♥haftalık kilo verme yarışması♥

sonuçlarımız yakın.
demek ki bu hafta (geçtiğimiz) sen de her fırsatta spor değilse de hareket etmişsin, bol su içmişsin ve çok sağlıklı seçeneklerle doymuşsun doğru mu?
Zaten ben 3 aydır sağlıksız ve kaçamak bir şey yemedim hiç spor da günde 3 saate yakın yaptım ama artık uzun zaman olduğu için yavaşlamaya başladım

Teşekkür ederim bu hafta ne yaptın da böyle güzel bir kilo kaybın oldu farklı bir şey yiyip içtin mi ya da şaşırtma vs
Hayatımıza roxen2303 girdi , tesadüf az önce de yazdım sana.. roxen arkadaşımızın sayesinde iş yerine tavuk balık vs ve salata getirmeye başladım geçen hafta, yemekhaneden pek yemedim ve yediklerime baya bi dikkat ettim. akşamları da doydum ama neyle? koca bir kase çorba ile, koca bir kase z.yağlı karnabahar yemeği ile doydum.

Daha önceden akşamları ne yiyordun peki

sonuçlarımız yakın.
demek ki bu hafta (geçtiğimiz) sen de her fırsatta spor değilse de hareket etmişsin, bol su içmişsin ve çok sağlıklı seçeneklerle doymuşsun doğru mu?

Şimdi de şaşırtmadayız sabahları yarım greyfurt ile başlıyoruz kahvaltımıza, kahvaltımız yine sağlıklı seçenekler.

Daha önceden akşamları ne yiyordun peki

Canım bilinmeyenim, daha önce bu kadar gayrette değildim 500 gr ver 300 gr al hesabı.. daha önce ne varsa onu ekmekle mesela yiyebiliyordum, üstüne bir dilim tatlı mı var yiyebiliyordum bu yüzden 71-72 kilolarda geziniyordum. İnşallah bu motivasyon düşmez de inişe devam ederim. KARARLIYIM ama

Yardıma ihtiyaç duyduğunda destek olurum ben de dediğin gibi diyetteyim diyip verilen yemekleri geri çevirmiyordum 3 verip 5 alıyordum bu yüzden ilk kez dediğin gibi yanımda yemek taşır oldum kuruyemiş taşır oldum kuruyemiş de tavsiye ederim kuru meyveler filan atıyorum gezmeye çıktığında koy çantana güzel tutuyor acıkıp gözü dönmüyor insanın

evet kuzum yapıyorum o dediğini hurma ve çiğ badem ve ceviz çantamda duruyor çok acıkırsam marketten ayran satın alıyorum

Bak aynı senin kilolardaydım bol su iç sakın bırakma hemencecik 70 oluvereceksin inan buna. B bilinmeyenkullanici
Hele bir 71 i gör vücut baya bi hafifliyor resmen 73 ile 71 çoook farkediyor çok.
Ya gerçekten 1 2 kilo hile acayip fark ediyor 2 hafta önce alışverişe gittim l beden aldım kazak dün gittim aynı markadan m beden kazak ve 38 beden mont aldım ben şok 2 kilo bile nasıl fark yaratıyor..

Yağ yakımını hızlandırıyor. İnş ben de ilk kez deniyorum.
Greyfurt yarım yedim bu sabah sonra 20 dk. sonra filan peynirli omlet yedim.
Bu 2 gün Detox yapıcam ama bugün ilk iş gidip greyfurt alayım dolapta dursun çarşamba başlarım yağ yakınını hızlandırdığını duydum ama hiç yemeye cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…