- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.881
Naptın canım yaptın mı testi. Bak ben düşük yaptığım gebeliğimde adete 2 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim Beta Hcg 17 idi. Yine de beklicez mecbur bat tarihini. Nasipte varsa olmuştur yoksa diğer aylara yeni ümitlere devamya bendede ultra erken gebelik testi var yapsammıki o zaman. benım batta 26-27 ekim
Benim de ayaklarım buz gibi sanki kışın ortasındayız yani bot giyiyorum onda bile sanki karda yuruyomusum gibi bide canim erken tatlı istemeye başladı sanki26-27 bat günüm ztane asla okadar dayamamam. ay bak sana yazarken kasıklarımda ağrı oldu
Benim de ayaklarım buz gibi sanki kışın ortasındayız yani bot giyiyorum onda bile sanki karda yuruyomusum gibi bide canim erken tatlı istemeye başladı sanki
Naptın canım yaptın mı testi. Bak ben düşük yaptığım gebeliğimde adete 2 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim Beta Hcg 17 idi. Yine de beklicez mecbur bat tarihini. Nasipte varsa olmuştur yoksa diğer aylara yeni ümitlere devam
Benim de ayaklarım buz gibi sanki kışın ortasındayız yani bot giyiyorum onda bile sanki karda yuruyomusum gibi bide canim erken tatlı istemeye başladı sanki
:)) kalsın orda o zaman canım bekle boşuna yapma sonra ben gibi verdiğin 20 tl ye üzülürsün :))Testi çekmeceme koydum o bana bakıyo ben ona çıkarmıki acaba 6-7 gün varken
Iki gün kala yap canım en iyisiTesti çekmeceme koydum o bana bakıyo ben ona çıkarmıki acaba 6-7 gün varken
Ben comfort bilmem neyi 6 tl ye aldim netten:)) kalsın orda o zaman canım bekle boşuna yapma sonra ben gibi verdiğin 20 tl ye üzülürsün :))
Doğrudur canım bizim burdaki eczanede de o dediğin marka 10 tl. Ne bilim farklı marka alayım dedim. Sanki farklı marka olunca olmayanı olduracak gibi :) miratech marka aldım 20 tl. İçim gitti malüm. En iyisi bekliyip ucuz testlerden almakBen comfort bilmem neyi 6 tl ye aldim netten
Iki gün kala yap canım en iyisi
Evet ben laboquick ovulasyon testi almıştım 1 tanede erken gebelik 2 tane normal gebelik testi hediyesiydi bitane de bundan alayim dedimDoğrudur canım bizim burdaki eczanede de o dediğin marka 10 tl. Ne bilim farklı marka alayım dedim. Sanki farklı marka olunca olmayanı olduracak gibi :) miratech marka aldım 20 tl. İçim gitti malüm. En iyisi bekliyip ucuz testlerden almak
Ben comfort bilmem neyi 6 tl ye aldim netten
Öyle yap olmadı canım. Yani kimisi 7/8 gün kala görüyormuş ama kanımca onların da erken Döllenme falan olmuştur da o kadar erken çıkmıştır2 gün kalaya dayanamam pazartesi kan testi yapmayı kafama koydum zaten büyük ihtimalle onuda yarın yaparım dayabilirsem. en erken idrar testine kaç günde gören var acaba.
Benim 30 ovulasyon 1 ultra gebelik 2 normal 27 miydi 29 küsürmuydu nebende ovülasyonla beraber 2 normal 1 tane ultra aldım 7 paket falanda ovü 30 tl verdim
Benim 30 ovulasyon 1 ultra gebelik 2 normal 27 miydi 29 küsürmuydu ne
Insallah yaaa ama ben bi kac aya da razıyımbenımde öyle birşeydi unuttum tam. inşallah birdahaki aya almamıza gerek kalmaz.
Insallah yaaa ama ben bi kac aya da razıyım
Canım ben 13 aydır bekliyorum insallah Allahım nasip eder bana ve isteyen herkese hep oyle dua ediyorumşubattan beri bekliyorum hayırlısı ile yez zamanda kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?