- 4 Mayıs 2016
- 2.983
- 8.101
- 158
- 28
- Konu Sahibi memesizprenses
Hem ablanız hem anneniz nişanlınızı istemiyor, neden? Hadi ablanızı açıklayabiliriz ama anneniz neden sizi kıskansın, gerçekten anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada hepimiz bu forumda yüzlerce binlerce konu gördük, gerçek hayatta bir sürü örnekle karşılaştık. Size tavsiye veren herkesi ve her şeyi kötü mü algılıyorsunuz siz böyle? Bir durup bu insanlar ne anlatıyor demiyorsunuz hemen ona yorum yapmanıza gerek yok yetişkin insanlarız diyorsunuz.yetişkin olduğunuzun biz de farkındayız hanımefendi sadece insanlar uyarıyor kimse burada sizin üreme sistemlerinizi kıskanıp kötülüğünüze uyarmıyor .Çocuk yapma zamanı ile ilgili yorum yapmanıza gerek yok. Yetişkin insanlarız. Konu bunun değerlendirmesi için açılmadı. Sadece ablama yorum yapın lütfen.
Ya iyide dil öğrenme durumunu konu sahibi biliyordur zaten. Ehliyeti de aynı şekilde. Çocuk konusu zaten kimsenin haddine değilki. Ha sorarsa dersin tavsiyem şundiye. Yoksa niye çocuk yok diyen teyzelerden farkı yok çocuk yapma demek. Kime ne yani.Bir de arkadaşlar doğru söylüyor.
Üslubunu bilemeyeceğim ama dil öğren, ehliyetini al, hemen çocukbyapma demenin nesi kötü geldi size?
Yani? Şişman olunca noluyor?şişman biri,
Teşekkür ediyorum tam olarak bunu anlatmak istemiştim, birine hemen çocuk yap demekle şimdi çocuk yapma demek arasında bir fark görmüyorum.Ya iyide dil öğrenme durumunu konu sahibi biliyordur zaten. Ehliyeti de aynı şekilde. Çocuk konusu zaten kimsenin haddine değilki. Ha sorarsa dersin tavsiyem şundiye. Yoksa niye çocuk yok diyen teyzelerden farkı yok çocuk yapma demek. Kime ne yani.
Bu ne var ki dediğiniz şeyleri moral bozmak enerjisini emmek için soruyor belli. Üstelik kimse fikir sormazsa kimse kimsenin hayatına bu kadar karışamaz. Hata yaparsa da yapar. Hayat bu zaten insan olmanın olayı bu. Konu sahibinde de acılara yürüyorum modu yok belli bir akla sahip insan belli yani.
Ben annem beni kıskanıyor demedim, anlatmak istediğm şey annemin de kardeşimin fikirlerine benzer fikirleri olmasıydı.Hem ablanız hem anneniz nişanlınızı istemiyor, neden? Hadi ablanızı açıklayabiliriz ama anneniz neden sizi kıskansın, gerçekten anlayamadım
Mutlaka öyledir. Ama bunlar kardeş . Ablası kötü şeylerden bahsetmemiş. Belli ki Konu sahibi de ablasından pek hazetmiyor yoksa insan hemen rahatsız olmaz bunu sohbet konusu yapıp da geçiştirebilirdiYa iyide dil öğrenme durumunu konu sahibi biliyordur zaten. Ehliyeti de aynı şekilde. Çocuk konusu zaten kimsenin haddine değilki. Ha sorarsa dersin tavsiyem şundiye. Yoksa niye çocuk yok diyen teyzelerden farkı yok çocuk yapma demek. Kime ne yani.
Bu ne var ki dediğiniz şeyleri moral bozmak enerjisini emmek için soruyor belli. Üstelik kimse fikir sormazsa kimse kimsenin hayatına bu kadar karışamaz. Hata yaparsa da yapar. Hayat bu zaten insan olmanın olayı bu. Konu sahibinde de acılara yürüyorum modu yok belli bir akla sahip insan belli yani.
Eksik yazmışım devam ettireyim. Sorun burada kardeşimin dediklerinden de ziyade deme şekli. Ben aylardır arayıp sormadığım nişanına bile gitmediğim kardeşime yargılayıp eleştirip sözüm ona “sohbet” etmem.Teşekkür ediyorum tam olarak bunu anlatmak istemiştim, birine hemen çocuk yap demekle şimdi çocuk yapma demek arasında bir fark görmüyorum.
