bu konu hakkında bilgim yoktu canım teşekkür ederim günlük 2 fincan içiyorum çokmu gelir acabaBu kadar fazla form cayi icme bence.
Icinde sinameki oluyor form caylarinin ve sinamekiye alisinca kotu oluyor. Tuvalete cikamayabilirsin yani sinamekisiz. Eger sinamekiye alisirsa vucudun. Cok tuketmemek lazim form caylarini
Selam canim bende ayca kaya takiliyprum menumu paylasirsan bir birimize destek oluruz haARA 3 kuru kayısı 2 adet diyet bisküvi
ben ayça kaya diyeti yapıyorum kızlar 42323
buna göre 4 tahıl 2 et 3 süt 2 meyve 3 yağ yeme hakkım var:))
ben günde bir fincan yeşil çay içiyorum. ödeme çok iyi. büyük ihtimal seninki de aynı amacı güdüyor. ben de arttırsam mı diyodum ama 1 fincanda sabit kalayım en iyisi.bu konu hakkında bilgim yoktu canım teşekkür ederim günlük 2 fincan içiyorum çokmu gelir acaba
Rica ederim ne demek :)bu konu hakkında bilgim yoktu canım teşekkür ederim günlük 2 fincan içiyorum çokmu gelir acaba
Yesilcayin bir zarari yok canim eger tansiyonun düsük degilse. Tansiyonun dusukse dikkatli tuket cunku daha da dusuruyor.ben günde bir fincan yeşil çay içiyorum. ödeme çok iyi. büyük ihtimal seninki de aynı amacı güdüyor. ben de arttırsam mı diyodum ama 1 fincanda sabit kalayım en iyisi.
helal olsun tatlım yaGünün verimini alacaktı velilerim ama direndim.
Antep sarmalar baklavalar lokumlar havada uçuştu yemedim ama
Rica ederim ne demek :)
Cok bence canim ya diyetisyenler falan asla icmeyin diyor. Ben cok sıkıntı cektigimde haftada bir falan iciyorum baska care bulamayinca. Azaltsan iyi olur
bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım araştırdım şimdi kkda var gerçekten çok sıkıntılıymış kullananlar şikayetçi hep fincanımı yarım bıraktım ve bndan sonra yeşil çaya devam
onu bende duymuştum , sinemaki zararlı diyeBu kadar fazla form cayi icme bence.
Icinde sinameki oluyor form caylarinin ve sinamekiye alisinca kotu oluyor. Tuvalete cikamayabilirsin yani sinamekisiz. Eger sinamekiye alisirsa vucudun. Cok tuketmemek lazim form caylarini
bence menü güzelbenimde bugünkü menüm
uynadığımda ilk işim limonlu ılık suyum
sabah
1/2 kepekli ekmek
1/2 domates
1/2 salatalık
beyaz peynir
5 tane zeytin ve haşlanmış yumurta
ara : 1 fincan kayısılı form çay
öğle: 2 küçük boy tavuk baget
bulgur pilavı ve çok az sütlaç
ara:2 tane hurma ve birazdan form kayısılı çayımı içeceğim tekrar
3 litrede suyumu içmiş bulunmaktayımm :)
Selam canim gorusmeyeli epey oldumerhaba kızlar ,
cok kılo almışım sıkı tutacagım , tartılmadan kontrolsüz takılma sonucu + 2 kg 1 ,5 haftada .(
sabah : 1 dılım ekmek + 1 domates + 1 dılım peynır + 1 zeytın
ogle : 3 adet köfte + salata + 1 kasık bulgur pılavı
aksam : salata yemeyı düşünüyorum
evet canım özlemiştim seni , senin oğlun mu resimdeki cok tatlı ?Selam canim gorusmeyeli epey oldu
Rica ederim ne demek :)
Cok bence canim ya diyetisyenler falan asla icmeyin diyor. Ben cok sıkıntı cektigimde haftada bir falan iciyorum baska care bulamayinca. Azaltsan iyi olur
Yesilcayin bir zarari yok canim eger tansiyonun düsük degilse. Tansiyonun dusukse dikkatli tuket cunku daha da dusuruyor.
canım bende aldım , ne kadar ugrasmıstık kiloları vereceğiz diye ama olsun guzelım topralarız , ben inanıyorum , senin gıbı başarılı bir kadına 6 kılo nedırkı cnmAktayarda cok kilo aldim topikten kopunca sen ne yaptin canim
Evet 22 aylik olduevet canım özlemiştim seni , senin oğlun mu resimdeki cok tatlı ?
Ben her yemekten sonra yani 3 öğün tüketiyordumBu kadar fazla form cayi icme bence.
senin o güzel hafif fırın yemeklerınden yap bence yne , ve o muhteşem hafıf tabaklarına don bence :)Aktayarda cok kilo aldim topikten kopunca sen ne yaptin canim