♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hosbuldumm tesekkur ederim:KK54:

Evet iste malesef o yavas yemeyi bir turlu beceremiyorum ben ramazanda:KK43:

Simdiden ona hazirliyorum kendimi bakalim ozel bir diyet yapmiyorum. Cayima attigim sekeri kestim. Ve ekmegi cikardim hayatimdan cok fazla aramiyorum zaten artik bazen cok canim isterse yiyorum onun disinda gereksiz gormeye basladim. Acikinca canimin istedigini yavas ve tadina vararak yiyip tokluk sinyalini aldigim an duruyorum. Tokken cikolatalar bilmemneler cok fazla yerdim. Artik cok canim istedigi zaman acikmayi bekliyorum. Bir parca oyle yiyorum ve tadina vararak yedigim icin o bir parca bile cok tatli geliyor ve yetiyor bana.
Yavas yemek yemeyi ogrenmeye calisiyorum yani :KK48:
bende senin gibi gayret ediyorum. inşallah güzel aliskanliklar ediniriz . hic koyvermeye gelmiyor bu işler :KK43:

bende senin gibi gayret ediyorum. inşallah güzel aliskanliklar ediniriz . hic koyvermeye gelmiyor bu işler :KK43:
Insallah edinicez ya yapan nasil yapiyor alistiktan sonra kolayca oluyor demek ki. Benim babam her oturusta nerdeyse 1 ekmek yer ama cok yavas yiyor ve acikmadan asla bir seyler yemiyor ve benden zayif su an :KK53:
Nasil yedigimiz de cok onemli yani.

Aliriz insallah emeklerimizin karsiligini:KK5:

Bu arada ben telefondan giriyorum evde internetimiz yok. Paketimin bitmesine yakin haber veririm ama bazen zirt diye farkina varmadan bitebiliyor. O zamanlar bildirim yapamazsam cikarmayin lutfen listeden. Paketim yenilenir yenilenmez gelirim ben

X