♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ya bilmiyorum. Hafta içinde çok dalgalanmalar oluyor 68 kusurleri görüyorum ama sanki kilitli gibi ptesi olunca 70.0 oluyor tam. İki haftadır 70.0. karbonhidrat diyeti yapıyorum. Bu hafta pek uyamadim.
:/ bu hafta bi degisiklik istiyorum senden 500 grama kadar zorla. Su ic spor yap

Atanamadigini farkettim
InşaAllah atanirsin. Ben vazgectim ögretmenlikten mulakat ciktktan sonra. .. daha bi irite oldum. Düz memurluk icin calisiyrm nasip.
Edersin öbür hafta yine artiyla dönersin :KK48:Ben yerimde saymayacam heralde. 77 den kurtuldum. Pazartesi 76 dan kurtulmus olarak 75 le gelecem.
Sonra 74 73 .... sende bir ileri bi geri :KK48:
yaaa cok kotusunnn ben
Hasta oldum bu hafta amaaa
Bi ikeri bi geriyi gorursun sen o laflari sana hatirlaticam hanimefendi :KK11::KK11::KK70:

Tabi ki. Özel ansizin isten cikarabiliyor mesela ve farklar elbetteki cok
aynen kuzu

:/ bu hafta bi degisiklik istiyorum senden 500 grama kadar zorla. Su ic spor yap
İnşallah evet suyu azaltinca da kiloda eksilme olmuyor. Düzenli yapmaya çalıştığım egzersizlerim var aslında ama 4 aydır memleketteydim. Eve gelince düzeni oturtuncaya kadar egzersizlere ara vermek zorunda kaldım ki dermanım da kalmıyordu aslında biri bebek iki çocukla. Ptesiden itibaren spora da başlıyorum inşallah

images (10).jpg

kz ozel gunumdeyim allah allh deli etcen beni yaaa

hadi insallah caaanimm hep birlikte:KK19:
Hiii o mesela tamamm
.benimde bitmek üzere. Bugun bacagimda kasilma seklinde agri var boydan boya. ama yinede yurucem..cocugu 1 saat babasina birakicam
.spor sart.

İnşallah evet suyu azaltinca da kiloda eksilme olmuyor. Düzenli yapmaya çalıştığım egzersizlerim var aslında ama 4 aydır memleketteydim. Eve gelince düzeni oturtuncaya kadar egzersizlere ara vermek zorunda kaldım ki dermanım da kalmıyordu aslında biri bebek iki çocukla. Ptesiden itibaren spora da başlıyorum inşallah
Anliyorum. Duzen oturmak sart hevsle yapabilmek icin. Ne zaman doneceksin eve.

smykmy smykmy hem telefonumda samsung heartin adimsayari var. Orda oturum actim. Dunya geneli küresel yarış var her ay parkur resmi yildizlar ilerleme filan gosteriliyor. . Yaklasık 1 milyon kisi katiliyor. Orayoda takip ediyorum geri kalmak istemiyorum. Mesela bu yeni biten yarismada malesef 1 milyondan 440 bininci filan oldum. 300 bininci filanda olabilirdim . Cok daha iyisi olmaz cunku 1 gunde 200 bin adim atan bile var belki daha fazlasi

Amaaan bir gun agri olur bir gun baska bisey olur bunlara takilirsam varya hic yuruyemem. Engelleri Tepe tepe gitmem lazim
dikkatli olmakta fayda var canim

smykmy smykmy hem telefonumda samsung heartin adimsayari var. Orda oturum actim. Dunya geneli küresel yarış var her ay parkur resmi yildizlar ilerleme filan gosteriliyor. . Yaklasık 1 milyon kisi katiliyor. Orayoda takip ediyorum geri kalmak istemiyorum. Mesela bu yeni biten yarismada malesef 1 milyondan 440 bininci filan oldum. 300 bininci filanda olabilirdim . Cok daha iyisi olmaz cunku 1 gunde 200 bin adim atan bile var belki daha fazlasi
Himm benim telefonunda kendisinde biyle bir uygulama var ama oturum acmadim gunde kac adim attigimi sayiyor oda

X