- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
evet benim de belim ince basen kalçaya göre. ince belden sonra simit bölgesi göbek kalça basen dünya gibi yuvarlanıyorbende bolşgesel yapsam nasıl olur dıyordum , en buyuk problemım basen , doğum yapmama rağmen korse kullandığım ıcın basene gore ınce bır belım var
senin kilonda yuvarlanman pek mumkn değil ama , tabiki senin memnuniyetin önemli canım ... bölgesel olunca daha cok göze batıyorevet benim de belim ince basen kalçaya göre. ince belden sonra simit bölgesi göbek kalça basen dünya gibi yuvarlanıyor
28 yaşındayım canım. eh önceki halime ggöre daha iyi görünüyorum tabi. ama yolum var daha. boy kısa olunca. fit görünmem lazım :)ya evet , bır cok kışı kılo verir ramazanda ama bana etki etmıyor , bakalım ciddi bir şekilde aksam yemeklerini Ramazan'a kadar kaldırmam lazım , salata ile gecıstırmem lazım , bence sen su anda bile güzel gorunuyorsundur , kac yasındasın tatlım ?
evet boy kısa olunca kilo daha çok göze batıyor bendede aynı sorun var , kamufle edilmiyor maalesef , ama şukur yinede28 yaşındayım canım. eh önceki halime ggöre daha iyi görünüyorum tabi. ama yolum var daha. boy kısa olunca. fit görünmem lazım :)
aynen aynaya bakınca mutlu olduğun kilo en ideal kilodur :)senin kilonda yuvarlanman pek mumkn değil ama , tabiki senin memnuniyetin önemli canım ... bölgesel olunca daha cok göze batıyor
haklısın guzelım inşallah en kısa sürede ulaşırsın hedefine , buradan kopmazsak garantı veririz , sbedencim cok güzel motive ediyor insanıaynen aynaya bakınca mutlu olduğun kilo en ideal kilodur :)
evet evet kopmamak önemli. bu süreçte motive kaybı çok yaşanıyor. birilerinin de kontrol altında tutması gerekiyor insanı bazen :)haklısın guzelım inşallah en kısa sürede ulaşırsın hedefine , buradan kopmazsak garantı veririz , sbedencim cok güzel motive ediyor insanı
Evet o goruntuyu ben de hic istemiyorum ve hic hosuma gitmiyor. Onun icin bolgesele cesaret edemiyorum. Once fazlaliklardan kurtulup sonra bakacagim artik. Ebru sallinin skinny jeans diye bacaklara yonelik videolari var. Pilates seven yapabilir aslinda. Ben hic sevmiyorum da.ay aman Allah korusun işte kaslar şişmesin öyle onu istemiyorum. hımm o zaman yürüyüşten hemen sonra yapaayım bundan sonra egzersizlerimi sanırım daha iyi sonuç alcaam o zaman
Ayni dertten bende de var. Pantolonlarimin beli bol geliyor ama basen popo meydanda oldugu gibibende bolşgesel yapsam nasıl olur dıyordum , en buyuk problemım basen , doğum yapmama rağmen korse kullandığım ıcın basene gore ınce bır belım var
Ramazan benim de korkulu ruyamteşekkür ederim :) idealime kavuşmak istiyorum ben de. inanırsak olacak. vazgeçmeyelim :) bi de ramazan yaklaşıyor.milletimizin ramazanı meşhurdur donatılır sofralaronu yapmazsak ya da yaptığımızı yemezsek çok mutlu oluruz
Mate cayi var canim. Ben diyetisyene giderken vermisti o zamanlar baya bi aramistik bu kadar yaygin degildi. Simdi poset cayi bile var. Her yemekten 15 dakika kadar once iciyordum. Azaltiyor istahi.bende alacağım canım ondan , tok tutan cay var mı acaba ? benım ödeme arttırıcıdan ziyade iştah kesen bir şeye ihtiyacım var , iştahım sağlam benımbazıları yazın yemek yiyemez ben hic etkılenmem maalesef sıcaktan soğuktan yemek olsun
Tanistilar canim tanistilar kaynastilar ancak bogazimizi tutuma konusunda parlak fikirlere ihtiyac var ozellikle benim acilenben gecmıs sayfaları okuyamadım , tanıştı mı herkes melekimsi ?
kaçırdım o zaman canım , yarışma bugun başladığı ıcın bugünden itibaren aktifleşti herkes sanıyordum ama sayfalar ilerlemiş , okumak lazım o zaman ,Tanistilar canim tanistilar kaynastilar ancak bogazimizi tutuma konusunda parlak fikirlere ihtiyac var ozellikle benim acilen
canım açılmadı bendeben birkaç hareket buldum. paylaşayım belki yapmak isteyenler olur.
bu son egzersizde topu 10 sn falan sıkıp gevşetiyosunuz. sonra tekrar sıkıyorsunuz.
bende onu düşünüyorum , kitap aşığı na marka sordum bekliyorumMateyi denemek lazim
aa ben görüyorum. bir tek ben mi görüyorum acaba ?canım açılmadı bende
acirmim bari alirim hemenbende onu düşünüyorum , kitap aşığı na marka sordum bekliyorum