- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Çok severim yoğurt çorbasınıayy okuyunca canım yoğurt çorbası cekti yarmalı mıs gıbı nanelı sıcacıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok severim yoğurt çorbasınıayy okuyunca canım yoğurt çorbası cekti yarmalı mıs gıbı nanelı sıcacıkk
Sağol kuzum iyiyim ben çok şükür sen nasılsınBurada havalar ısındıHayırlı kandiller herkese.
nasıl herkes iyi mi ? buralar çok soğuk oldu yine nisan ayı bitseydi de ısınaydık biraz
Sağol kuzum iyiyim ben çok şükür sen nasılsınBurada havalar ısındı
Burası yaz gibi güzel ama akşamları serin sadece öğle sıralarında güzeliyiyim canım burda da bir soğuk bir ılık ama genel olarak soğuk
ben ilk dogumda 62 den 85 e ciktim cikis o cikis 1 kere 79 oldum sonra yine kilo aldim malesef 2. dogumu yapali 1 yil 3 ay oldu kilo 90 a cikti malesef zorlaya zrlaya diyet yapiyorum iradem yok eskisi gibiBen de Doğumdan sonra zayıflayıp,her yıl 2,3 kilo ala ala gidenlerdenim
Benim de benzer vücut şekli.
Kilo dağılımı eşit gerçi ama
Zayıflayınca ilk üst beden zayıflıyor bacaklar hala kalın. İncelecek gibi de durmuyor.
Bakalım artık...
valla simdilik 75 e de raziyim yeter ki kurtulayim bu 80 lerdenne 70 i en az 60 olmalısın ve olursun iste yeter ki. yaş kaçtı bu arada. her taraftan eşit alman güzel diğer türlü daha kötü olurdu. bana da hayal gibi geliyo gerçekleştircez inşallah o hayalleri. hem ev işlerine hem çocuklarıa ilgi gösterirken daha canlı güçlü oluruz kilolar insanı mahvediyo eklemleri kalbi her yerii
dugun deme bana5 ay sonra düğün var zayıflamam şart ama biraz fazla zayıflamam şart
persembe menusu
kahvalti
2 dilim ekmek
peynir
domates salatalik
ogle
kuru fasulye
pilav
Coban salata
aksam
yogurt corbasi
spor
1 saat temposuz yuruyus (cocuklarla ciktim onlarin pesinde kosturdum )
yok canim ekmek beyaz degilCanım ekmek ve pilav diyet menüsüne pek uygun değil bunu sende biliyorsun belki ben yanlış anladım beyaz ekmek değilse daha farklı ya da pilav bulgur ve azsa öyle de olur
O zaman iyiye gidiyorsun canım ben genelde pilavı ekmeği bir anda kestiğim için indirgeme olaylarını pek anlamıyorum ama sen öyle alışabiliyorsan doğru gidiyorsunyok canim ekmek beyaz degil
pilav da pirinc pilavi ve sadece 3 kasikti oglen oldugu icin yedim
yani 1 hafta icinde sadece dun yedim
ama haklsiin en aza indirmeye calisiyorum bende
Ya ben bu iradesizliğmi yenmeye çalışıyorum cnmO zaman iyiye gidiyorsun canım ben genelde pilavı ekmeği bir anda kestiğim için indirgeme olaylarını pek anlamıyorum ama sen öyle alışabiliyorsan doğru gidiyorsun
afiyet olsun cnmHayırlı kandiller
Günün menüsü
Sabah 1 dilim kepek ekmek, kıymalı yumurta, bir parça peynir.
Öğle ya da ara yarım paket Eti form, 1 kutu aktivia( çantamda bunlar vardı )
Akşam
Yoğurtlu kıymalı patlıcan, 1 dilim kepek ekmek
Çayın yanında 20 Antep, 10 kara üzüm
Yazınca çok gibi ama kararında oldu bence
İnşallah bu sefer olacaktır canım inan kendineYa ben bu iradesizliğmi yenmeye çalışıyorum cnm
Ne şekilde yaparsam yapayım yine başa dönüyorum
İnşallah bu sefer olmaz
afiyet olsun cnm
Menünü beğendim
Sana da hayırlı kandiller
aa iyiymiş :)
eczaneden mi baktırıyorsun canım . kas oranına ne yorum yaptı normal mi herşey. ücretleri ne kadar yağ ölçümnn
sen daha çok etkilenirsin. ben kalabalıklarda fazla bulunmuyorum. 70 olsam yeter aslında ilk etapta inşallahÖyle mi diyorsun
Bizim de bayram törenleri, düğünler, okul gezileri, yemekler... bunların hepsi kıyafet ve fotoğraf sorunsalını beraberinde getiriyor. Nisan sonu başlıyor işte az zaman kaldı. Senin biraz daha zamanın var tatlım