- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 34
- Konu Sahibi limoncicegi41
- #2.061
Evet bir hafta daha kan testi için bekleyeyim diyorumay ben görüyorum :)) kan testi için gecikmeyi bekleyin bence bata 5 olmasına rağmen güzel koyuluğu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bir hafta daha kan testi için bekleyeyim diyorumay ben görüyorum :)) kan testi için gecikmeyi bekleyin bence bata 5 olmasına rağmen güzel koyuluğu
canım evet hep dedimki hasta olayım gideyim derken 2 ay geçti malesef aslan perçesi nasıl içicem canım kaç gün boyunca deneyeyimaaa nasıl ya hsg ustunden 60 gun gectı ve hıc adet olmadın ı? keske daha once gıtseydın canım. adet söktürücü verirdi. yada sen aslan pencesı ıc oda hormonları duzene sokuyor ve adet oluyorsun.
canım günde iki kere bı bardak klorsuz suda dakika kaynatcaksın cay gıbı ıceceksın. yemeklerden iki saat sonra diye hatırlıyorum. ama sen saracoglu vıdeolarına bakda emin ol.canım evet hep dedimki hasta olayım gideyim derken 2 ay geçti malesef aslan perçesi nasıl içicem canım kaç gün boyunca deneyeyim
tamam canim cok saol sen napicaksin canim bu ay tekrar basliyacakmisin tup bebek icin birde sdn dogal yolla bile gebe kaliyordun neden dollenme olmadikicanım günde iki kere bı bardak klorsuz suda dakika kaynatcaksın cay gıbı ıceceksın. yemeklerden iki saat sonra diye hatırlıyorum. ama sen saracoglu vıdeolarına bakda emin ol.
bu ay baslamıycam belkı sonrakı ay. ya ben bu ay cok fazla üzüntü yasadım. bıraz ona baglıyorum. o yuzden bıraz kendıme gelmem lazım.tamam canim cok saol sen napicaksin canim bu ay tekrar basliyacakmisin tup bebek icin birde sdn dogal yolla bile gebe kaliyordun neden dollenme olmadiki
anladıgım kadarıyla cok ıyı canım. ileri progresıf hareket %4 un uzerınde olunca ıyı dıyorlar.Eki Görüntüle 2203408 Merhaba arkadaşlar eşimin sperm testini yorumlarmısımız teşekkür ederim şimdiden
İçime su serptin çok teşekkür ederim cevapladığın için :)anladıgım kadarıyla cok ıyı canım. ileri progresıf hareket %4 un uzerınde olunca ıyı dıyorlar.
inşallah en kısa zamanda tedavıye gerek kalmadan hamile kalırsın canımİçime su serptin çok teşekkür ederim cevapladığın için :)
Yaaa çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versin inşallahinşallah en kısa zamanda tedavıye gerek kalmadan hamile kalırsın canım
Canım bal kürinide yap yanında ben yaptom senin gibi iki ay adet olmadm adet söktüricüde acillik etti bende bal.kürinü denedim ne olur ne olmaz diye daha üçüncü gün adet oldum sonrasında hamileyim testere dişli aslan pençesiyle berbaer kullanmanı öneririm kesin çözüm bal kürü :)tamam canim cok saol sen napicaksin canim bu ay tekrar basliyacakmisin tup bebek icin birde sdn dogal yolla bile gebe kaliyordun neden dollenme olmadiki
canim adet oldum ben doktora klomen basladi ama yaninda incir ve havuc kuru yapicam canim bal kuru kist yapiyormus tsh da 4.75 cikt ama doktor ilac vermedi. Seninki ikiz degil demi cNim supheleniyordun sen insallah sapasalim kucagina alirsinCanım bal kürinide yap yanında ben yaptom senin gibi iki ay adet olmadm adet söktüricüde acillik etti bende bal.kürinü denedim ne olur ne olmaz diye daha üçüncü gün adet oldum sonrasında hamileyim testere dişli aslan pençesiyle berbaer kullanmanı öneririm kesin çözüm bal kürü :)
Şuan tek gibi Canım ama Allah ne diler bilemem sonradan ikiz olduğunu duyanlarda varmış nasip ilki tek olsun isterim bende :) inşaAllah seninde çabanın sonuçlarını en kısa zamanda nasib edercanim adet oldum ben doktora klomen basladi ama yaninda incir ve havuc kuru yapicam canim bal kuru kist yapiyormus tsh da 4.75 cikt ama doktor ilac vermedi. Seninki ikiz degil demi cNim supheleniyordun sen insallah sapasalim kucagina alirsin
amin canim cok tesekkur ederimŞuan tek gibi Canım ama Allah ne diler bilemem sonradan ikiz olduğunu duyanlarda varmış nasip ilki tek olsun isterim bende :) inşaAllah seninde çabanın sonuçlarını en kısa zamanda nasib eder
Canım bence bal küründe biraz dikkatli olmak şart doktora sormadan deneme çünkü bazı değerleri yükseltiyor olumlu olan şeyi olumsuza çevirip dengeni bozmacanim adet oldum ben doktora klomen basladi ama yaninda incir ve havuc kuru yapicam canim bal kuru kist yapiyormus tsh da 4.75 cikt ama doktor ilac vermedi. Seninki ikiz degil demi cNim supheleniyordun sen insallah sapasalim kucagina alirsin
canim ben bal kuru degil incir kuru yapicam bal kuru canim kist yapiuormisCanım bence bal küründe biraz dikkatli olmak şart doktora sormadan deneme çünkü bazı değerleri yükseltiyor olumlu olan şeyi olumsuza çevirip dengeni bozma
hayırlı olsun allah saglıkla kucagı na almayı nasıp etsın. e peki 10 ekimde adet gördün mü?Benim bat 10 ekimdi 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 2 gün önce