şimdiden iyi tatiller diliyorum, dilerim biraz dinlenir, güzel vakit geçirirsinbenim bugun son calisma gunu, sonra 10 gun tatilim
Chocolita pazartesi izin isticem senden o yuzden,
kardesim geliyor yarin zaten, haftasonunu diyete uygun geciririm ama sonrasinda evde 4 cocuk olacak, birazcik tatil modunda olucaz. sporu ekerim gibi, ama adimlarimi tamamlarim.
aslinda en cok istedigim sey soyle uzun uzun uyumak,
ama bebegimiz de olacak, onla vakit gecirmek icin erken kalkmak gerek, kardesim hayatta izin vermez gec yatmasina
Tamam canım dönünce hesaplasirizbenim bugun son calisma gunu, sonra 10 gun tatilim
Chocolita pazartesi izin isticem senden o yuzden,
kardesim geliyor yarin zaten, haftasonunu diyete uygun geciririm ama sonrasinda evde 4 cocuk olacak, birazcik tatil modunda olucaz. sporu ekerim gibi, ama adimlarimi tamamlarim.
aslinda en cok istedigim sey soyle uzun uzun uyumak,
ama bebegimiz de olacak, onla vakit gecirmek icin erken kalkmak gerek, kardesim hayatta izin vermez gec yatmasina
Toplarız seni merak etme. Yaz ama miniğim. Güzel olacak bundan sonraBen cozuttum canım yayazamadım buraya .cozutmanjn ceremesini çekiyorum ayrıca
Tamam canım dönünce hesaplasiriz
Tadını çıkar
Allah iyiliğini versin
Çok şükür iyiyim canım. 28 inde gideceğim inşallah. Sen nasılsın?İyi geceler, menülerimi yazayım
Perşembe günü
Kahvaltı; 2 mandalina, yoğurt ve yulaf ezmesi
Kahve
Ayva
Akşam: pilav, fırında köfte ve sebze, yoğurt
Su 2 litre
Bugün Cuma günü menüm
Kahvaltı yoğurt ve yulaf ezmesi
Kahve yanında incir
1 portakal
Akşam: mercimek çorbası, buharda pişmiş karnabahar, kereviz yemeği ve makarna hepsinden azar azar.
Çay yanında 2-3 incir
Su 1,5 litre ancak
Spor yok temizlik, ütü ve yemek yaptım.
Fit mutlu anne Chocolita bu arada nasıl oldun? Doktora gittin mi?
Ben de iyiyim canım. Teşekkür ederim. Tansiyonunu düzenli ölçmeni tavsiye ederim. Doktora gittiğinde söylersin.Çok şükür iyiyim canım. 28 inde gideceğim inşallah. Sen nasılsın?
Sağol canım benimBen de iyiyim canım. Teşekkür ederim. Tansiyonunu düzenli ölçmeni tavsiye ederim. Doktora gittiğinde söylersin.
Başlamadan önce psikolojik olarak insan daha çok yemek istiyor evetTunaydinlarrr
Miskinlik yapıp kahvaltımı yaptım. Mutfağı toparladım şimdi süpürüp toz alıp sileceğim evleri.
İnsan üstü bir varlık gibi beslendigim günlere veda etmem için son 2 günüm kaldı
Suanki psikolojim pazartesi tartı ile yuzleseceksin ye yiyebildigin kadar. Ama neden sanki o yediklerimi de ben vermek için uğraşmayacagim sanki
Şu an kendimle bunun tartsimasini yaşıyorum. Hani olur ya Tv'de sağındaki melek doğruyu solundaki melek yanlısi söyler telkin eder hahhh onu yasiyorum her yediğim lokmadatövbe tövbe
Neyse neyse takımda kimsecikler kalmamış sanki gruplarda da öyle yaprak dökümü yaşamışız. Birer birer toplaniriz ins
Selam canım biraz daha iyi olmana sevindim canım
Çok teşekkür ederim kızlarSevindim canım iyi olmana. Sağlık yerinde olsun da
Öyle düşünme canım benim, diyet öncesi evet bunlar aklımızda ama unutma güzel yiyecejler bitmezler sonra yine yiyeceğiz kaçmıyor kiTunaydinlarrr
Miskinlik yapıp kahvaltımı yaptım. Mutfağı toparladım şimdi süpürüp toz alıp sileceğim evleri.
İnsan üstü bir varlık gibi beslendigim günlere veda etmem için son 2 günüm kaldı
Suanki psikolojim pazartesi tartı ile yuzleseceksin ye yiyebildigin kadar. Ama neden sanki o yediklerimi de ben vermek için uğraşmayacagim sanki
Şu an kendimle bunun tartsimasini yaşıyorum. Hani olur ya Tv'de sağındaki melek doğruyu solundaki melek yanlısi söyler telkin eder hahhh onu yasiyorum her yediğim lokmadatövbe tövbe
Neyse neyse takımda kimsecikler kalmamış sanki gruplarda da öyle yaprak dökümü yaşamışız. Birer birer toplaniriz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?