Mrb çok teşekkürler gizli kalma fırsat buldukça yaz o halde birlikten kuvvet doğarCan kızlar öncelikle herkese merhaba, Konu başlığını görünce bu ara bende kabak detoksu yaptığım için kimler nasıl etki görüyor diye merak ettim ve sayfanızı biraz inceledim. Tabi ki tüm yazışmaları okumaya fırsat bulamadım ama dünden beri bayağı bir bakmışımdır.Hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum. Ben iş yoğunluğumdan kaynaklı düzenli bilgi paylaşma konusunda ve tüm kurullara uyma noktasında eksik kalabilirim bu yüzden katılım talebinde bulunamıyorum tabi. Ama artık gizli bir takipçiniz var kendimce sürece devam edip kendimi sizle motive etmeye çalışacağım. Herkesin en kısa sürede hedeflerine ulaşması dileğiyle Sevgiler,
Sonunda hoşgeldin pazartesi bildirim yapmayı unutma her zaman nerden dönersen kârMerhabalar iyi aksamlar kızlar.
Bı gittim bir daha gelemedim buralara.
Haftada bir girip baktim ama tam okumadım tabiki.
Chocolita tekrar dönebilir miyim durum cookkl feciiii
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim
Daha iyiyim, sağolasın.
Çok teşekkür ederimMrb çok teşekkürler gizli kalma fırsat buldukça yaz o halde birlikten kuvvet doğar
Sonunda hoşgeldin pazartesi bildirim yapmayı unutma her zaman nerden dönersen kâr
Çok geçmiş olsun canım
Paylaşım göründümü emin olamadım o yüzden dosya olarak tekrar ekliyorum
Tabi canım pazartesi günü bekliyorumMerhabalar iyi aksamlar kızlar.
Bı gittim bir daha gelemedim buralara.
Haftada bir girip baktim ama tam okumadım tabiki.
Chocolita tekrar dönebilir miyim durum cookkl feciiii
Ben böyle durumlarda önce aklıma şey getiriyorum, aldığım kaloriye değecek mi yediğim şeyİyi geceler kızlar, ben bugün yasaklı gıda tükettim. Yerken aklıma geldisevdiğim bir şey de değil.
Neyse sonrasında yürüdüm dışarıda. Yarın cezamı çekerim.
Selam canım biraz daha iyi olmana sevindim canımSelam kızlar, evde aşırı sıkıldım ya gerçekten bomboş bir hayat yaşıyorum 10 gündür, nerdeyse dışarı hiç cikmadim, birşey de yapamıyorum öyle yatıyorum uzanıyorum, yavaş yavas iş yapıyorum ama biraz iyileşmeye başladım, ise gitmeyi özledim
Tamam bacım yapacağım ins.Mrb çok teşekkürler gizli kalma fırsat buldukça yaz o halde birlikten kuvvet doğar
Sonunda hoşgeldin pazartesi bildirim yapmayı unutma her zaman nerden dönersen kâr
Çok geçmiş olsun canım
Tamam kaptancimTabi canım pazartesi günü bekliyorum
Sevindim canım iyi olmana. Sağlık yerinde olsun daSelam kızlar, evde aşırı sıkıldım ya gerçekten bomboş bir hayat yaşıyorum 10 gündür, nerdeyse dışarı hiç cikmadim, birşey de yapamıyorum öyle yatıyorum uzanıyorum, yavaş yavas iş yapıyorum ama biraz iyileşmeye başladım, ise gitmeyi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?