Ay gozuni seviyim gelinligin modelini kimseyle paylasma gider onunda aynisini alir bu manyakHem nişan elbisemi hem gelinliğimi hep kendim almak istemişimdir. Görümcemin bu küçük isteklerimi bile mahvetmesi çok sinirimi bozuyor
Basta söyledim çok saçma bi davranış ama kardeşi kardeşe düşürmek doldurmak öyle nişanlı nı al yanına gerekirse biraz sen biraz o para birleştirp elbise alın varsın o giysin onun ayıbı olsun sen kötü olma yarın bişey olur onlar iyi olur sen ortada kalırsın kimseye duyurma dan elbise alın nisan da giy zaten o yaptığın dan utanırSevin sevilin ama size tavsiyem kimsenin nişan elbisesinin gidip aynısını giymeyin. Seven insan da bunu yapıp sevdiğini üzmez. Böyle sevmek olmaz hastalık benim görümceminki
Bende dedim görünce,ama içimden,eşime de dedim hatta büyük düşüncesizlik diye.Tamam kayınvalide genç duruşlu filan ama olmaz yani.Başka yerde giysin hevesi varsa...Ay ben terbiyeli insanımdır ama oha demek istiyorum
Amin canim :)Allah herkese sizin gibi iyi görümceler nasip etsin:)
Ay gozuni seviyim gelinligin modelini kimseyle paylasma gider onunda aynisini alir bu manyak
Uzak tutun herseyinizden
Ay resmen rezillik. Komik duruma duseceginin farkinda degil mi
Yorumları okumadim ama acik acik dediniz mi giymeni istemiyorum ayni elbiseyi diye?
Tabi dedim.İnat etmiş giyecekmiş.
Hatta kocasına da zorla giydirmişti yanlış hatırlamıyorsam.evet eltiydi. gelinlik taç kocasıda beyaz smokin giymişti
Bence sizde taraflı düşünüyorsunuz. Benimde erkek kardeşim var, bende onu çok seviyorum evladım gibi ama böyle şeyler yapılmaz.Basta söyledim çok saçma bi davranış ama kardeşi kardeşe düşürmek doldurmak öyle nişanlı nı al yanına gerekirse biraz sen biraz o para birleştirp elbise alın varsın o giysin onun ayıbı olsun sen kötü olma yarın bişey olur onlar iyi olur sen ortada kalırsın kimseye duyurma dan elbise alın nisan da giy zaten o yaptığın dan utanır
Utanma duygusu yoksa bu elti inadina gider gelinlikte giyer.Bence eşegin aklina karpuz kabugu düşürmek gibi birsey olur.
Utanma duygusu yoksa bu elti inadina gider gelinlikte giyer.Bence eşegin aklina karpuz kabugu düşürmek gibi birsey olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?