♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamamdir. Hizli kilo verecegine eminim. ne tür bir spor yapiyorsun. Ben sadece yuruyus yapiyorum
ne onerirsin
Ben bölgesel çalışıyorum yürüyüş ve koşu dışında. Dambıl kaldırıyorum plank yapıyorum squat lunge iç bacak için ayrı çalışıyorum liste uzar gider :) akşam menü bildirimi yapıcaksak onları da detaylı yazarım bugün kol çalışma günüm neler yaptığımı

Ben bölgesel çalışıyorum yürüyüş ve koşu dışında. Dambıl kaldırıyorum plank yapıyorum squat lunge iç bacak için ayrı çalışıyorum liste uzar gider :) akşam menü bildirimi yapıcaksak onları da detaylı yazarım bugün kol çalışma günüm neler yaptığımı
İç bacaklarim gergin değil bende 105 le dogum yaptim. Suan 76 yim. Ic bacak hareketlerine baslamaliyim . Mekik yapiyordum yürüyüs disinda.

Malesef öyle sinirlerimi bozuyor su içemiyorum nedense bi türlü onun dışında bi aksi durum yok aslında. Ona çözüm bulmaya çalışıyorum

Limonlu su güzel oluyor.
Belki aromalı sular işe yarar, ben bugün zencefilli su içiyorum. Taze zencefil koyuyorum suyuma. :KK66:

Ay ben bugün kilo bildirimi yapacaktım ama evime yeni gidiyorum şimdi yine tartılırım ama sabah aç karnına tartılmayı tercih ediyorum :KK70:

Malesef öyle sinirlerimi bozuyor su içemiyorum nedense bi türlü onun dışında bi aksi durum yok aslında. Ona çözüm bulmaya çalışıyorum
Aynen bende su icemiyorum. Su icebilsem daha kolay zayiflicam. Simdi carsidayim. Moralim bozuk. Kilomdan igreniyorum:KK42:

Limonlu su güzel oluyor.
Belki aromalı sular işe yarar, ben bugün zencefilli su içiyorum. Taze zencefil koyuyorum suyuma. :KK66:
Ben bu ara az iciyorum ama limon elimin altinda. Suya limon sıkıyorum toksinleri atsin diye. Hem c vitamini cilt sagligi icin cok onemli

Iyi geceler hanimlar
Nasilsiniz biz hastayiz kizimla doktora gittik geldik covuk hasta olunca cok zor oluyo
Gelelim kiloya
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 75.3
IMAG5146.jpg
Malesef fark:+900 gr
sbeden sbeden kuzum napiyon nasilsin

Iyi geceler hanimlar
Nasilsiniz biz hastayiz kizimla doktora gittik geldik covuk hasta olunca cok zor oluyo
Gelelim kiloya
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 75.3
Eki Görüntüle 2051393
Malesef fark:+900 gr
sbeden sbeden kuzum napiyon nasilsin
Iyi geceler canim. Ders calisiyorum masa basindayim. Gecmis olsun salgin varmis diyorlar. Bizde hastaneden geldik. Bademciklerindenmis ateş . Agumentin filan verdi. Yarinda gondermicem okula. Ben 76.200 canim. Gecen hafta -400 düm bu hafta - 500 yaptim
Ama persembeden beri evdeyim yurumedim regl yuzunden. Verdin hemen alma bari :KK43:

Kuzzuuuuum balim hosgeldinnn :KK73::KK73::KK73::KK73:

Iyi geceler canim. Ders calisiyorum masa basindayim. Gecmis olsun salgin varmis diyorlar. Bizde hastaneden geldik. Bademciklerindenmis ateş . Agumentin filan verdi. Yarinda gondermicem okula. Ben 76.200 canim. Gecen hafta -400 düm bu hafta - 500 yaptim
Ama persembeden beri evdeyim yurumedim regl yuzunden. Verdin hemen alma bari :KK43:
Benim kizda bademcikleri iltihaplanmis bu sebeple antibiyotik yazmayan doktor penisilinli antibiyotik yazdi

X