♥haftalık kilo verme yarışması♥

Boyum çok kısa bir de bel ağrıları çekiyorum bacaklarım bilekleriç çok zatıf ayaklarım a ağrımaya başladı. 55 kilo 156 boy. 46-47 kilo olmam gerekiyor

Sagolasin canim sadece kan düsük
Hem hbg hem depo demir. Serum bitti 15 gun sonra tekrar cagirdi
Gecmis olsun canim onemli byle arada baktirmak lazim bende haftaya falan gitmeyi dusunuyorum

Derslere bile baslayamadim..su cocugun okulu hastane ihtiyaclar vs derken. Tekrar mekige baslayacam
Diger hareketleri zamanla eklerim
senin iki cocugun vardi demi kuzum kac yasindalardi

Gecmis olsun canim onemli byle arada baktirmak lazim bende haftaya falan gitmeyi dusunuyorum

senin iki cocugun vardi demi kuzum kac yasindalardi
Evet baktirmak lazim malesef yillardir kanim dusuk ama bu kadar degildi. Kiloda eklenince haliyle cok daha fazla yoruluyorum
Benim sadece 1 tane kizim var senin kac taneydi.

Çok çok geçmiş olsun sağlık çok önemli zayıflama çabamdaki en büyük etken benim de kalbinde çıkan sorun. En kısa zamanda düzelirsin inşallah

Gecmis olsun canim. Sagligimiz icin ileriki yaslar ve tabiki cocuklarimiz icin kilo vermemiz sart saglikli dinamik yasindan genc anneler olacagiz insallah cok uzak degil o gunler. Guzel dusunelim guzel seyler bizi bulsun :))

Boğaz enfeksiyonu olmuşum ateşim falan çıktı çok kötüydüm acilde serum yedim geldi bi de antibiyotik falan 56 küsürüm daha akşam bile olmadı bi de serum direk kilo olarak mı gitti anlamadım ki

2-3 günde 56 lardan 53lere kadar indim nerdeyse. 54.3 şuan antibiyotik falan iştahımı kesti hastalıktan da bişey yiyemiyorum regl de olcam bi de. Umarım geri dönmez bu kilolar

gunaydin kizlaar 54.0 im yani iki hafta onceki kilonun aynisi. ama tabi bu zaman icinde 56 gordugum de oldu suan kendimi yol katetmis gibi goruyorum. hastaligim da gecmeye basladi sukur bi de regl olmak uzereyim haftaya pazartesi yeni tartimda tartilicam umarim 53 leri görebilirim artik

Gecmis olsun canim saglik daha onemli once iyiles vitaminsiz kalma daha sonra diyetine devam edersin.

Günaydın kızlar

Geçen hafta 77.100
Bu hafta. 76.700. -400. Kayıp
Yaptığım yürüyüşler regliyi geciktirdi. Şişim şuan oda bugüne denk geldi. Yine de şükür her zaman ekside olursam sorun yok.

Günaydın
Umarım görürsün ne güzel iyilesiyormussunda :)

Çok tesekkur ederim aminn.. kalbinde ne problem var hayirdir canim
Beni zorlayan çarpıntılarım oluyor daha sebebini bulamadık kilo verdikçe daha az olmaya başladı sağlıklı kış ona gelince daha da iyi olur inşallah çünkü çarpıntı başlayınca ciddi anlamda zorluyor beni

Kiloma gelince 67 malesef neden böyle anlamıyorum bi kaç gündür şu içemiyorım umarım sebebi odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…