• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Yok artik insanlar birakin ayni elbiseyi ayni rengi almamaya calisiyorlar benim.eltim arayip sormustu nisan kiyafetimin rengini ayni renk almamak icin.. Şaşirdim valla.. Siz saç makyaj giyinin suslenin onuda gormezden gelin rezil.olur zaten.. O ne oyle ayni fabrikadan cikma gibi

Şöyle ki; hemen bu elbiseden daha şatafatlısını ayarla. Son güne kadar bir şey söyleme. Nişan günü aldığın yeni elbiseyi giy. Nişandan sonra herkes oradayken eski elbiseni al görümceke hediye et. Hediye ederken de; abla sen bu elbiseyi çok beğenmişsin ama taklidini, ucuzunu giyemene gönlüm razı olmadı. Hediyem olsun de ve elbiseyi ona ver.
Super fikir

Arkadaşlar merhaba, bir ay önce konu açmıştım işe başlayacağım yöneticiden etkilendim galiba o da etkilendi diye:) Sağ olsun tüm forum beni aşağılamıştı ama yanılmamışım. Çok hızlı bir ilişkiye başladık buraya girmeye bile fırsat bulamadım o yüzden konunun devamını getiremedim kusura bakmayın :)

Bu çarşamba kısmetse isteme olacak ama biz isteme ve nişanı bir arada halletmek istiyoruz. Önce evde isteme çekirdek ailelerle arkasından da evimizin bahçesinde nişan düşünüyoruz.

Sevgilimle her şey gayet yolunda gidiyor ancak sorun şu ki kendisinin evlerden ırak bı ablası var. Nişanlıma adeta aşık. Ve nişanımızda benim giyeceğim elbisenin kremini giymek istiyor. :olamaz: Nişanlım asla beni ezdirmez ablasına nişana gelme dedi ama bunu ailesi kabul etmiyor :KK43:

Bir de ben elbiseme çok özendim iyi bir markadan bana göre yüksek bi fiyatla aldım. Ama bu kadın gitmiş aynı elbisenin kremini 500'e bulmuş nasıl bulduysa bana hava atıyor sen enayi gibi o kadar para verdin aynını ben bak kaç paraya buldum diye.

Şimdi sizce ne yapmalıyım, kıyafetlerimiz alındı her şey hazır. Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum. Aile içini de bozmak istemiyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Buda elbisem.

Bu arada nişan çarşamba ve ben bunu cumartesi öğrendim. Elbise üzerime göre yapıldı değiştirme imkanım yok ve değiştirmeye bütçem de yok malesef :KK61:
:oha: Yalnız kardeşinin nişanına bunu giyen düğününe de gelinlik giyer demedi demeyin. :KK51:

Ben olsam hiç sorun etmem ,giyerim aynı elbiseyi .. bir kere ,gidip dünya para sayıp ,beğenip almışsın ,vazgeçmek olmaz ..onunki ben cakmayim diye bağıracak :) herkes görgüsüzlüğün bu kadarına bi tarafıyla gülecek .. hiç kafaya takmaya değmez ..bırak rezilliginde boğulsun ..sen mutlu gününün tadını çıkar ..

Suan ben sokkkk one öyleeee
canim sen bu elbiseyi giymek istiyorsan eger, laf acilsin dedi "abla sen bu elbiseyi cok begendin bende sana gülüp kiskanc demesinler diye baska bir elbise diktiriyorum"de ve interneten birtane elbise sec ve göster. Bukadar fesat olan aynisini yine bulmaya cabalicaktir yada oda diktircektir :D

Benim yengemin kına gecesinde de aynı elbisenin aynı renginin uzununu ablası giymişti görümce olarak deli olmustum ablasını yolasım gelmişti bi de bu versiyonu var bunun. Boşver o utansın. Herkes anlar nası bi kıskanç olduğunu.

bırak giysin onun ayıbı..
dua et düğünde seninle gelinlik giymesin..
öylesinide gördük burda.

Gerçek mi ? Gelinlik giyen kimmiş ya ilk defa duydum olur mu öyle şey.Eskiden düğünlerde beyaz giyilmezmiş gelinin rengi beyazmış.Cenazelerde siyah giyerlermiş ama şimdilerde kimse dikkat etmiyor bunlara.

Vardı öyle bir olay kızın gelinliğinin benzerini almış giymişti resmini görenler olmuş taç bile takmış :D Neyseki nişan seninki bari gelinliği gösterme ya da sağ gösterip sol vur filan

Bu elbiseyi mi giyecekmiş? Aynısını hemde? :KK57:

(Ben çok iyi bir görümceyim ya, yengeme sesleniyorum bunları gör gör. :KK53:)

Şaka bir yana bende de iki tane var böyle model. Her dakika beni takip ediyorlar gibi hissediyorum. Mesela sosyal medyadan birini takip edeyim ya da bir şeyler beğeneyim oooo hemeeen onlarda aynı. Başlarda sinirleniyordum artık alıştım. Ama bu bayağı abartmış. Bence siz inadına daha güzel bir elbise bulun ve ona söylemeyin. Düşman çatlatırcasına mis gibi gezin.

Bir de A apple pie sana tavsiyem dugunune gelinlik olarak herkese duz tarlatansiz bi model giyeceginizi soyleyin. Hatta internetten oldukca sade bir model indirip gosterin bunu diktiriyorum diye. Yoksa gelinliginize benzer bisey giyer bu yine.

Back