- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
Hemen ekliyorum canım. beklediğin son ay olsun :)Tahmini bat 10 ekim canım benide ekleyebilirsin
Amin ins . istiyen herkesin son ayı olsun ınş :)Hemen ekliyorum canım. beklediğin son ay olsun :)
ne zamandır istiyorsun? ilk cocugun mu olacak?Amin ins . istiyen herkesin son ayı olsun ınş :)
1 yıllık evliyim evlendiğim günden beri istiyordum ama âdetlerim duzensizdi olmadı 1 yıl dolunca dr gittik şuan ikinci ay bitmek üzere adet olmadim ama 5 gün önce yaptığım kan tahlilinde 1 4 cıktı gebelik yok dediler yarın doktoruma bi soracam hayırlısı bakalım..ne zamandır istiyorsun? ilk cocugun mu olacak?
hoşgeldin canım ekim enn bomba ay olacak :)Merhaba canım
Bat 2 ekim, beni de ekleyebilirsin listeye
hoşgeldiinn bende bayılıyorum buranın enerjisine.:)))ekliyorum canm22 ekim bat. beni de ekleyin. buranın enerjisine bayılıyorum
aa 5 i geçince pozitif sayıyolar aslında ama.. idrar tahlili yaptın mı ondan sonra . rengin koyulugundan hcgnın artıp artmadıgını anlardın. ay hadi grubumuzun ilk hamilesi sen olursun belkimmm1 yıllık evliyim evlendiğim günden beri istiyordum ama âdetlerim duzensizdi olmadı 1 yıl dolunca dr gittik şuan ikinci ay bitmek üzere adet olmadim ama 5 gün önce yaptığım kan tahlilinde 1 4 cıktı gebelik yok dediler yarın doktoruma bi soracam hayırlısı bakalım..
Insalalh canm keske öyle olsaaa 5 i geçince pozitif sayıyolar aslında ama.. idrar tahlili yaptın mı ondan sonra . rengin koyulugundan hcgnın artıp artmadıgını anlardın. ay hadi grubumuzun ilk hamilesi sen olursun belkimmm
canım gripten dolayı olması mümkün değil. ama ancak şöyle olabilir döllenme olmustur saglıklı ılerlemıyordur. hcg düzenli artmaz. benım bu ay öyle oldu. tüp bebek tedavisine baslamıstıık. adetim 7 gün gectı. bı test yaptırdım hcg 61 cıktı ıkı gun sonra ikiye katlaması gerekirken 71 iki gun sonra 52 ye dustu sonra yıne 79 oldu derken bugun adet oldum ve hcg 45 ama sanırım düşer artık yani kimyasal gebelik dedıklerınden.Insalalh canm keske öyle olsa
Şuan 2 gündür günde normalden fazla idarara çıkıyorum bu kadar pskolojik etkileyebileceğimi düşünmüyorum idrar testi negatif hayalet çizgi gorer gibiyim ama kayboluyor sonunda belki grip oldugumdan 1 4 çıkmıştır çünkü geçen aylarda yaptığımda 0.5 aralığında çıkardı pko olduğu icin de bu ay iki yumurtam gelişmişti
Anladim canim çok üzüldüm . Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah bu topik te uğur getirsin bize inşllah..canım gripten dolayı olması mümkün değil. ama ancak şöyle olabilir döllenme olmustur saglıklı ılerlemıyordur. hcg düzenli artmaz. benım bu ay öyle oldu. tüp bebek tedavisine baslamıstıık. adetim 7 gün gectı. bı test yaptırdım hcg 61 cıktı ıkı gun sonra ikiye katlaması gerekirken 71 iki gun sonra 52 ye dustu sonra yıne 79 oldu derken bugun adet oldum ve hcg 45 ama sanırım düşer artık yani kimyasal gebelik dedıklerınden.
aminnnn canım nerdeyse 3 yıldır deniyorum. bu hariç 3 düşüğüm var . hafif düzeyde pıhtılasma ve yarım rahimli oldugum için düşüyorrms bebeklerım. doktorum denemeye devam et dıyor. senın gbı olup saglıklı dogum yapanda cok dıyor. o nedenle ümidim hep var.Anladim canim çok üzüldüm . Rabbim isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah bu topik te uğur getirsin bize inşllah..
Ne zamandır deniyisun? Hiç çocuğun var mı
Kesinlikle canım katılıyorum ümidini sakin yitirme Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallahaminnnn canım nerdeyse 3 yıldır deniyorum. bu hariç 3 düşüğüm var . hafif düzeyde pıhtılasma ve yarım rahimli oldugum için düşüyorrms bebeklerım. doktorum denemeye devam et dıyor. senın gbı olup saglıklı dogum yapanda cok dıyor. o nedenle ümidim hep var.
Inşallah canım aminnnbnm de geçen ay kimyasal oldu öyle sevndim ki ilk defa çift çizgi görünce.. bundan sonra idrar testi yapmam iyice bekleyip kan testi yapacam. inş ekim uğurlu gelir hepimize
hoşbulduk tatlımInşallah canım aminnn
Hoş geldin
ay evet insanın hevesı kursagında kalıyor. ama hıcc uzulme çünkü kimyasalın peşinden saglıklı hamılelık gelırmıs.bnm de geçen ay kimyasal oldu öyle sevndim ki ilk defa çift çizgi görünce.. bundan sonra idrar testi yapmam iyice bekleyip kan testi yapacam. inş ekim uğurlu gelir hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?