Çok geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim kızlar
Kesinlikle ya gecem gündüzüm karışti, uyuyamadım bir süre sonra düzenim kaçtı saçma sapan bir durum..dışardan yemeyi hiç sevmem bir hafta dışardan yedik ama haşlama vs yani düzen falan hepsi gitti
Çok geçmiş olsun canım. Bu şekilde olacaksa bir süre izin almak daha mantıklı aklında bulunsun. Mazeretsiz kurallara uyulmadığı zaman uyarı veriliyor. Bir sonraki uyarı diskalifiye getirir. Pazartesi sabah kahvaltıdan önce tartı bekliyoruz. Menü bildirimi akşam kısa da olsa bekliyoruzCanım haklısın,herkesten çok özür dilerim hastayım hala doğru düzgün odaklanamadimhiç birşey yapamiyorum sanki...bugün ise gittim ama tekrar izin aldım, giderim çalışırım sandım ama çok yoruldum arttı sanki öksürük vs
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun.
Evet doğru ama izin alıp uzaklaşmak istemiyorum, bugünden sonra kurallara dikkat edeceğim, menümü yazarım, zaten tartiliyorum onu unutmuyorumÇok geçmiş olsun canım. Bu şekilde olacaksa bir süre izin almak daha mantıklı aklında bulunsun. Mazeretsiz kurallara uyulmadığı zaman uyarı veriliyor. Bir sonraki uyarı diskalifiye getirir. Pazartesi sabah kahvaltıdan önce tartı bekliyoruz. Menü bildirimi akşam kısa da olsa bekliyoruz
İyi akşamlar maalesef yeni üye alımı yokKizlar iyi aksamlar yeni uye aliyor musunuz?ilk mesajda alinmiyor yaziyor ama bi sansimi denemek istedimm
nasil ya,
dur ben neyi kacirdim
Evet 3 gün 10.000 adımGünaydın kızlardün gelemedim, neler olmuş burda böyle
dün ofiste çok yoğundum bir de midem kötüydü eve gelir gelmez yattım.
Bu hafta 900 gr artıdayım, 58,9 geldim. (bol yemeli içmeli bir hafta sonu sonrası.) midem de düzenime öyle alışmış ki çok geldi haftasonu yaptığım, midem dün hiç iyi değildi. bu haftayı daha hafif geçirmeye çalışarak dengeleyeyim.
Ekside olanları ve birincilerimizi tebrik ederim, harikasınız
Artı cezam 3 gün 10.000 adım değil mi?Chocolita Fit mutlu anne
18 Aralık menüm
10:00
-1 kupa filtre kahve
12:30
-120 gr tavuk sote
-salata
-2 dilim ekmek
13:00
-1 fincan sade türk kahvesi
17:00
-1 adet muz
-biraz leblebi
19:00
-1 şişe sade soda
Su: 1,5 lt
Adım: 4946
Eki Görüntüle 3354607
Chocolita Fit mutlu anne
Hep yukarı taşıyorsun bir seferde böyle olsun. Haftaya toplarsın inşallahbaltasar Istenmeyentuyy sexy çikolarım, yüksek artı yüzdem yüzünden grubu aşağı çekmişim, kusura bakmayın telafi edeceğim
Günaydın kızlardün gelemedim, neler olmuş burda böyle
dün ofiste çok yoğundum bir de midem kötüydü eve gelir gelmez yattım.
Bu hafta 900 gr artıdayım, 58,9 geldim. (bol yemeli içmeli bir hafta sonu sonrası.) midem de düzenime öyle alışmış ki çok geldi haftasonu yaptığım, midem dün hiç iyi değildi. bu haftayı daha hafif geçirmeye çalışarak dengeleyeyim.
Ekside olanları ve birincilerimizi tebrik ederim, harikasınız
Artı cezam 3 gün 10.000 adım değil mi?Chocolita Fit mutlu anne
18 Aralık menüm
10:00
-1 kupa filtre kahve
12:30
-120 gr tavuk sote
-salata
-2 dilim ekmek
13:00
-1 fincan sade türk kahvesi
17:00
-1 adet muz
-biraz leblebi
19:00
-1 şişe sade soda
Su: 1,5 lt
Adım: 4946
Eki Görüntüle 3354607
Chocolita Fit mutlu anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?