- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #1.841
Bende de sürekli beyaz akinti var bazen adete 1 hafta kalaya kadar sürüyor valla anlamiyorum ne zaman noldu. Uzayan akintim dün geldi ama ovu testi coook az 2. Cizgi var negatif. Kafalar karisti benimjunes bunu beğendi
geçen gün bende beyaz ama oldukça kaygan ve uzayan bir akıntı geldi ancak ovulasyon kitinde henüz piki göremedim, anlamadım yaaaaa
kızlarr yokmu yenı haberler
Bende yapanları okudum bazıları onda cıkmadı normal testte cıktı demiş. Çok fark yok arada diyen olmuş. Bide erken yumurtlayana daha net belli oluyo benim yumurta çatlayınca 13 gün üstüne regl olurum yani tutsa 6 günlük hcg sanmıyorum çıksın. o yüzden hep Bat bekleyin diyolar.Reglime 7 gün var daha..Erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı.
Güvenmeli mi bu erken gebelik testlerine??
Bende yapanları okudum bazıları onda cıkmadı normal testte cıktı demiş. Çok fark yok arada diyen olmuş. Bide erken yumurtlayana daha net belli oluyo benim yumurta çatlayınca 13 gün üstüne regl olurum yani tutsa 6 günlük hcg sanmıyorum çıksın. o yüzden hep Bat bekleyin diyolar.
Reglime 7 gün var daha..Erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı.
Güvenmeli mi bu erken gebelik testlerine??
Canim benim 5 gün kala negativ cikti ertesl gün yaptim Pozitif di
Annelik iç güdüsü Bırakmamış peşini , ertesi gün de yaptın demek. Ne mutlu canım maşallha darısı bizlere. Belirtin yoğun şekilde de vardı da mı ilk Yaptığın teste güvenmedin tekrar yaptınCanim benim 5 gün kala negativ cikti ertesl gün yaptim Pozitif di
Söyle söyleyeyim canim ultra miYaaaa ne güzel
Ultra erken gebelik testlerinde mi negatif çıkmıştı ?
Canim aslinda gecen ay cok daha belirtim vardi sanki kesin hamileyimAnnelik iç güdüsü Bırakmamış peşini , ertesi gün de yaptın demek. Ne mutlu canım maşallha darısı bizlere. Belirtin yoğun şekilde de vardı da mı ilk Yaptığın teste güvenmedin tekrar yaptın
artık benim de kafam karıştıBende yapanları okudum bazıları onda cıkmadı normal testte cıktı demiş. Çok fark yok arada diyen olmuş. Bide erken yumurtlayana daha net belli oluyo benim yumurta çatlayınca 13 gün üstüne regl olurum yani tutsa 6 günlük hcg sanmıyorum çıksın. o yüzden hep Bat bekleyin diyolar.
Yeterli canim zaten. Pik gorduysen tamam zaman yumurtan catlar sonra nasipse tutar. Hayatin keyfini cikar bence. Ben o kadar takildim ki ayni dusunceye sabki son birkac ay hic yasamamis gibiyim. Hayati sanki bebek icin bi kenara attim ve uzuldum bunu yaptigimi gorunceartık benim de kafam karıştı
önceki gün ikinci çizgi koyu gibiydi dün akşam yaptığım silik anlamadım daha da pik olmaz şu saatten sonra
ama biz eşimle regliden sonra gün aşırı devam ediyoruz sürekli çalışmalara
sonumun git gide takıntı haline gelmesinden korkmuyor değilimYeterli canim zaten. Pik gorduysen tamam zaman yumurtan catlar sonra nasipse tutar. Hayatin keyfini cikar bence. Ben o kadar takildim ki ayni dusunceye sabki son birkac ay hic yasamamis gibiyim. Hayati sanki bebek icin bi kenara attim ve uzuldum bunu yaptigimi gorunce
Gelebilir. Ben fark ettim ve biraktim. Kendimi sakin ve umursamaz tutmaya calisiyorum yol yakinkensonumun git gide takıntı haline gelmesinden korkmuyor değilim
Spiral mi vardi bende deniyorum ama tik yok
Allah’tan çalışıyorum da gün içinde yine aklıma düşmüyorGelebilir. Ben fark ettim ve biraktim. Kendimi sakin ve umursamaz tutmaya calisiyorum yol yakinken
Iyi sperm sayısı düşmemiş:) bizim biraz oyle bir problemimiz var pespese yapmaktan cekiniyorum oyuzden
ben takmayı bırakamıyorum ya belkide o yüzden olmuyo hep tamam bu ay düşünmeyecegim diyorum yaptıgım işlere odaklanmaya çalışıyorum yok banamısın demiyorGelebilir. Ben fark ettim ve biraktim. Kendimi sakin ve umursamaz tutmaya calisiyorum yol yakinken
Allah’tan çalışıyorum da gün içinde yine aklıma düşmüyor
valla kuzu anlamadım bende emin değilim ama oldu galibajunes canım selam,
ovulasyon testinde pik i gördün mü
benim düne göre bir tık daha koyu ama öyle kopkoyu değil yani
sende durumlar nasıl
olmuş canım pik 13.gündekivalla kuzu anlamadım bende emin değilim ama oldu galiba
bu toplu olanların en sonuncusuna bak bi sende
tek olan da bugünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?