- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 46
ay maşallah cok tatlı canım , allah nazardan saklasınEvet 22 aylik oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay maşallah cok tatlı canım , allah nazardan saklasınEvet 22 aylik oldu
canım ben hıc spor yapmıyorum , bilenler varsa banada ıyı olur , basen problemım var maalesefiçinizde üst bacak kaslarına iyi gelen hareket bilen varsa paylaşıversin hadi bakem hani böyle yandan bakınca üst bacak ileri doğru şişik gibi duruyo ya,o görünüm yok olsun yapacağım hareketle.kas yapmasın yalnız incelme yapsın
alayım bende lıptonun bitkı cayını ozamanTesekkur eden herkese cevaben yaziyorum
Rica ederiiim ne demek
Yesilcayi ve icinde sinameki olmayan adi form olmayan caylari icebilirsiniz sorun olmaz. Mesela liptonun 10 bitkili karisik cayi var. Odeme cok iyi geliyor.
Hafif yemekler yine yapiyorum ancak ekmek ve tatliyi abartim galiba hatami biliyorum allahtan senin ne olduay maşallah cok tatlı canım , allah nazardan saklasın
ama kopmayalım akbulutcum buradanBende ozledim tabi yine bir arada yazisalim hem saglikli olalim hem fit hemde dertleselim
Ben her yemekten sonra yani 3 öğün tüketiyordum Bilgi için teşekkürler.Tansiyonda düşük benim ( haftada 3 kez yeter olur o zaman
canım ben burayada takılmayınca tamamen diyeti bıraktım , hafif yemekte degıl herseyı cok tükettim , bırde 2 hafta kadar tartılmadım , tartılmayınca zaten her şeyın koptuğu nokta , Allahtan sbedencım için kılo bıldırımı yapmak ıcın tartıldımda farkına vardım , lanet kılolar hemen yapışıyor , verirken canımız çıkıyor , dikkat etmedıkmı geliyor hemenHafif yemekler yine yapiyorum ancak ekmek ve tatliyi abartim galiba hatami biliyorum allahtan senin ne oldu
yeni alınan kilolar çabuk gider avantaja çevir geç değilcanım ben burayada takılmayınca tamamen diyeti bıraktım , hafif yemekte degıl herseyı cok tükettim , bırde 2 hafta kadar tartılmadım , tartılmayınca zaten her şeyın koptuğu nokta , Allahtan sbedencım için kılo bıldırımı yapmak ıcın tartıldımda farkına vardım , lanet kılolar hemen yapışıyor , verirken canımız çıkıyor , dikkat etmedıkmı geliyor hemen
sagol tatlım moral verdin cnm , bu arada senın kılona baktım , vallahı ben o kıloda olsan ne güzel olurdu , maşallah cnm , 55 ın altına inmek bende cok zor .. maşallah sanayeni alınan kilolar çabuk gider avantaja çevir geç değil
ay aman Allah korusun işte kaslar şişmesin öyle onu istemiyorum. hımm o zaman yürüyüşten hemen sonra yapaayım bundan sonra egzersizlerimi sanırım daha iyi sonuç alcaam o zamanBende de var o basen derdi ya.
Evde leslie yapiyorum. Kendisinin ilk videolarinda basenlerin masallahi varken 5 mil olan videosunda baya incelmis. Erimis bitmis kadin. Onun icin leslie yapiyorum. Ayrica bolgesel egzersiz pek yapmiyorum bacaga basene yonelik. Ama yapacak olan varsa once bi 10 15 dakika kaslarini calistirsin yuruyusle veya kardio videolari var onlardan biriyle. Direk bolgesel yapmayin yaglar oldugu gibi kaliyor. Kaslar gelisiyor ve cok daha iri gorunuyor vucut
bende bolşgesel yapsam nasıl olur dıyordum , en buyuk problemım basen , doğum yapmama rağmen korse kullandığım ıcın basene gore ınce bır belım varBende de var o basen derdi ya.
Evde leslie yapiyorum. Kendisinin ilk videolarinda basenlerin masallahi varken 5 mil olan videosunda baya incelmis. Erimis bitmis kadin. Onun icin leslie yapiyorum. Ayrica bolgesel egzersiz pek yapmiyorum bacaga basene yonelik. Ama yapacak olan varsa once bi 10 15 dakika kaslarini calistirsin yuruyusle veya kardio videolari var onlardan biriyle. Direk bolgesel yapmayin yaglar oldugu gibi kaliyor. Kaslar gelisiyor ve cok daha iri gorunuyor vucut
teşekkür ederim :) idealime kavuşmak istiyorum ben de. inanırsak olacak. vazgeçmeyelim :) bi de ramazan yaklaşıyor.milletimizin ramazanı meşhurdur donatılır sofralar onu yapmazsak ya da yaptığımızı yemezsek çok mutlu oluruzsagol tatlım moral verdin cnm , bu arada senın kılona baktım , vallahı ben o kıloda olsan ne güzel olurdu , maşallah cnm , 55 ın altına inmek bende cok zor .. maşallah sana
bende alacağım canım ondan , tok tutan cay var mı acaba ? benım ödeme arttırıcıdan ziyade iştah kesen bir şeye ihtiyacım var , iştahım sağlam benım bazıları yazın yemek yiyemez ben hic etkılenmem maalesef sıcaktan soğuktan yemek olsun10 bitkili çayı duymuştum ben de. markete gidince bir bakayım ben de
ya evet , bır cok kışı kılo verir ramazanda ama bana etki etmıyor , bakalım ciddi bir şekilde aksam yemeklerini Ramazan'a kadar kaldırmam lazım , salata ile gecıstırmem lazım , bence sen su anda bile güzel gorunuyorsundur , kac yasındasın tatlım ?teşekkür ederim :) idealime kavuşmak istiyorum ben de. inanırsak olacak. vazgeçmeyelim :) bi de ramazan yaklaşıyor.milletimizin ramazanı meşhurdur donatılır sofralar onu yapmazsak ya da yaptığımızı yemezsek çok mutlu oluruz