♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon mantar sote + 2-3 çtl mevsim salata (zeytinyağı eklenmiş)
Ara; 13:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:00 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası(ev yapımı kremasız) + 1 porsiyon etli kuru fasulye + 1 mini kase mevsim salata + 2 ymk kaşığı yoğurt

persembe menusu
kahvalti
2 dilim ekmek
peynir
domates salatalik

ogle
kuru fasulye
pilav
Coban salata

aksam
yogurt corbasi

spor
1 saat temposuz yuruyus (cocuklarla ciktim onlarin pesinde kosturdum )

Ben de Doğumdan sonra zayıflayıp,her yıl 2,3 kilo ala ala gidenlerdenim:KK66:

Benim de benzer vücut şekli.
Kilo dağılımı eşit gerçi ama
Zayıflayınca ilk üst beden zayıflıyor bacaklar hala kalın. İncelecek gibi de durmuyor.
Bakalım artık...
ben ilk dogumda 62 den 85 e ciktim cikis o cikis 1 kere 79 oldum sonra yine kilo aldim malesef 2. dogumu yapali 1 yil 3 ay oldu kilo 90 a cikti malesef zorlaya zrlaya diyet yapiyorum iradem yok eskisi gibi
hipotroidim de var ama agzimi tutunca gidiyo kilolar :)
gobek cok buyuk benim vucuda gore maleseff insallah vericez bu kilolari da kurtuluruz son olur insallahh
ne 70 i en az 60 olmalısın ve olursun iste yeter ki. yaş kaçtı bu arada. her taraftan eşit alman güzel diğer türlü daha kötü olurdu. bana da hayal gibi geliyo gerçekleştircez inşallah o hayalleri. hem ev işlerine hem çocuklarıa ilgi gösterirken daha canlı güçlü oluruz kilolar insanı mahvediyo eklemleri kalbi her yerii
valla simdilik 75 e de raziyim yeter ki kurtulayim bu 80 lerden
27 yasina gircem mayista
aynen oyle canim biraz oturayim dizlerim agriyo simdiden insan kendini 60 yasinda hissediyo ister istemez
5 ay sonra düğün var zayıflamam şart ama biraz fazla zayıflamam şart :mad:
dugun deme bana
son dk dugun varmis ogrendim 15-16 nisanda hadi sadece dugune gitcem dedim
esim kinaya da gitmek lazim ayip olur dedi
e ben dugune ne giysem diye dusunurken ustune kina da cikti off

persembe menusu
kahvalti
2 dilim ekmek
peynir
domates salatalik

ogle
kuru fasulye
pilav
Coban salata

aksam
yogurt corbasi

spor
1 saat temposuz yuruyus (cocuklarla ciktim onlarin pesinde kosturdum )

Canım ekmek ve pilav diyet menüsüne pek uygun değil bunu sende biliyorsun belki ben yanlış anladım beyaz ekmek değilse daha farklı ya da pilav bulgur ve azsa öyle de olur :KK76:

Canım ekmek ve pilav diyet menüsüne pek uygun değil bunu sende biliyorsun belki ben yanlış anladım beyaz ekmek değilse daha farklı ya da pilav bulgur ve azsa öyle de olur :KK76:
yok canim ekmek beyaz degil
pilav da pirinc pilavi ve sadece 3 kasikti oglen oldugu icin yedim
yani 1 hafta icinde sadece dun yedim
ama haklsiin en aza indirmeye calisiyorum bende :KK45:

yok canim ekmek beyaz degil
pilav da pirinc pilavi ve sadece 3 kasikti oglen oldugu icin yedim
yani 1 hafta icinde sadece dun yedim
ama haklsiin en aza indirmeye calisiyorum bende :KK45:
O zaman iyiye gidiyorsun canım ben genelde pilavı ekmeği bir anda kestiğim için indirgeme olaylarını pek anlamıyorum ama sen öyle alışabiliyorsan doğru gidiyorsun:KK53:

Hayırlı kandiller
Günün menüsü
Sabah 1 dilim kepek ekmek, kıymalı yumurta, bir parça peynir.
Öğle ya da ara yarım paket Eti form, 1 kutu aktivia( çantamda bunlar vardı:KK66: )
Akşam
Yoğurtlu kıymalı patlıcan, 1 dilim kepek ekmek
Çayın yanında 20 Antep, 10 kara üzüm
Yazınca çok gibi ama kararında oldu bence:KK66:

Perşembe menüsü
Kahvaltı
Bol yeşillikli peynirli sandviç

Öğle
1 yoğurt çorbası
1 armut

Akşam
Salata
Biraz tavuk

30 dk dans
Regl oldum daha fazla dayanamadım spora

O zaman iyiye gidiyorsun canım ben genelde pilavı ekmeği bir anda kestiğim için indirgeme olaylarını pek anlamıyorum ama sen öyle alışabiliyorsan doğru gidiyorsun:KK53:
Ya ben bu iradesizliğmi yenmeye çalışıyorum cnm
Ne şekilde yaparsam yapayım yine başa dönüyorum
İnşallah bu sefer olmaz:KK43:

Hayırlı kandiller
Günün menüsü
Sabah 1 dilim kepek ekmek, kıymalı yumurta, bir parça peynir.
Öğle ya da ara yarım paket Eti form, 1 kutu aktivia( çantamda bunlar vardı:KK66: )
Akşam
Yoğurtlu kıymalı patlıcan, 1 dilim kepek ekmek
Çayın yanında 20 Antep, 10 kara üzüm
Yazınca çok gibi ama kararında oldu bence:KK66:
afiyet olsun cnm
Menünü beğendim
Sana da hayırlı kandiller

aa iyiymiş :)
eczaneden mi baktırıyorsun canım . kas oranına ne yorum yaptı normal mi herşey. ücretleri ne kadar yağ ölçümnn

Çalıştığım yerde fitness var tanita cihazı ile baktırıyorum. Fitness hocaları bakıyorlar, herhangi bir sorun yok yalnızca vücuttaki yağ oranımın çoğu bacak ve kollarda onları kas yapsam hiç fena olmayacak. yağ oranım olması gerektiği gibi üst sınıra yakın değil.

herkese merhaba:KK6:

sabah tahıllı sandviç ve çay

ara yeşil çay 1 ceviz

Öğlen yarım mercimek çorba
Izgara köfte
salata

Ara 1 yeşil elma

Akşam salata

spor olarak ; yolun yarısında iniyorum toplu taşımadan sonrasını yürüyerek gidiyorum evime 30-40dk sürüyor inşallah işe yarar

Öyle mi diyorsun :KK76:
Bizim de bayram törenleri, düğünler, okul gezileri, yemekler... bunların hepsi kıyafet ve fotoğraf sorunsalını beraberinde getiriyor. Nisan sonu başlıyor işte az zaman kaldı. Senin biraz daha zamanın var tatlım
sen daha çok etkilenirsin. ben kalabalıklarda fazla bulunmuyorum. 70 olsam yeter aslında ilk etapta inşallah

X