• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
L lebideryaya
anlattıklarınız benim için çok açıklayıcıydı, teşekkür ederim.
13’ünde (gecesinde) yumurtladım diyelim, o günü değerlendirdiğim için (12’sini de değerlendirmiştim) bu ay gebelik için umut var diyebilir miyiz?
Tabi ki var🌸 yumurtlamadan 3 gün öncesi, pik günü ve çatladıgı gün yüksek hamile kalma zamanları. Sperm 4-5 gün yaşıyor o yüzden yumurtlamadan 4. Öncesi bile hamile kalma şansınız var. Siz ki eğer 13 gecesi yumurtladıysanız zaten çok yüksek zamanları değerlendirmişsiniz. İnşallah döllenme olmuştur 🙏 ama siz yine de regl dönemine kadar ovulasyon yapmaya devam edin derim ben, oldu ki 13 gecesi yumurtlamadınız yumurtladınız günü kaçırmamak adına 🌸

18. günden bildiriyorum;
ovulasyona başladığım zamandan beri hergün bir veya iki tane havuç tüketiyorum
henüz gözle göreceğim, net olacak bir biçimde pik yakalayamadım ama 16.günde yok olan T çizgim dünden beri belirmeye başladı
hala umudum var
bu güne kadar herhangi bir akıntım olmadı, olduğunda da çok çok az yumurta akı kıvamında oldu birkaç kere, o kadar
buna ek olarak bu sabahtan beri hafif hafif kendini hissettiren bel ağrısı yaşadım

alta resim ekliyorum;

Eklentiler

• IMG_0984.jpeg
    IMG_0984.jpeg
    146,9 KB · Görüntüleme: 5
Tabi ki var🌸 yumurtlamadan 3 gün öncesi, pik günü ve çatladıgı gün yüksek hamile kalma zamanları. Sperm 4-5 gün yaşıyor o yüzden yumurtlamadan 4. Öncesi bile hamile kalma şansınız var. Siz ki eğer 13 gecesi yumurtladıysanız zaten çok yüksek zamanları değerlendirmişsiniz. İnşallah döllenme olmuştur 🙏 ama siz yine de regl dönemine kadar ovulasyon yapmaya devam edin derim ben, oldu ki 13 gecesi yumurtlamadınız yumurtladınız günü kaçırmamak adına 🌸
yukarıya bu günün testini ekledim, T bölgesinde yeniden çizgi belirmeye başladı

L lebideryaya
anlattıklarınız benim için çok açıklayıcıydı, teşekkür ederim.
13’ünde (gecesinde) yumurtladım diyelim, o günü değerlendirdiğim için (12’sini de değerlendirmiştim) bu ay gebelik için umut var diyebilir miyiz
regl gelmediği sürece umut vardır inşallah gönlünce olur ve güzel haberi alırsın 🌸

18. günden bildiriyorum;
ovulasyona başladığım zamandan beri hergün bir veya iki tane havuç tüketiyorum
henüz gözle göreceğim, net olacak bir biçimde pik yakalayamadım ama 16.günde yok olan T çizgim dünden beri belirmeye başladı
hala umudum var
bu güne kadar herhangi bir akıntım olmadı, olduğunda da çok çok az yumurta akı kıvamında oldu birkaç kere, o kadar
buna ek olarak bu sabahtan beri hafif hafif kendini hissettiren bel ağrısı yaşadım

alta resim ekliyorum;
herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz ya da pcos var mı sizde

Back