Boyum çok kısa bir de bel ağrıları çekiyorum bacaklarım bilekleriç çok zatıf ayaklarım a ağrımaya başladı. 55 kilo 156 boy. 46-47 kilo olmam gerekiyorinsallah cnim
Hedefine cok yakinsin kilo vermen daha zorlasir.vucudun direniyo haliyle.kendine bu kadar dert etme booll su ic ve menulerine dikkat et canim yagli agir yemeklerden istah acan besinlerden uzak durmaya calis ki zaten zayifsin sen 53 e cok yakinsin
Sagolasin canim sadece kan düsükGecmis olsun canim degerlerin mi dusuk
Derslere bile baslayamadim..su cocugun okulu hastane ihtiyaclar vs derken. Tekrar mekige baslayacamhadi bakalim masallah canim ama bolgesel hareketlerde yap evde yuruyusu destekle
Gecmis olsun canim onemli byle arada baktirmak lazim bende haftaya falan gitmeyi dusunuyorumSagolasin canim sadece kan düsük
Hem hbg hem depo demir. Serum bitti 15 gun sonra tekrar cagirdi
senin iki cocugun vardi demi kuzum kac yasindalardiDerslere bile baslayamadim..su cocugun okulu hastane ihtiyaclar vs derken. Tekrar mekige baslayacam
Diger hareketleri zamanla eklerim
Evet baktirmak lazim malesef yillardir kanim dusuk ama bu kadar degildi. Kiloda eklenince haliyle cok daha fazla yoruluyorumGecmis olsun canim onemli byle arada baktirmak lazim bende haftaya falan gitmeyi dusunuyorum
senin iki cocugun vardi demi kuzum kac yasindalardi
Çok çok geçmiş olsun sağlık çok önemli zayıflama çabamdaki en büyük etken benim de kalbinde çıkan sorun. En kısa zamanda düzelirsin inşallahŞimdi hastanedeyim. Kan serumu taktirmak icin geldim. Kanim 9 a düşmüstü. Gobegim buyuk oldugundan daracik yuksek bel pantolonla yuruyerek terden cok fazla islanarak geldim. Sabirla devam ediyrm . Bu gunleri geçirip zayif saglikli gunlerin gelmesini diliyorum. Yoruldum artik inanin. Ama şu ipinin ucunu tuttuğum yuruyusu birakmicam. Bu beni hedefime goturecek. Yememede dikkat ediyorum.
Çok tesekkur ederim aminn.. kalbinde ne problem var hayirdir canimÇok çok geçmiş olsun sağlık çok önemli zayıflama çabamdaki en büyük etken benim de kalbinde çıkan sorun. En kısa zamanda düzelirsin inşallah
Gecmis olsun canim. Sagligimiz icin ileriki yaslar ve tabiki cocuklarimiz icin kilo vermemiz sart saglikli dinamik yasindan genc anneler olacagiz insallah cok uzak degil o gunler. Guzel dusunelim guzel seyler bizi bulsun :))Şimdi hastanedeyim. Kan serumu taktirmak icin geldim. Kanim 9 a düşmüstü. Gobegim buyuk oldugundan daracik yuksek bel pantolonla yuruyerek terden cok fazla islanarak geldim. Sabirla devam ediyrm . Bu gunleri geçirip zayif saglikli gunlerin gelmesini diliyorum. Yoruldum artik inanin. Ama şu ipinin ucunu tuttuğum yuruyusu birakmicam. Bu beni hedefime goturecek. Yememede dikkat ediyorum.
Gecmis olsun canim saglik daha onemli once iyiles vitaminsiz kalma daha sonra diyetine devam edersin.gunaydin kizlaar 54.0 im yani iki hafta onceki kilonun aynisi. ama tabi bu zaman icinde 56 gordugum de oldu suan kendimi yol katetmis gibi goruyorum. hastaligim da gecmeye basladi sukur bi de regl olmak uzereyim haftaya pazartesi yeni tartimda tartilicam umarim 53 leri görebilirim artik
Günaydıngunaydin kizlaar 54.0 im yani iki hafta onceki kilonun aynisi. ama tabi bu zaman icinde 56 gordugum de oldu suan kendimi yol katetmis gibi goruyorum. hastaligim da gecmeye basladi sukur bi de regl olmak uzereyim haftaya pazartesi yeni tartimda tartilicam umarim 53 leri görebilirim artik
Günaydın hayırlı haftalarGunaydin kizlar hayirli haftalar olsun herkese :)))
Kilom sabit 75.400
Aslinda carsamba gunu 74.700 gormustum ama sonrasi olmadi malesef kizlar haftaya pazartesi hedefim 73.900 gormek olsun :)))
Beni zorlayan çarpıntılarım oluyor daha sebebini bulamadık kilo verdikçe daha az olmaya başladı sağlıklı kış ona gelince daha da iyi olur inşallah çünkü çarpıntı başlayınca ciddi anlamda zorluyor beniÇok tesekkur ederim aminn.. kalbinde ne problem var hayirdir canim