babam banlansın güzeldiKaos keşke kalori yaksa ne güzel olur. Şurda bir işe yarar en azından. Ama bugün kaos sadece burada yoktu bizim evde de vardı. Babam yasaklı yiyecekler getirip evde yemezseniz ölümü görün diye dolandı. Mecbur yedimbabam banlansın bugün öyle özenli gittim ki üstelik neyse yarın daha çok spor yapmam gerekecek.
İnşallah çünkü son zamanlarda ipin ucunu kalırdım hastalık, tatil derken artık durmam lazım. 40 dklık pilatesim şuan tek motivasyonumbabam banlansın güzeldiyarin telafi edersin inşAllah canim
bende geldim gidiyorum arada okuyup selam veririmAyyçok teşekkür ederiz gel tabi muhabbete katıl birlikte motive oluruz
Ben bugun sporda yapamafim ya sacma sapan yedim aslinda fena degil gibi ama hareket yok sacma idi bakalim bende telafi ederim inşAllahİnşallah çünkü son zamanlarda ipin ucunu kalırdım hastalık, tatil derken artık durmam lazım. 40 dklık pilatesim şuan tek motivasyonum
Gelir gelmez nifak tohumları ektin tabii topiğe, fitneeeeeeeğYa acaba benden ötürümü ben gelince olay çıktı çünkü topikte
Minik ballı brokoli topları yaptık nanecigim kolonya yanında ikram ediyoruzbende geldim gidiyorum arada okuyup selam veririm
kolanya ikramı için teşekkürlerkeşke cikilat da olsaydı
Kiz ben de şoka girdim. Ne destegi yapmisim. Saclarin japon korku filmi gibi demistim en son bxbxbxbBen olsam destek olmazsın yazihlar olsun
Canım haklısın,herkesten çok özür dilerim hastayım hala doğru düzgün odaklanamadim
Oyyy oyyyKaos keşke kalori yaksa ne güzel olur. Şurda bir işe yarar en azından. Ama bugün kaos sadece burada yoktu bizim evde de vardı. Babam yasaklı yiyecekler getirip evde yemezseniz ölümü görün diye dolandı. Mecbur yedimbabam banlansın bugün öyle özenli gittim ki üstelik neyse yarın daha çok spor yapmam gerekecek.
Geçmiş olsun.Canım haklısın,herkesten çok özür dilerim hastayım hala doğru düzgün odaklanamadimhiç birşey yapamiyorum sanki...bugün ise gittim ama tekrar izin aldım, giderim çalışırım sandım ama çok yoruldum arttı sanki öksürük vs
Biz gözümüz kara devam edelim yolumuza incecik fit hatunlar olalımOyyy oyyy
Benimkiler de olsaydı da keşke.
Ne getirseler yerdim.
Hatta gözümü bu kadar karartmisken bile.
İyi yapmışsın yiyerek.
YazamadimYıldız savaşlarının bu haftaki kazananları
Ağır siklette ben oluyorumbir ilk labellevie 2. Oluyor
Eki Görüntüle 3354202
Hafif siklette kazananyiitee oluyor tebrik ederim canım seninde ilk 1. Lik sanırım
Smiile 2. Oluyor
Eki Görüntüle 3354231
Hepimizi tebrik ederim kızlar
Ben veyiitee 1. Olduğumuz için bu hafta dokunulmazlığımız var Cezalardan muafiz. Ama böyle güzel sonuçların üstüne esneklik olmaz inşallah devamı da gelir
İkinci olan arkadaşların da 500 kalorilik ödül hakkı var
Çok gevmis olsun canim hastayken tüm duzen alt üst oluyoCanım haklısın,herkesten çok özür dilerim hastayım hala doğru düzgün odaklanamadimhiç birşey yapamiyorum sanki...bugün ise gittim ama tekrar izin aldım, giderim çalışırım sandım ama çok yoruldum arttı sanki öksürük vs
Çok teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun.
Kesinlikle ya gecem gündüzüm karışti, uyuyamadım bir süre sonra düzenim kaçtı saçma sapan bir durum..dışardan yemeyi hiç sevmem bir hafta dışardan yedik ama haşlama vs yani düzen falan hepsi gittiYazamadimChocolita yiitee tebrikler kızlar birincilikleriniz daim olsun Smiile labellevie sizleri de tebrik ederim
Çok gevmis olsun canim hastayken tüm duzen alt üst oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?