♥haftalık kilo verme yarışması♥

Buradan ayrılma, bir de ne kadar kalacaksın orada seyda586 seyda586 canım? ne kadar süre tartılamayacaksın?

Bravo smykmy smykmy eminim çok etki edecek. Bugün ben de yürüyeceğim!

Yine bravo arkadaşım, çabalayınca sonuç almamak mümkün mü? Bravo bizlere!

İnşallah @sbeden ciğim yaa.. 60 grubuna iniyorum iniyorum orada duramıyorum. Aynen yazmışsınız ya kızlarla bıktım artık kilo verme uğraşısından yani artık sabitleyelim, in çık olmasın inşallah.
Gunaydin kracilemm:KK36:

Canimm ben seni 65 sanıyordum. Şimdi anladım ayyy aynı kilodayiz. Zaten bu sefer yarismada 70 grubu agırlikta. Sen ben ve smykmy smykmy çok yakınız.
Bu beni hirslandirdi. Daha keyifli hale geldi simdi benim için. Kendime bir haftalıgına 9.000 adim siniri koydum. Sonra 9500 e yükselticem..
Gunluk adim sayimi ictigim suyu kaydediyorum. Birakmak yok. Hemen zayiflamak istiyorum

Evet kilolarimiz yakin insallah en fazla 6 aya kadar hepimiz 60 65 arasi olucaz inaniyorum ben. İnanmak basarmanin yarisidir:KK5:

Evet kilolarimiz yakin insallah en fazla 6 aya kadar hepimiz 60 65 arasi olucaz inaniyorum ben. İnanmak basarmanin yarisidir:KK5:
InaAllah canim. Bi sefer cok istiyorum kıs girip cikmadan burun ameliyati icin olabildigince zayiflamam lazim. Bunun icinde yuruyuse onem veriyorum.

54.8 çıktım 56lara vurmuşumdur diye düşünüyordum :dondurma: ama şimdi tartıldım bi de sabah aç karnına tartılırım yarın. Azcık dikkat etmem bile işe yaramış demek ki 54ü görmesem keşke bidaha :bicak:

Eki Görüntüle 2047013 Geçen pzt: 79.9
Bu pzt: 80.2
Fark: +300 gr

Ben bu hafta neler yaptım 105 dakika yürüyüş yaptım haftanın ilk günleri oldukça az su içtim son günlerine doğru içtiğim su miktarını artırdım ve su içmenin kilo verme sürecindeki önemini böylece bir kez daha anlamış oldum
Bu haftada pazartesi günü göz doktoruna gittiğim için gözüme çok damla damlatmışlardı onun etkisinden kurtulayım diye çokta beslenmeme dikkat etmedim ama çok su içmeye çalışıyorum bakalım bu pazartesi durumum ne olacak ozamana kadar bol hareketli olup dikkatli beslenip bol su içebilecek miyim bakalım bu hafta 300 gram alarak haftayı kapattım...
Sevgilerimle mutlu kalın ... :KK66:

Ben bu hafta neler yaptım 105 dakika yürüyüş yaptım haftanın ilk günleri oldukça az su içtim son günlerine doğru içtiğim su miktarını artırdım ve su içmenin kilo verme sürecindeki önemini böylece bir kez daha anlamış oldum
Bu haftada pazartesi günü göz doktoruna gittiğim için gözüme çok damla damlatmışlardı onun etkisinden kurtulayım diye çokta beslenmeme dikkat etmedim ama çok su içmeye çalışıyorum bakalım bu pazartesi durumum ne olacak ozamana kadar bol hareketli olup dikkatli beslenip bol su içebilecek miyim bakalım bu hafta 300 gram alarak haftayı kapattım...
Sıkma canını ödemdir belki hafif dalgalanmalar bazen olur :)

+300 çarçabuk gider GülPınarcım.. tebrikler.. herşeye rağmen kendini takiptesin. Çok geçmiş olsun ayrıca.

dün akşam 54.8 çıkıp sabah aç karnına 55.0 çıkmam peki :KK43: 25inde dönüyorum evime yeni tartıya geçicem değişiklik olmaz umarım. 53ü görüp 53lerde kalmak istiyorjm artık. iki haftadır neredeyse sadece 1 kilo verdim 56 küsürlerdeydim. Kilo verenler nasıl veriyorsunuz anlatsanıza:KK61:

Şimdi hastanedeyim. Kan serumu taktirmak icin geldim. Kanim 9 a düşmüstü. Gobegim buyuk oldugundan daracik yuksek bel pantolonla yuruyerek terden cok fazla islanarak geldim. Sabirla devam ediyrm . Bu gunleri geçirip zayif saglikli gunlerin gelmesini diliyorum. Yoruldum artik inanin. Ama şu ipinin ucunu tuttuğum yuruyusu birakmicam. Bu beni hedefime goturecek. Yememede dikkat ediyorum.

Şimdi hastanedeyim. Kan serumu taktirmak icin geldim. Kanim 9 a düşmüstü. Gobegim buyuk oldugundan daracik yuksek bel pantolonla yuruyerek terden cok fazla islanarak geldim. Sabirla devam ediyrm . Bu gunleri geçirip zayif saglikli gunlerin gelmesini diliyorum. Yoruldum artik inanin. Ama şu ipinin ucunu tuttuğum yuruyusu birakmicam. Bu beni hedefime goturecek. Yememede dikkat ediyorum.
Gecmis olsun canim degerlerin mi dusuk

Pazartesi Kilom 77.100 dü
Bakalım bu yürüyüşlerle bu pazartesi kaç olacak.

Adım sayım şimdilik hedefim minimum 9000 adım
Pazartesi 9633
Salı 9358
çarşamba 10.415
Perşembe yarın yazarım :KK76:
hadi bakalim masallah canim ama bolgesel hareketlerde yap evde yuruyusu destekle

Bende az su icince kiloma hemen yansiyo

insallah cnim

dün akşam 54.8 çıkıp sabah aç karnına 55.0 çıkmam peki :KK43: 25inde dönüyorum evime yeni tartıya geçicem değişiklik olmaz umarım. 53ü görüp 53lerde kalmak istiyorjm artık. iki haftadır neredeyse sadece 1 kilo verdim 56 küsürlerdeydim. Kilo verenler nasıl veriyorsunuz anlatsanıza:KK61:
Hedefine cok yakinsin kilo vermen daha zorlasir.vucudun direniyo haliyle.kendine bu kadar dert etme booll su ic ve menulerine dikkat et canim yagli agir yemeklerden istah acan besinlerden uzak durmaya calis ki zaten zayifsin sen 53 e cok yakinsin

X