tatlımoff yaa adet mi oldun (mutlu haberler almaya ihtiyacım var artık.
evet canım ben zaten bu ay çalışmamıştım:) aynen varikosel topiğinden artık güzel haberler bekliyorum umutlarımız tükenmek üzere iki aşılama var inş ikiniz de tutar bizde bayram ederiz.
kızııımmm tembellik yok yaaa...ne bu sen hiç çalışmıyosun,üşenenin çocuğu olmaz derler unuttun mu:)
ayy inşallah umudum yok ama belli de olmaz:)
allah nasip ettiyse olur tatlım...evet ben bu aralar üşengeç çıktım resmen son 3 aydır çalışmıyoruz resmen şaka gibi
neyse bu ay sıkı çalış az heyecanlanalım:)
çalışacağım kim tutar beni değerler de yükselmişken deneyek bicanım doktor benim kafamı allak bullak etti resmen şimdi de hıza taktık doktor doktor yeni test sonuçlarını gösteriyoruz...ileri hızlı(a)+ileri yavaş(b) nin toplamının en % 50 olması gerekliymiş bizim ki %42 sizin ki kaç canım?
tatlım adet oldum benyeni batım 19 şubat...
allah nasip ettiyse olur tatlım...evet ben bu aralar üşengeç çıktım resmen son 3 aydır çalışmıyoruz resmen şaka gibi
selam canımmmmerhaba kizlar..
selamun aleykum hanımlar bnde hamıle kalmak ıstıyorum bakalım bu ay ne olacak cok heycanlıyım..
çalışacağım kim tutar beni değerler de yükselmişken deneyek bicanım doktor benim kafamı allak bullak etti resmen şimdi de hıza taktık doktor doktor yeni test sonuçlarını gösteriyoruz...ileri hızlı(a)+ileri yavaş(b) nin toplamının en % 50 olması gerekliymiş bizim ki %42 sizin ki kaç canım?
canım sende mi( neyse üzülme artık bir daha ki aya insallah
Canımmmm bnm bu ay sıkı çalışıosunnnn ona göre:))
Tatlım bizimki toplamda %20 ama hiççç takmıorum onu takma sakın sendee
hayatım 3 ay çalısmamıssın
bir daha ki aya sıkı çalışmalısın bak bize örnek al
evet tatlım maalesef oldumyeni bat tarihin ne seninn belki batdaş oluruz...
evet canım haklısın sizin gibi çalışkanları örnek almam lazım. ben çok tembel çıktım hem de en önemli zamanlarda çalışmayı bıraktık resmen. değerlerimiz düzelendi ya tekrar umut oldu bi 3 ay daha sıkı çalışır yine bırakırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?