- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
Teşekkür ederim bu hafta güzel bir sonuç bekliyordum ama bugün artı geldim çok üzüldümOooo müthiş.. tebrik ederim.
Geçen haftayı unuttum ki.. kaçtın?Teşekkür ederim bu hafta güzel bir sonuç bekliyordum ama bugün artı geldim çok üzüldüm
72.4müş geçen haftaGeçen haftayı unuttum ki.. kaçtın?
Kilo yazarken önceki haftayı da yazsak
71 de iyi canım.. çabalamaya devam.
72.4müş geçen hafta
Ben 50 leri görene kadar kendimi hafif hissedeceğimi sanmıyorum çevremden çok güzel tepkiler alıyorum amaOoo muhteşemmmm
71.0 tam da vücutta büyük bir hafiflik hissettiğin an.. ben 69 oldum darısı tez sana da olsun.. tabii daha verilecek çok kilomuz var.. inş. istikrarlı hep inişte olacağız
Sorun değil canim 2 3 kisiyiz diye simdilik listeyr gecmiyorumMerhaba canım paZartesi bildirim yapmayı unuttum çok özür dilerim. Bu resmi pazartesi çekmiştim o günkü kilom bu.Eki Görüntüle 2065023
Ben nasil katilabilirim
Kızlar yarın kilonuz bildirin her hafta pazartesi bildirim varBende katılmak istiyorum
Aynen pek gelmiyor o dasbeden yok sanirim grupta pazartesi bile yazilmiyor
Canim sende yoktun. 2 kisi yaziyr sadece. Bende buraya yazdim simdilik listeye yazmaya gerek yok gibisindensbeden yok sanirim grupta pazartesi bile yazilmiyor
Himm anladim kuzum kusura bakmaCanim sende yoktun. 2 kisi yaziyr sadece. Bende buraya yazdim simdilik listeye yazmaya gerek yok gibisinden
Ne kusuru ask olsun.Himm anladim kuzum kusura bakma
Kaldi hedefe 19 kilo yolun uzun tatlim.
Şu an 67yim kaldı 17 :)Kaldi hedefe 19 kilo yolun uzun tatlim.