Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

nisanimda giymeyi dusunmuyorsun herhalde bu bana buyuk saygisizlik seni omur boyu affetmem demediniz mi?tepkiniz ne oldu merak ettim

nisanimda giymeyi dusunmuyorsun herhalde bu bana buyuk saygisizlik seni omur boyu affetmem demediniz mi?tepkiniz ne oldu merak ettim

Nerde giyeceksin bunu x abla dedim. Nişanında canım ne güzel bir örnek oluruz dedi. Şaka yapıyorsun heralde öyle şey mi olur kardeşinin haberi var mı bundan dedim. Yok ne diyecek sanki bana dedi. Direkt nişanlımı aradım ablan böyle diyor diye. O da ablasıyla konuşmuş. Ablası şikayet etmeyip adam gibi deseydi giymezdim ama inada bindi giyecem demiş. öyle gelişti.

Yüzsüzlüğe bak. Almayın eve bunu. Şimdiden bunu yapıyorsa nişanı başka şekilde de sabote eder. Çok fena bir düşmanlık var. O günü size zehir etmeye kararlı gibi duruyor.

Şeytan diyor gelir gelmez bir kova su dök...

Aynı elbiseyi giymesi çok saçma bende görümce yim ve kardeşlerime aşığım tek anlamadığım şey senin için demyorum genel konuşuyorum neden bu durum bu kadar rahatsız ediyo sizleri aynı anları aynı yemeği aynı aile yi aynı acı sevinç kısacası herşey bir yaşanıyo kardeşler arasında bu kadar on yargı olmamalı tabi ki de sevip seviliyorz çünkü biz kardeşiz

Ayıp denen bişey var yaaahu.Bence bunu kina elbisesi yapin .Kimseye birsey demeden gidin nisanliniz size yeni bir elbise alsin .Artık cüzdanından darbe alan erkek kardesine ne yapar bilinmez .

Sevin sevilin ama size tavsiyem kimsenin nişan elbisesinin gidip aynısını giymeyin. Seven insan da bunu yapıp sevdiğini üzmez. Böyle sevmek olmaz hastalık benim görümceminki

Nişanlınız size başka bir elbise alsın :) görümcek bunu bilmesin, ayrıca nişanda davetli öyle giyinir mi ya çok komik bence sen bolca eğlen dalga geç onunla, hatta birilerini tembihle hep dalga geçsinler gece boyu. Psikolojik baskı candır can.

Giymek icin bahane aramis kendine.Çok fena.Evli mi bu kadin? Bu yaptigi cezasiz kalmamali .Giyerse kendisi fena rezil olacak.Fotolarda yaniniza bile almayin ittirin onu ben bile gerildim sizi dusunemiyorum

1 ay sonra benim kardesim de nisanlanicak ya bende gidip gelinin elbisesinden alirmisim
Konu sahibi kizma sakin dalga gecmiyorum ama bunu yarin bizim geline anlatiyim da degerimi anlasin ben de saf saf kiza yardim edip destek oluyorum , pehhh gorumceligin şanina yakismiyorum hic

Ayıp denen bişey var yaaahu.Bence bunu kina elbisesi yapin .Kimseye birsey demeden gidin nisanliniz size yeni bir elbise alsin .Artık cüzdanından darbe alan erkek kardesine ne yapar bilinmez .

Hem nişan elbisemi hem gelinliğimi hep kendim almak istemişimdir. Görümcemin bu küçük isteklerimi bile mahvetmesi çok sinirimi bozuyor

Hem nişan elbisemi hem gelinliğimi hep kendim almak istemişimdir. Görümcemin bu küçük isteklerimi bile mahvetmesi çok sinirimi bozuyor

Görümce gelinle aynı giyinir mi ya, o zaman düğünde gelinlik giysin utanmadan. Çok komik bence, ezik. Gitmiş almış bi de ucuz aldım diye lafını etmiş.

Allah herkese sizin gibi iyi görümceler nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…