- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok büyük bir hedef . Kas kaybetmeden yapabilecek misin.Bende bugünden itibaren bi diyet yapmak istiyorum. 1.65 boyundayım 63.6 kg yım.. amacım 10 günde 57 olmak..
Basla tam yazin ortasindayiz. Daha iyi bir zaman bulamazsin. Ac hissederek yatmak onemli. Etkili tabiii. Dun gece zor uyudum acliktan.O gün başlıcam dedim ama bi motive bulamadım başlayamadım.. yazdığın için tikler motivasyon verdin yarından itibaren inş başlıcam.. ben 5-6 san sonra hiç bişey yemeyerek güzel kilo veriyorum daha önceden deneyimli.. şu sıralar ilaçlar etkisi çok iştahlıyım 63 küsür oldum bi önlemmalmam lazım
Güzel.. ne kadar zamanda bir kilo bildirimi yapılıyor..yazıcam..tartı mı bozuktu anlamadım bugün 62.5 dim..Basla tam yazin ortasindayiz. Daha iyi bir zaman bulamazsin. Ac hissederek yatmak onemli. Etkili tabiii. Dun gece zor uyudum acliktan.
Katilim yok canim. Her pazartesi yazabilirsin eğer istersen.Güzel.. ne kadar zamanda bir kilo bildirimi yapılıyor..yazıcam..tartı mı bozuktu anlamadım bugün 62.5 dim..
begum75 nasilsin nasil gidiyor hayat ozlemisim sizi
Allah saglik afiyet versin canim.memlekete gittim geldim bir ay tatil yaptik.basladik ise ogrencilere kavustum.zehir gibi tercih yapmayan fen lisesi ogrencileri ,gozleri heyecnla dolu saglik meslek liseleri askla maratona basladik bakalim allahim hepsinin gonlune gore versin.kilo konusuna gelince hic iyi durumda degilim memlekette daha sonra hic bi zaman yiyemecegim katmerler gozlemeler annemin icli koftelerini goturdum inan napayim vercez mecburteşekkürler örtmenim iyiyim çok şükür,hala hedefe ulaşamadım,uğraşıp duruyorum
sen neler yaptın?tatil nasıl gidiyor?
Allah saglik afiyet versin canim.memlekete gittim geldim bir ay tatil yaptik.basladik ise ogrencilere kavustum.zehir gibi tercih yapmayan fen lisesi ogrencileri ,gozleri heyecnla dolu saglik meslek liseleri askla maratona basladik bakalim allahim hepsinin gonlune gore versin.kilo konusuna gelince hic iyi durumda degilim memlekette daha sonra hic bi zaman yiyemecegim katmerler gozlemeler annemin icli koftelerini goturdum inan napayim vercez mecbur
Evet artik spor zamani bugun 20 dk spor yaptim her yerim agridi uzun zamandir yapmamistim ne kadar hamliyo vucut.ewet gecen sene 11 di pasa.nasil gecti 11 karne nasildi.yaz kampina girdi mi dershane dusunuyomusunuz nasil yapcaksinizahaa memlekete gidince öyle oluyo hep,mide hiç doyazda gözün doymuştur artık spor time
yeni döneminiz hayırlı uğurlu olsun
örtmenim benim oğlumda bu sene sınava giricek allah nasip ederse,varmı bize tüyoların :))
Evet artik spor zamani bugun 20 dk spor yaptim her yerim agridi uzun zamandir yapmamistim ne kadar hamliyo vucut.ewet gecen sene 11 di pasa.nasil gecti 11 karne nasildi.yaz kampina girdi mi dershane dusunuyomusunuz nasil yapcaksiniz
Aleykum selam beguşum cok sukur iyiyim sen nasilsin. Iki aydir memleketteyim. Bugun geri donuyorumsbeden kaptanım nasılsın?