MerhabalarFit mutlu anne
Nasılsın?
Maalesef kahvaltıda diyetdışı yedim.
10000 adım cezamı yapacağım.
Hepimize güzel bir gün diliyorum.
Zincirleme reaksiyon oldu vallahi, önce uykusuzluk, sonra bu sabah işyerimde kahvaltı yaparken yediğim cıshem uyumuyorsun, hem stres, hem cissss,
cok feci yenerim haberin olsun
Tamam canımo arti hemen gider, sen super duenli gidiyorsun,
eski duenine donsen yeterli, cok asiri zorlama kendini.
Bolca suyuu ic, 2-3 gune tum odem gider.
Menü yazacak oluyorum, sonra diyorum ki kırk yılda bir 1. olmuşsun haklarını kullanama duramıyorum da. Yok yazmicam. Boşuna mı koyduk kardeşim bu hakları
Tamam canımAlys
2 lt. lik motivasyon mataramı aldım
önüme
Enerjim çok düşük, d vitaminini ihmal ediyordum bir süredir, başladım düzenli içmeye.
Sen de bol su iç, yeşil çay iç, ödemlerimizi atıveririz kolayca.
Limonlu su da çok iyi geliyor.
Zincirleme reaksiyon oldu vallahi, önce uykusuzluk, sonra bu sabah işyerimde kahvaltı yaparken yediğim cıs
Bişeyler yapmalıyım
Rakibim esaslı, zorlayacak bu hafta
Bugünden itibaren aklımı başıma topluyorum
Eyvahlar olsun.
- Erken yat
- Sabah su ic
- gunluk 10 k adim
- haftada 3 kez spor
- gunluk kalori asimi : 0
Eyi olan kazansin
yanisi ben
Evet 3 gün 10.000 adım
Hep yukarı taşıyorsun bir seferde böyle olsun. Haftaya toplarsın inşallah
o arti hemen gider, sen super duenli gidiyorsun,
eski duenine donsen yeterli, cok asiri zorlama kendini.
Bolca suyuu ic, 2-3 gune tum odem gider.
Geçmiş olsunBen şimdi çocukla ilgileneyim de, malum hasta yine. Çok sekteye uğratmamaya çalışacağım güncellemeleri. Öpüyorum sizi
Yüzde eklemeyi unutmayalım arkadaşlar en çok oyalayan o oluyor
Tamam canım. Sorun yokyiitee canım 1. Leri ilan ettiğim mesajı tekrar oku lütfen. Smiile bu hafta + da. Görmemişim dalgınlığıma verin. Sen bu hafta 1. Sin canım. Kusuruma bakma lütfen ya
TeşekkürlerYazamadimChocolita yiitee tebrikler kızlar birincilikleriniz daim olsun Smiile @labellevie sizleri de tebrik ederim
Çok gevmis olsun canim hastayken tüm duzen alt üst oluyo
Teşekkürler
Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim kızlar
Kesinlikle ya gecem gündüzüm karışti, uyuyamadım bir süre sonra düzenim kaçtı saçma sapan bir durum..dışardan yemeyi hiç sevmem bir hafta dışardan yedik ama haşlama vs yani düzen falan hepsi gitti
Teşekkürler
Sahi biz ne ödül kazanmıştık. Ben kullanayımmı bugün. 500kalorilik mı kazanmıştıkMenü yazacak oluyorum, sonra diyorum ki kırk yılda bir 1. olmuşsun haklarını kullanama duramıyorum da. Yok yazmicam. Boşuna mı koyduk kardeşim bu hakları
vücudu şaşırtmış olursun, olabilir bence.Kızlar ben 52 de takılı kaldım. Bu ödül şaşırtmaca olabilir mi sizce
MerhabalarChocolita Fit mutlu anne
Bu hafta birinci olan grup biziz ya, şimdi bizim ceza adımlarımız bir defaya mahsus yarıya düşüyor, değil mi?
Bugün sabah kahvaltıda cıs yemiştim ya, iş çıkışı yürüyüş yaptım biraz, 6371 adıma ulaşmışım. Çok üşüdüm, ısınmak için cafeye girdim, kahve içiyorum. 10000 adıma tamamlamak için dışarıda daha çok yürüyeyim istiyordum; ama şu an dışarısı çok soğuk. Onun için ceza adımını size bir sorayım istedim.
Kızlar ben 52 de takılı kaldım. Bu ödül şaşırtmaca olabilir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?