Hoş geldin canım hayırlı akşamlarİnşallah pazartesi yeniden başlamak istiyorum dün tartı gününü unuttum da
Hoşbuldum kaptanımHoş geldin canım hayırlı akşamlar
Günaydın canım ben hala uyumadım rahatsız oldum. İnşallah uyurum şimdiGünaydınnn
İyi misin çokom geçmiş olsunGünaydın canım ben hala uyumadım rahatsız oldum. İnşallah uyurum şimdi
İyiyim dutum şükürİyi misin çokom geçmiş olsun
Tansiyonum çıktı canım bir anda kötü oldu. Daha iyiyim
Çok geçmiş olsun choco, dikkat et tansiyonuna kaça çıktı? Bir şeye mi üzüldün?İyiyim dutum şükür
Tansiyonum çıktı canım bir anda kötü oldu. Daha iyiyim
Tamamdir canım dikkatli git bu hafta ilk diyet dışı ikinci uyarı sebebi biliyosun
Selam canım insAllah gecikmez ya o da çok sıkıntı oluyo çünkiSelam kızlar nasılsınız ? Bu sabah yine tartıldım +500 çıktım sonra aklıma geldi takvime baktım bugün regl olmam gerek ama inşallah olurumçünkü bu ay çok fazla antibiyotik ilaç vs kullandım çok etkiliyor benim düzenimi
Çok geçmiş olsun choco, dikkat et tansiyonuna kaça çıktı? Bir şeye mi üzüldün?
17 ye çıktı. Nörolojiye gideceğim en kısa zamanda. Sebebini bulmak lazim. Sağolun kızlarChocolita neden çıktı tansiyonun acaba ya bişeye mi sıktın canını geçmiş olsun canım
Kardiyoloji ye gidilmiyor mu yüksek tansiyon için tatlım.17 ye çıktı. Nörolojiye gideceğim en kısa zamanda. Sebebini bulmak lazim. Sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?