• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son 5 ocakta adet gördüm adet bıtımın den berı test yapıyorum piki hala göremedim 3 4 gundur bel agrım var pcosum var adette olamadım bu şekilde olan varmı acaba
IMG_7924.jpeg

Eklentiler

• IMG_8182.jpeg
    IMG_8182.jpeg
    284,4 KB · Görüntüleme: 11
Çok güzel bir soru bende merak ettim ama yumurtlama olmazsa adet olabilir miyiz ki acaba
T cizgisi C cizgisi kadar koyu degilse malesef testiniz hala pozitif demek degildir
T cizgisi C kadar koyu olmasi gerekiyorki saglikli yumurta boyutuna ulassin ya ayni koyulukta ya da T cizgisi daha koyu olmasi gerekiyor ayni koyulukta gormediginiz ay yumurtlamamissiniz demektir her ay yumurtlayacaksiniz diye birsey yok cunku bu normal kabul edilir eger koyulasmaya basladi sonra tekrar acilmaya baslamissa da yuksek ihtimal ile yumurta saglikli boyuta gelmeden catlamistir 🤗

Testlerede güvenmemek gerek aslında her akşam deneme yapmak lazm mecbur bir ayda olsa denemekte fayda var ama oda kolay olmuyor hayat temposu uyumaya zor giriyoruz yatağa artık😀
O zamanda sperm kalitesini dusurursun canim o yuzden yumurtlamaya kadar 1 gun arayla oneriliyor yumurtlama ve catlama sperm sorunu yoksa ancakk 2 3 gunu degerlendirip spermde sorun varsa yine 1 gun arayla yapilmali 🌸

Back