canım ctesi gittiğim dr. da zaten kan testi 0,100 çıktığı için gebelik yok dedi, kanamadan önceki tahlilin sonucunu yeni öğrendim ya ondan benim şaşkınlığım çnkü kanama öncesindeki tahlilde hemşire 2,99 ya tüplerde kalmış ya düşecek dedi, yani sanki döllenme olmuş ama sağlıksız olduğu için değerler gitgide düşmüş son olarak da kanama halinde atılmış gibi.. çünkü kanama adete hiiç benzemiyodu ve öncesnde de hiç adet belirtisi hissetmedim(( bilemiyorumki ne zor bi süreçmiş bu..ctesi gittiğim özeldeki dr. 1 hafta bekle değerlerini ölçtür muhtemelen hormon tedavisi alırsın dedi o da ayrı bi soru işareti zaten ooof (( Allah hayırlısını versin ya ne diyim ne yapim bilemiomki (
kızlar bende hamıle kalmayı beklıyorum 2.5 senedr esım amelıyat oldu 2 hafata sonra 3 ay dolcak yenı batım 7 subat sızce bu ay hamıle olabılırmıym artk yeter yaa
canım dene şansını belki olur.bir de taze sıkılmış havuç suyu içirsene eşine,hareket problemine birebir diye duymuştum.
Hadi. Yaa bilmiodum onu bi deneyelim cnmm ozmn :)
hoşgeldin:)
olablirsin tabii kuzum.ameliyattan 3 ay sonra hamile alan çookk insan var.
suan yumurtlama gunumdeyım ve 2.5 ay oldu umutlansammı acaba of yaa
katı meyve sıkacağın varsa yap tatlım,denemekten zarar gelmez.keçi boynuzu kürü de uygulayabilirsin.bizim hareket tavan yaptı maşallah keçi boynuzu sayesinde.en son %40 filandı şimdi %80.
keçi boynuzu gerçekten faydalı bencede biz de pekmezini kullanıyoruz
yumurtlama günün değerlendir,belki olur neden olmasın?
ne güzel...her derde deva keçi boynuzu sürekli tüketmek gerekli.
calısmalar tam gaz teldekı programdanda ovulasyon gunumu ayarladık bakalım inş ilk defa planlı oldu inş tutar canm ya
calısmalar tam gaz teldekı programdanda ovulasyon gunumu ayarladık bakalım inş ilk defa planlı oldu inş tutar canm ya
aynen canın. bende havuç suyunu yeni duydum artık ondanda içiririm :)
kızlar aşılamadan sonra ki 7. günüm.3 gündür adet ağrısı yaşıyorum,ped bile koydum.yumurta çatladktan 7 gün sonra adet olunur mu acaba?
cnm bizim topikte bi arkadas adet oldu 7. gunde..
doktor klomen adet duzzensizligi yapabilir demis..
canım ben klomen kullanmadım.gonal-f isimli bir iğne kullandım ve ardından çatlatma iğnesi oldum.demek bu tür ilaçlar erken adet olmamıza neden olabiliyor
olabiliyor cnm yan etki olarak..
catlatma ignesinden sonra bakti mi peki catlamis mi die..
hayır bakmadı.12 gün sonra gel dedi sadece.
cnm bazen catlamayabiliyor benim basima gelmedi ama gelen arkadaslar oldu..
o da siddetli agri yapabiliyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?