• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

Maptınızzzz kuzucuklsr yaww okumaya yetişrmedim bıraktım geçmişi :)))
Batı gecikenler vaarrrmışşş inşallahhhbebiş vardır o göbüşlerdeer :))
Çalışkan topik sahibemizzz teşekkür ederixzz :))

öhöm öhömm ay abartilacak bise yok canim ricaa ederimmm :1: bende senin yazdığın bise ariyodumki alıntı yapmayaa bunu gorduumm :)))))) niye pas vermiyorsun diye aglicaktimm :9::9::9::9:

Son düzenleme:
öhöm öhömm ay abartilacak bise yok canim ricaa ederimmm :1: bende senin yazdığın bise ariyodumki alıntı yapmayaa bunu gorduumm :)))))) niye pas vermiyorsun diye aglicaktimm :9::9::9::9:

Bebeğimmmm sana pas vermemmiii yaww :16: düşünme öle bidaha bakiimmm:20:
Valla sabah kocişi uğurladım bi bakiim dedimkiii düzenleniodu liste maşallahh dedim arkadaşımaa topiğine nasılda sahip çıkıo :34:
Hamile kalıpta buraya uğramamzlık yapmayın bakkk :))

bende şimdi yapıyorum bebiikiim senden beterleri varr :1: ama canim hiçbişe istememisti uyandigimdan berii..

Hahahhh bnde bnde sabah 9da tekrar dalmışım ben uykuya dün temizlikti şuydu buydu derken yorulmuşum bayaa :))
Kahvaltımı yeni hazırlıomm dahaaa tembeeeellll beeennn :52:

Bebeğimmmm sana pas vermemmiii yaww :16: düşünme öle bidaha bakiimmm:20:
Valla sabah kocişi uğurladım bi bakiim dedimkiii düzenleniodu liste maşallahh dedim arkadaşımaa topiğine nasılda sahip çıkıo :34:
Hamile kalıpta buraya uğramamzlık yapmayın bakkk :))

dün sizi beklettigiim icim cok üzüldümmm aksam kaynimla sozlusu geldi ya cat kapi telaslilar nişan var pazara, oyle olunca yarim kaldi :(( size haber vermek icin girdim biara sonrada sabah erkencikten yapim dedim kocişi yolladiktan sonra uyumadimm :23: canimsiinn olurmu oyle seyyy hamile olsakda gelinecek buraya o kadarr :52: hem teyzeler merak etmezler mi hic bebisleriii :16::16:

Back
X