Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

hem uyumuyorsun, hem stres, hem cissss,
cok feci yenerim haberin olsun
Zincirleme reaksiyon oldu vallahi, önce uykusuzluk, sonra bu sabah işyerimde kahvaltı yaparken yediğim cıs
Bişeyler yapmalıyım
Rakibim esaslı, zorlayacak bu hafta
Bugünden itibaren aklımı başıma topluyorum

o arti hemen gider, sen super duenli gidiyorsun,
eski duenine donsen yeterli, cok asiri zorlama kendini.
Bolca suyuu ic, 2-3 gune tum odem gider.
Tamam canım Alys
2 lt. lik motivasyon mataramı aldım
önüme
Enerjim çok düşük, d vitaminini ihmal ediyordum bir süredir, başladım düzenli içmeye.
Sen de bol su iç, yeşil çay iç, ödemlerimizi atıveririz kolayca.
Limonlu su da çok iyi geliyor.

sorma, su en buyuk sorunum, sabahlari en azindan su ile baslamaya calisiyorum.
cok su icince de basim agriyor, o yuzden orani da tam tutturmam lazim, nazli olmak zor is anacim

• Erken yat
  • Sabah su ic
  • gunluk 10 k adim
  • haftada 3 kez spor
  • gunluk kalori asimi : 0

Eyi olan kazansin

yanisi ben

Ben şimdi çocukla ilgileneyim de, malum hasta yine. Çok sekteye uğratmamaya çalışacağım güncellemeleri. Öpüyorum sizi
Yüzde eklemeyi unutmayalım arkadaşlar en çok oyalayan o oluyor
Geçmiş olsun
yiitee canım 1. Leri ilan ettiğim mesajı tekrar oku lütfen. Smiile bu hafta + da. Görmemişim dalgınlığıma verin. Sen bu hafta 1. Sin canım. Kusuruma bakma lütfen ya
Tamam canım. Sorun yok
Yazamadim Chocolita yiitee tebrikler kızlar birincilikleriniz daim olsun Smiile @labellevie sizleri de tebrik ederim

Çok gevmis olsun canim hastayken tüm duzen alt üst oluyo
Teşekkürler
Bugün yıldız savaşlarının galibi olan
Chocolita yiitee
İkinize de tebrikler.
Teşekkürler
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Menü yazacak oluyorum, sonra diyorum ki kırk yılda bir 1. olmuşsun haklarını kullan ama duramıyorum da. Yok yazmicam. Boşuna mı koyduk kardeşim bu hakları
Sahi biz ne ödül kazanmıştık. Ben kullanayımmı bugün. 500kalorilik mı kazanmıştık

Merhabalar Chocolita Fit mutlu anne
Bu hafta birinci olan grup biziz ya, şimdi bizim ceza adımlarımız bir defaya mahsus yarıya düşüyor, değil mi?
Bugün sabah kahvaltıda cıs yemiştim ya, iş çıkışı yürüyüş yaptım biraz, 6371 adıma ulaşmışım. Çok üşüdüm, ısınmak için cafeye girdim, kahve içiyorum. 10000 adıma tamamlamak için dışarıda daha çok yürüyeyim istiyordum; ama şu an dışarısı çok soğuk. Onun için ceza adımını size bir sorayım istedim.

Isinmak icin kahve mi icilir, hep emparyalist duzenin uydurmalari…
Daha hizli yuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…