Bu arada yurtdışı dediğiniz yer avrupa mı başka bir yer mi? Bir de nişanlınız Türk mü yabancı mı? Ailesiyle mi yaşayacaksınız kendiniz mi?
Arkadaş zaten "annizin sizi kiskankandigini iddia etmediğinizi" anlatmış zaten. Ama siz onu da yanlış anlamışsınız.Ben annem beni kıskanıyor demedim, anlatmak istediğm şey annemin de kardeşimin fikirlerine benzer fikirleri olmasıydı.
Buna cevap vermemesi dikkatimi çektiBu arada sizin nişanlınızla ilgili anlatmadığınız şeyler var bence. Bu konuyu daha önce de açmışsınız orda da sorgulamışım yine cevap vermemişsiniz. Hadi diyelim ablanız gerçekten kıskanıyor ki olmaz demiyorum olabilir; annenizin sırf ablanız karşı diye evliliğinize karşı tavır alması, nişanınıza bile gelmemesi hiç mantıklı değil. Böyle bir konu açan üye daha vardı. Annesi evliliğine çok karşıydı kocasının arkasından sallıyordı falan. Sonra üyeyi sorgulayınca detayları verdi: meğer eşi pakistanlı ve işsiz bir adammış, konu sahibi adama çalışıp bakıyordu. Ama konuda bu detayları vermeyince şirret nir kaynana görüntüsü çiziyordu annesi. Bir annenin durduk yere zengin, hayırlı bir damada karşı tavır alması hayatın olağan akışına aykırı. Ablanız hasetinden karşı çıksa da annenizin tavırlarının durduk yere olmasını mantıklı bulmadım. Şu sorulara da cevap vermediniz zaten.
Kiskanmaaa Mirtaaa.Bu arada sizin nişanlınızla ilgili anlatmadığınız şeyler var bence. Bu konuyu daha önce de açmışsınız orda da sorgulamışım yine cevap vermemişsiniz. Hadi diyelim ablanız gerçekten kıskanıyor ki olmaz demiyorum olabilir; annenizin sırf ablanız karşı diye evliliğinize karşı tavır alması, nişanınıza bile gelmemesi hiç mantıklı değil. Böyle bir konu açan üye daha vardı. Annesi evliliğine çok karşıydı kocasının arkasından sallıyordı falan. Sonra üyeyi sorgulayınca detayları verdi: meğer eşi pakistanlı ve işsiz bir adammış, konu sahibi adama çalışıp bakıyordu. Ama konuda bu detayları vermeyince şirret bir kaynana görüntüsü çiziyordu annesi. Bir annenin durduk yere zengin, hayırlı bir damada karşı tavır alması hayatın olağan akışına aykırı. Ablanız hasetinden karşı çıksa da annenizin tavırlarının durduk yere olmasını mantıklı bulmadım. Şu sorulara da cevap vermediniz zaten.
Aynısını söylemeye çalıştım ben de, abla hadi neyse ama her anne evladı iyi yerlerde olsun iyi yerlere gelsin ister.Bu arada sizin nişanlınızla ilgili anlatmadığınız şeyler var bence. Bu konuyu daha önce de açmışsınız orda da sorgulamışım yine cevap vermemişsiniz. Hadi diyelim ablanız gerçekten kıskanıyor ki olmaz demiyorum olabilir; annenizin sırf ablanız karşı diye evliliğinize karşı tavır alması, nişanınıza bile gelmemesi hiç mantıklı değil. Böyle bir konu açan üye daha vardı. Annesi evliliğine çok karşıydı kocasının arkasından sallıyordı falan. Sonra üyeyi sorgulayınca detayları verdi: meğer eşi pakistanlı ve işsiz bir adammış, konu sahibi adama çalışıp bakıyordu. Ama konuda bu detayları vermeyince şirret bir kaynana görüntüsü çiziyordu annesi. Bir annenin durduk yere zengin, hayırlı bir damada karşı tavır alması hayatın olağan akışına aykırı. Ablanız hasetinden karşı çıksa da annenizin tavırlarının durduk yere olmasını mantıklı bulmadım. Şu sorulara da cevap vermediniz zaten.