Hiii tamam o zamanEvet doğru söylüyorsun da haftasonu olunca göz hakkı oldu
Canım geçmiş olsun ama 10 yk makarna ve 8 köfte ben diyet yapmıyorken bile asla yiyebildiğim bir porsiyon değilken böyke bir miktarı diyette yemek bana çok inanılmaz fazla geldiGünaydın arkadaşlar. Güya bu hafta yediklerimi yazacaktım ama iki gündür kızım hasta,okula gitmedi.bir de bebek olunca yetişemedim dün kısaca özetlersem;
Sabah bol sebze yiyorum
Bir haşlanmış yumurta
Zeytin
Ara öğünlerde badem,muz ve fıstık
Akşam 8 köfte ve 10 kaşık makarna
Bol salata
Sodalı ayran
5-6 dilim Kavun
Bu arad dönüşümlü olarak düşük karbonhidrat diyeti ve Ayça Kaya nin sayarak zayifla diyeti yapıyorum üçer hafta. Şimdi Ayça Kaya 4232 yapıyorum. Dün toplama
2 tahıl (2si eksik kaldı)
3 et (1i fazla )
1/2 süt (2.5 eksik)
3 meyve (1i fazla)
Bugün yine bol sebzeli kahvaltı yapacağım
Yumurta olmalı mutlaka yoksa doymuyorum gibi hissediyorum ekmek de yemeyince
Zeytinsiz de yapamam
Akşam da henüz tam kararlastirmadim ama yeşil mercimek yemeği düşünüyorum.
Yine bol salata ve turşu
Sodalı ayran
Bugün toplamda eksikleri ve fazlaları dengeleyecegim inşallah ve
4tahil
2et
3süt
2meyve olur ama süt genelde eksik kalıyor.
Gecmis olsun tatlim simdi nasilGünaydın arkadaşlar. Güya bu hafta yediklerimi yazacaktım ama iki gündür kızım hasta,okula gitmedi.bir de bebek olunca yetişemedim dün kısaca özetlersem;
Sabah bol sebze yiyorum
Bir haşlanmış yumurta
Zeytin
Ara öğünlerde badem,muz ve fıstık
Akşam 8 köfte ve 10 kaşık makarna
Bol salata
Sodalı ayran
5-6 dilim Kavun
Bu arad dönüşümlü olarak düşük karbonhidrat diyeti ve Ayça Kaya nin sayarak zayifla diyeti yapıyorum üçer hafta. Şimdi Ayça Kaya 4232 yapıyorum. Dün toplama
2 tahıl (2si eksik kaldı)
3 et (1i fazla )
1/2 süt (2.5 eksik)
3 meyve (1i fazla)
Bugün yine bol sebzeli kahvaltı yapacağım
Yumurta olmalı mutlaka yoksa doymuyorum gibi hissediyorum ekmek de yemeyince
Zeytinsiz de yapamam
Akşam da henüz tam kararlastirmadim ama yeşil mercimek yemeği düşünüyorum.
Yine bol salata ve turşu
Sodalı ayran
Bugün toplamda eksikleri ve fazlaları dengeleyecegim inşallah ve
4tahil
2et
3süt
2meyve olur ama süt genelde eksik kalıyor.
☺ Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. Yani bu benim diyet halim ya siz az yiyip zayıf olanlardansiniz ya da ben çok yiyip metabolizmasi calisanlardan diyeceğim ama şahsım adina öyle değilim ama normalde 60-65 civarında dolaşan biriyim. Şuan doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. 69-70 arası gidip geliyorum. Ayrıca Ayça Kaya'ya göre daha fazla makarna hakkım vardı ama yetti☺Canım geçmiş olsun ama 10 yk makarna ve 8 köfte ben diyet yapmıyorken bile asla yiyebildiğim bir porsiyon değilken böyke bir miktarı diyette yemek bana çok inanılmaz fazla geldi
Teşekkürler iyi çok şükürGecmis olsun tatlim simdi nasil
Ne bileyim bana çok fazla geldi 95 kg olduğum zamanlarda bile böyle porsiyonlar tüketmedim sen bilirsin yine de☺ Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. Yani bu benim diyet halim ya siz az yiyip zayıf olanlardansiniz ya da ben çok yiyip metabolizmasi calisanlardan diyeceğim ama şahsım adina öyle değilim ama normalde 60-65 civarında dolaşan biriyim. Şuan doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. 69-70 arası gidip geliyorum. Ayrıca Ayça Kaya'ya göre daha fazla makarna hakkım vardı ama yetti☺
Maşallah bu nasıl hesaplama.. tebrik ederim2.5 lt su
140 dakika yürüyüş
150 dambıl ile kol ve sırt
30 şınav
50 dağ tırmanışı
20 triceps dips
20 duvar şınavı
120 saniye kol sırt göğüs egzersizi
30 dambıl ile bel yanı çalışması
Sabah
Kalkar kalkmaz kür
Erken saatlerde 92 gr üzüm
Kahvaltı
3 adet minik yulaflı krep
1 domates
1 badem salatalık
37 gr peynir
4 bardak çay
Öğle
Sade sütsüz nescafe
2 gr bitter
9 gr badem
6 gr kuru incir
6 gr kuru kayısı
3 gr kuru üzüm
Akşam
190 gr (2 kepçe) mercimek çorbası
1 yumurta 1 domates 2 biber ile menemen yağsız ve tuzsuz tabi ki
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
5 gr bitter
1 gr kuru üzüm
3 gr kuru kayısı
3 gr kuru incir
7 gr badem
Alınan kalori 870
Yakılan 650 700 arası
Bende hayran kaldim . Başarıli bayanın hali başka oluyorMaşallah bu nasıl hesaplama.. tebrik ederim
Maşallah bu nasıl hesaplama.. tebrik ederim
Bende hayran kaldim . Başarıli bayanın hali başka oluyor
Doğrudur tabi, her bünye bir olmuyor. Dediğim gibi bu benim diyet halim ve Ayça Kaya nin en düşük grubunu uyguluyorum, ona rağmen artıyor tahıl hakkım. Neyse amaç aynı hepimizin, zayıflamak. Bana iyi gelen size gelmeyebilir. Hepimize bol şans ☺ bu arada 69.8 bu hafta..Ne bileyim bana çok fazla geldi 95 kg olduğum zamanlarda bile böyle porsiyonlar tüketmedim sen bilirsin yine de
Vayy mikrop 74 heeKiskanmayın nazar etmeyin 74.100