiyorum ekmek hiç tuketmiyorum kepekli olmadığı sürece zeytin yağı tuketirim ama aynı geçmiyor

Böyle giderse verdiğim iki kiloyu geri alırım üstünde kilo alırım 4x4 arabası gibi geçinir giderim

Böyle giderse verdiğim iki kiloyu geri alırım üstünde kilo alırım 4x4 arabası gibi geçinir giderim
Diyette evet kabızlık yaşıyorum dönem dönem ama çözüm yolunu buldum. Günde en az 1 porsiyon salata tüket. Lifli gıdaları eksik etme. Hani kabak yulaf hurma kuru kayısı gibi . En az 2,5 litre su iç . Akşam öğününe 1 kase yoğurt ekle. Bi de yürüyüş.
Ben böyle çözdüm.

Chocolita
Canım günü kapadım yazayım . Çok hoş bi gün değildi . Moral bozmak yok olur öyle diyorum.
İlk öğün 10.30 da
Ara kahve
1 avuç kadar kuruyemiş
1 kase sütlü tatlı
öğlenki meselen mütevellit akşam sadece 1 kase yoğurt yedim yanına 3 sarma
2,5 lt su
10 dk bacak hareketi yaptım
Onun dışında temizlik yaptım
Bi de yeşil çayım var akşam

İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah Bir dilim tost
Türk kahvesi
Öğlen şehriye çorbası taze fasulye salata Akşam taze fasulye 3 kasık pilav salata
Suyumu içiyorum Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20250429-203259_Step Counter - Pedometer.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 0
Kızlar menüm kahvaltı 10 da 4 çatall patates kızartması iki yumurta 3 kaşık pekmez katkısız iki dilim kepekli ekmek
Ara öğün bir kase yoğurt
Bir elma tarçınlı
Akşam yemeği patates haşlaması bol havuç mor lahana limonlu 2 lt su bir lt daha içsem okeyim 45 dk spor 10 gibi biraz daha Spor yaparım

Özür ya
Ailecek yogunuz

Pazartesi menü
12.30 kahvaltı

Akşam 17.10
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık madımak
3 kaşık pilav

22.00
Kahve
Badem şekeri abarttım ok diyet dışı

Sonra gece 3 de kalktım
Badem sekerlerini bitene kadar yedim

Su 3 litre civarı
Adım 10.115
Kızlarla yürüyüşe ciktik
Sabah kalktım 200 gram gitmişti

Salı menü
12.30 kahvaltı
3 ince sigara börek ebatinda ıspanaklı börek
1 dilim aglayan pasta
1 kakaolu kurabiye

15.15
1 kase yoğurtlu madımak ve ebe gümeci

19.00
1 tane kek
Bir avuç cips

Adım 6000 civarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…