Naptin kiz maşaAllah. 1.7 vermeyi neye borçlusunGünaydııııııın
Geçen pazartesi 71.7
Bu pazartesi 70.0
- 1.7
sbeden canımm daha da gidecek.. durmak yok! artık hep gidecek. İNŞALLAH
Tebrik ederim her hafta oldugu gibi yine basarilisin
Bende karatay saglikli beslenmesine uyuyorum artikHayatımıza @roxen2303 girdi, tesadüf az önce de yazdım sana.. roxen arkadaşımızın sayesinde iş yerine tavuk balık vs ve salata getirmeye başladım geçen hafta, yemekhaneden pek yemedim ve yediklerime baya bi dikkat ettim. akşamları da doydum ama neyle? koca bir kase çorba ile, koca bir kase z.yağlı karnabahar yemeği ile doydum.
Çok teşekkürler canım darısı herkesin başına olsun sen de çok güzel vermişsin tebriklerTebrik ederim her hafta oldugu gibi yine basarilisin
Karatayin beslenme seklini uyguluyorumyavas ama saglam :)Çok teşekkürler canım darısı herkesin başına olsun sen de çok güzel vermişsin tebrikler
Sbedenciğim biraz geç oldu cvbım ama inş sağlıklı ve bilinçli beslenme işi daim olur. Tartıda Üç aşağı dört yukarı çıkmaktan yoruldum artık.Naptin kiz maşaAllah. 1.7 vermeyi neye borçlusun
Su 70 ren kurtul ayri bir havaya gireceksin
Aciklamana gerek kalmadi. Okudum saglikli ve bilincli besleniyorsun
Neden +300 canim6 Kasım +300 gr.
23 Ekim 70.0
6 Kasım 70.3
Merhaba :) bugun tartildin miMerhaba kızlar bende 82.1 le başlıyorum bugün sabah başladım liste uygulamaya haftaya bugün inşallah vermiş olarak burdayım :)
Evet canım 79.3 olmuşum :)Merhaba :) bugun tartildin mi
Canımmm senin niye + bu hafta geçen hafta 73 tün.Benim kilom 74.100
Yediğim için
Çiz kek ve iki hamburger
Bende kacirdimCanımmm senin niye + bu hafta geçen hafta 73 tün.
Merhaba canım paZartesi bildirim yapmayı unuttum çok özür dilerim. Bu resmi pazartesi çekmiştim o günkü kilom bu.Benim kilom 74.100
Merhaba canım paZartesi bildirim yapmayı unuttum çok özür dilerim. Bu resmi pazartesi çekmiştim o günkü kilom bu.Eki Görüntüle 2065023