- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 39
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.901
Kızlar benide ekleyin bat bugündü benim ama çarşamba öğrendim ben bebişim geliyor umarım sağlıkla sıhatle gelir küçük susamım bekleyen herkeze nasip olsun dualarım sizinle
Kizlar ovulasyon testim ekte bu ay ikinci kez pozitif normalde bugun bat gunum ama sanirim degerlendirmem gerek
canim ovu testinden sonra cok su ictim birde ayin 17. Sinde yapmistim negatifti. Bu ay hsg cekildim 24 eylulde sonra 27 eylulde ovu testi pik oldu. Bugunde yeni kit aldim birgebenin gunlugu referansiyla oylesine bir tane yaptimbat gününde ovülasyon testimi koyu gebelik testi varmı bıde gebelik testi yapsana canım
canim ovu testinden sonra cok su ictim birde ayin 17. Sinde yapmistim negatifti. Bu ay hsg cekildim 24 eylulde sonra 27 eylulde ovu testi pik oldu. Bugunde yeni kit aldim birgebenin gunlugu referansiyla oylesine bir tane yaptim
yaptim canim negatifanladın canım. hakkında hayırlısı olsun
yaptim canim negatif
İnşallah kuzum inşallah darısı başınızagözün aydın sağlıcakla kavuş bebeğine darısı bizlere :)
Clear blue diye bir test varr 15 gunn onceden soyluyor dijital olanlari kac haftalik oldgunuda soyluyorDoğrudur canım bizim burdaki eczanede de o dediğin marka 10 tl. Ne bilim farklı marka alayım dedim. Sanki farklı marka olunca olmayanı olduracak gibi :) miratech marka aldım 20 tl. İçim gitti malüm. En iyisi bekliyip ucuz testlerden almak
Clear blue diye bir test varr 15 gunn onceden soyluyor dijital olanlari kac haftalik oldgunuda soyluyor
canim ovulasyonda birden fazla pozitif gordugun oluyormuben ovülasyonda çift gördüğüm her günü değerlendiriyorum ama kısmet
canim ovulasyonda birden fazla pozitif gordugun oluyormu
canim ovulasyonda birden fazla pozitif gordugun oluyormu
him canim ilk yumurtlamam 27 eyluldeydi bu kadar arada zaman varken yumrtlamak pco lulardami oluyor acaba doktora sordum dediki yokama olan var burda çok okudum
him canim ilk yumurtlamam 27 eyluldeydi bu kadar arada zaman varken yumrtlamak pco lulardami oluyor acaba doktora sordum dediki yok
çıkmaz hayatım en erken 4 kala cıkıyor oda yumurtlama tarıhınden emınsen yanı yumurtlama tarıhınden 11 gün sonra cıkıyor.Testi çekmeceme koydum o bana bakıyo ben ona çıkarmıki acaba 6-7 gün varken
canım senınkıde cok erken daha cıkmaz kı kanda bıle cıkmaz. 15. de sılıklestı dıyorsun ya siliklestikten sonra bıle yumurtlama olabılıyor. daha 5 gün gecmıs tuttuysa rahıme bılle ınmemıstır. rahime ınmeden hcg salınmıyo .
canım 27 eylulden sonra adet olmadıysan su an gebe olma ıhtımalın var. gebeykende ovu test pozıtıf cıkıyorcanim ovu testinden sonra cok su ictim birde ayin 17. Sinde yapmistim negatifti. Bu ay hsg cekildim 24 eylulde sonra 27 eylulde ovu testi pik oldu. Bugunde yeni kit aldim birgebenin gunlugu referansiyla oylesine bir tane yaptim
Dur bakalım canım biraz bekleyelim inşallah sonuç değişir de gebeyizdir diyelim olmadı başka aylara umutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?