• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Bende bu hafta kabak detoksu denemeyi düşünüyorum, emzirdiğim için full uyumlu olamam ama yine de belki faydası olur biraz tartıda hareketlenmeye 😏😏
Diyetisyenim kesinlikle önermedi onu. Yoksa inanılmaz etki gösteriyor 3 günde.

Hızlı bir başlangıç yapmak istediğim için yapmak istedim. Emzirirken asla olmaz dedi

Bir de ben 2 haftadır az yemeye çalışıyorum bu gruba girdiğimden beri. Ama tartıya pek yansımadı. Bunu sordum o da emzirdiğin için yemen lazım. Sen yiyerek kilo verebilirsin. Az yersen vücut kalori ihtiyacı olduğu için cimri davranır yağ yakımı olmaz dedi
Hadi ya, neden olmaz ki acaba 🥹

Ben başlayım bari yarın kabak detoksuna evet tek çeşit pek sağlıklı değil ama, motivasyonjm baya gitti eksi görmem lazım acilinden

Kızlar bırakın kabağı mabağı, proteine abanın. 😆 et yiyin balık yiyin yumurta yiyin bol bol

Bir de ben 2 haftadır az yemeye çalışıyorum bu gruba girdiğimden beri. Ama tartıya pek yansımadı. Bunu sordum o da emzirdiğin için yemen lazım. Sen yiyerek kilo verebilirsin. Az yersen vücut kalori ihtiyacı olduğu için cimri davranır yağ yakımı olmaz dedi
Çok yediğimize kilo alıyoruz ama ya nerde hata yapıyorum anlayamadım 😭😭😭

IMG_20250428_075654.webp

Orenda Orenda tartıldımmm 💃🏻💃🏻
Güüünaaaaydııııınn (Seda Sayan'a selamlar)

Back
X