♥haftalık kilo verme yarışması♥

70.7 imişim geçen pazartesi
Bugün 71.3 + 600
Ama reglimin ilk saatlerindeyim çook şişim o yüzden moralsiz değilim.
Kilo verebilen canları yürekten tebrik ediyorum.

kaptanım bazen bildirimler gelmiyor :KK43: o yüzdendir
nasılsın? seni bıraktığım kilolarda görmek üzücü :KK43:birde kansızlık tedavini mutlaka devam ettir kilo vermende büyük engel biliyosun
Bide benim üzgünlüğümü tahmin et :KK43:
Bir tane serum taktilar. Ekimin 5 inde tekrar cagirdi doktor. InşaAllah bir kac tane daha takarlar. 1 serum degil 10 serum lazim bana en azindan. :)

Beni zorlayan çarpıntılarım oluyor daha sebebini bulamadık kilo verdikçe daha az olmaya başladı sağlıklı kış ona gelince daha da iyi olur inşallah çünkü çarpıntı başlayınca ciddi anlamda zorluyor beni
Gecmis olsunn inşaAllah sebebi bulunur. Ama unutmaki kilonla alakasi yok. Asiri kilolu degilsin. Ogrenirseniz benimle paylas

Bide benim üzgünlüğümü tahmin et :KK43:
Bir tane serum taktilar. Ekimin 5 inde tekrar cagirdi doktor. InşaAllah bir kac tane daha takarlar. 1 serum degil 10 serum lazim bana en azindan. :)

olsun sen kansızlık tedavini ol,ihmal etme,sağlık hepsinden önemli
neler yapıyosun? nasıl gidiyor hayat?spor yapabiliyomusun?

Kiloma gelince 67 malesef neden böyle anlamıyorum bi kaç gündür şu içemiyorım umarım sebebi odur
Su icmeyi ihmal ediyoruz. Oysa su icmeyi ihmal etmek. Kalbi yorar kanin akiskanligini azaltir. Kanin oksijen tasimasi azalir. Cildimiz erken yaslanir. Toksinleri yeterinxe atamayiz hastaliklara davetiye cikaririz.

olsun sen kansızlık tedavini ol,ihmal etme,sağlık hepsinden önemli
neler yapıyosun? nasıl gidiyor hayat?spor yapabiliyomusun?
Yuruyurum canim dizlerim acisada agrisada gunde 9 bin 10 bin bazen 12 bin adim atiyorum. Onun disinda kizimi 4 yas subyan okuluna verdim
.kpss calisiyrm rahatca. Sen nasilsin is ev nasil gidiyor

Yuruyurum canim dizlerim acisada agrisada gunde 9 bin 10 bin bazen 12 bin adim atiyorum. Onun disinda kizimi 4 yas subyan okuluna verdim
.kpss calisiyrm rahatca. Sen nasilsin is ev nasil gidiyor

o kadar adım atabiliyosan çok güzel,rahat kilo verirsin ama yemene dikkat etcen biraz
açıköğretim bitti mi senin?
kızını okula vermen iyi olmuş en azından daha rahat ders çalışırsın

benim aynı kaptanım yaa,git gel iş-ev,bi değişiklik yok hayatımda

Çocuğu 5 te aliyorum sabah 10 da birakiyorum. Sabah ve aksam olmak uzere yürümek iyi oluyor. Umarim zayiflarımda sende gorürsün biliyorsun ne kadar istediğimi . Senin görmen beni mutlu eder :hamarat: uzun zaman çırpınmalarına şahitsin. Boşa küreklerim çok oldu ama ne yapayım önümüze bakacaz mecbur:KK14:

Çocuğu 5 te aliyorum sabah 10 da birakiyorum. Sabah ve aksam olmak uzere yürümek iyi oluyor. Umarim zayiflarımda sende gorürsün biliyorsun ne kadar istediğimi . Senin görmen beni mutlu eder :hamarat: uzun zaman çırpınmalarına şahitsin. Boşa küreklerim çok oldu ama ne yapayım önümüze bakacaz mecbur:KK14:
kesinlikle kaptanım,azmini kaybetmemen çok güzel :nazar:
hem 10 dan 5 e kadar aradaki vakitte güzel bir zamanlamayla hem ev işi hem ders hem spor çokta güzel yapılır,sana güveniyorum bu sefer olacak :KK9:

Canlaar isten geldim cook yorgunumm
Sabah tartildim yazamadim.
Gecen pazartesi :76.9
Bugun :74.4
Fark :2.5 kg :halay::halay::halay:
IMAG5103.jpg sbeden sbeden

Geçen haftayı 9 bin adımla tamamladım.. bu hafta -400 deyim. Yaptigim duzenli yürüyüş regli yi geciktirdi. Şişlikle -400 yine iyi.

Yeni hafta boyunca 9500 adım hedefim. ...
Bu hafta 1 kilo verirsem ne mutlu bana.
Bu arada 9500 e 900 adim kalmisti. Biraz önce yuruyuş bandinda tamamladim. Eksiği yok fazlasi var :KK70:
Screenshot_20170925-203510.png

Orada yazan kilomu dikkate almayin. O gecen haftalardan kalan. Kilo alinca kaldi öyle.

X