Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhabalar
Fit mutlu anne
21 Aralık, Perşembe günü
Menüm:
(12:00)
*2 dilim beyaz peynir
*6 yeşil zeytin
*domates
*salatalık
*1 tatlı kaşığı bal
*1 dilim tam buğday ekmeği
(13:00)
*1 muz
(19:00)
*tavuk ızgara
*4 y.k. bulgur pilavı
*patlıcan salatası
*1 dilim tam buğday ekmeği
Su: 1,5 lt.
*Bugün rahatsızdım,tansiyonum düştü. evdeydim,tüm gün uyudum. yürüyemedim, egzersiz yapamadım maalesef.

Mrb çok teşekkürler gizli kalma fırsat buldukça yaz o halde birlikten kuvvet doğar
Merhabalar iyi aksamlar kızlar.
Bı gittim bir daha gelemedim buralara.
Haftada bir girip baktim ama tam okumadım tabiki.
Chocolita tekrar dönebilir miyim durum cookkl feciiii
Sonunda hoşgeldin pazartesi bildirim yapmayı unutma her zaman nerden dönersen kâr
Teşekkür ederim
Daha iyiyim, sağolasın.
Çok geçmiş olsun canım

İyi geceler kızlar bugün uğrayamadım hiç sabahtan temizliğe bi giriştim salon yatak odasinı hallettim gecen çocukların odasini temizlemistim ama cami kalmisti orayi da silip paydos dedim yarin oturma odadi ve banyolar var geriye son mutfak kaliyo bakalim insAllah hızımi kesmeden yaparim insAllah temizligi bitjririm bu arada da temizliğe dalinca bi baktim saat 16 olmuş daha bisey yememisim bende tek öğün yapayım dedim artik
21 Aralık Perşembe
Akşam 17:30

1 hurma
1.5 kepce arabaşı çorbası
Salata
5-6 lahana sarma

Kahve ile 3 hurma

Su 2 lt
Spor yok ev işi 7k adımım var

Eklentiler

• IMG_1110.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1110.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 38
İyi geceler kızlar, ben bugün yasaklı gıda tükettim. Yerken aklıma geldi sevdiğim bir şey de değil.
Neyse sonrasında yürüdüm dışarıda. Yarın cezamı çekerim.
Ben böyle durumlarda önce aklıma şey getiriyorum, aldığım kaloriye değecek mi yediğim şey yani misal tatlı birşey yiyeceksem gerçekten üst düzey olmalı ki iyi ki yedim deyim, o yüzden yasaklı birşey olunca önce bunu düşün degmeyecekse sonra kalitelisini yerim bunun de geç hatta önce eşime yediririm bak bakalım güzel mi diye, o da alıştı artık bana

Selam canım biraz daha iyi olmana sevindim canım

Sevindim canım iyi olmana. Sağlık yerinde olsun da

Merhaba Arkadaşlar
Sabah kahvaltıda
*yarım simit
*1 ince dilim beyaz peynir
*3 siyah zeytin
*roka
Ara öğünde
*sade Türk kahvesi
*1 kare
Öğle yemeğinde de
*yarım simit
*1 ince dilim beyaz peynir
*3 siyah zeytin
*roka yedim.
Şimdi açai ananaslı yeşil çay içeceğim.
Bugün enerjim çok düşük. Hava yağmurlu, kapalı, onun da etkisi oldu sanırım.
Sizler nasılsınız, napıyorsunuz?

benim bugun son calisma gunu, sonra 10 gun tatilim

Chocolita pazartesi izin isticem senden o yuzden,

kardesim geliyor yarin zaten, haftasonunu diyete uygun geciririm ama sonrasinda evde 4 cocuk olacak, birazcik tatil modunda olucaz. sporu ekerim gibi, ama adimlarimi tamamlarim.

aslinda en cok istedigim sey soyle uzun uzun uyumak,
ama bebegimiz de olacak, onla vakit gecirmek icin erken kalkmak gerek, kardesim hayatta izin vermez gec yatmasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…