• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

canım ctesi gittiğim dr. da zaten kan testi 0,100 çıktığı için gebelik yok dedi, kanamadan önceki tahlilin sonucunu yeni öğrendim ya ondan benim şaşkınlığım çnkü kanama öncesindeki tahlilde hemşire 2,99 ya tüplerde kalmış ya düşecek dedi, yani sanki döllenme olmuş ama sağlıksız olduğu için değerler gitgide düşmüş son olarak da kanama halinde atılmış gibi.. çünkü kanama adete hiiç benzemiyodu ve öncesnde de hiç adet belirtisi hissetmedim :((( bilemiyorumki ne zor bi süreçmiş bu..ctesi gittiğim özeldeki dr. 1 hafta bekle değerlerini ölçtür muhtemelen hormon tedavisi alırsın dedi o da ayrı bi soru işareti zaten ooof :((( Allah hayırlısını versin ya ne diyim ne yapim bilemiomki:((

Tatlim aslinda degerin yukseliyor olmasi baya olumlu. Eger duzensiz adet oluyorsan yumurta gec dollenmis olabilir. Bence 1hafta bekle tekrar testi tekrarla. Kanaman cok az olup kesilirse yerlesme kanamasi olabilir. Sagliksiz bir durum varsa ve hamile degilsen ya da hemsirenin dedigi gibi gidecekse de sakin uzulme, Allahim Sağlıksız bebek vermesin sana. Dusuk olarak adlandirma cunku o cok ayri bir konu. Dusuk icin cok agrin ve kanaman olmasi lazim. Eger test yapmasan farketmeyecektin durumu mesela. Son kararim bence 1hafta sabret ve testi tekrarla, hamileysen degerler yukselir zaten;) Allah tez zamanda saglikli bir bebek, saglikli ve huzurlu bir dogum nasip etsin sana. Sizin her şer sandığınızda bir hayır, hayır sandığınızda da bir şer vardir demis ya Allah, sabret bak cok yakinda melegine kavuşacaksin;))

kızlar bende hamıle kalmayı beklıyorum 2.5 senedr esım amelıyat oldu 2 hafata sonra 3 ay dolcak yenı batım 7 subat sızce bu ay hamıle olabılırmıym artk yeter yaa

hoşgeldin:)
olablirsin tabii kuzum.ameliyattan 3 ay sonra hamile alan çookk insan var.

Hadi. Yaa bilmiodum onu bi deneyelim cnmm ozmn :)

katı meyve sıkacağın varsa yap tatlım,denemekten zarar gelmez.keçi boynuzu kürü de uygulayabilirsin.bizim hareket tavan yaptı maşallah keçi boynuzu sayesinde.en son %40 filandı şimdi %80.

katı meyve sıkacağın varsa yap tatlım,denemekten zarar gelmez.keçi boynuzu kürü de uygulayabilirsin.bizim hareket tavan yaptı maşallah keçi boynuzu sayesinde.en son %40 filandı şimdi %80.

keçi boynuzu gerçekten faydalı bencede biz de pekmezini kullanıyoruz

kızlar aşılamadan sonra ki 7. günüm.3 gündür adet ağrısı yaşıyorum,ped bile koydum.yumurta çatladktan 7 gün sonra adet olunur mu acaba?

kızlar aşılamadan sonra ki 7. günüm.3 gündür adet ağrısı yaşıyorum,ped bile koydum.yumurta çatladktan 7 gün sonra adet olunur mu acaba?

cnm bizim topikte bi arkadas adet oldu 7. gunde..
doktor klomen adet duzzensizligi yapabilir demis..

cnm bizim topikte bi arkadas adet oldu 7. gunde..
doktor klomen adet duzzensizligi yapabilir demis..

canım ben klomen kullanmadım.gonal-f isimli bir iğne kullandım ve ardından çatlatma iğnesi oldum.demek bu tür ilaçlar erken adet olmamıza neden olabiliyor:(

canım ben klomen kullanmadım.gonal-f isimli bir iğne kullandım ve ardından çatlatma iğnesi oldum.demek bu tür ilaçlar erken adet olmamıza neden olabiliyor:(

olabiliyor cnm yan etki olarak..
catlatma ignesinden sonra bakti mi peki catlamis mi die..

cnm bazen catlamayabiliyor benim basima gelmedi ama gelen arkadaslar oldu..

o da siddetli agri yapabiliyormus..

10dan fazla yumurtam vardı hemen hemen aynı boyutlarda.mutlaka kistim vardır zaten.10 tane yumurta birden çatlamaz ki

Back
X